in

DAO Badger Prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

Laten we beginnen met de basis. Badger DAO is een open source en gedecentraliseerd project dat in december 2020 is gelanceerd om Bitcoin gemakkelijk bruikbaar te maken als onderpand in de DeFi smart contract-ruimte.

Omdat het een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) is, is het platform volledig in handen van gebruikers.

De ontwikkelaars worden Badger Builders genoemd en werken, net als de tarieven, samen om hun community te verbeteren, waarbij Bitcoin als onderpand voor zoveel mogelijk Blockchains wordt geïmplementeerd. Badger Builders worden beloond met een percentage commissies en een BADGER-token.

Bouwers kunnen individuele ontwikkelaars, teams of zelfs externe bedrijven zijn. Er is geen toetredingsdrempel die iedereen kan creëren. Badger DAO heeft vijf hoofdpijlers, de Badger Builders, de door de community gemaakte producten, het Badger Operations-team, de initiële billijke verdeling van BADGER-tokens die worden gebruikt voor governance en het feit dat alle code open source is.

DAO Price Badger Voorspelling voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar.

Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2.

We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

Het CaptainAltcoin-team creëerde een prijsvoorspellingsmodel met een veelzijdige benadering van crypto dat rekening houdt met zowel technische analyse als fundamentele evaluatie van elk project.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe BADGER zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

ABC

Gebruiksvoorbeeld

Gebruikers draaien DAO-dassen volledig. Ze stemmen en ontwikkelen veranderingen in het systeem. Governance BADGER-tokens zijn behoorlijk verdeeld en stellen gebruikers in staat om deel te nemen aan het besluitvormingsproces.

Het platform biedt twee hoofdproducten, Sett en DIGG.

Sett is een op DeFi geïnspireerd product en vork van Yearn Finance Vaults. Het is een flash loan mitigation aggregator die zich richt op tokenized Bitcoin. Het is moeilijk te lezen, ik weet het, dus laten we het opsplitsen. In eenvoudige bewoordingen betekent het gewoon dat gebruikers hun geld in de Sett storten en het protocol automatisch de beste opbrengstlandbouwstrategieën vindt om het rendement van gebruikers te maximaliseren, alleen voor tokenized BTC.

En de opbrengsten zijn ongelooflijk hoog, soms zelfs boven de 300%, wat leidt tot de vraag: hoe duurzaam is het? Ethereum-oprichter Vitalik Buterin tweette in augustus vorig jaar: “Serieus, het enorme volume munten dat non-stop moet worden gedrukt om liquiditeitsverschaffers te betalen in deze landbouwprogramma’s met een rendement van 50-100% per jaar, doet het lijken alsof de grote nationale centrale banken allemaal worden gerund door Ron Paul.

Beleggers storten hun BTC-tokens in de kluis van Sett en verdienen BADGER of DIGG (daarover later meer). De gemeenschap bepaalt wat het wekelijkse uitgiftetarief is.

Het project rekent een vergoeding van 0,5% aan ontwikkelaars en een extra vergoeding van 4,5% om gas- en transactiekosten te dekken.

Digg gaat verder met het tweede grote product dat door Badger wordt aangeboden en is een token dat draait op de Ethereum-blockchain, die de prijs van Bitcoin volgt. Digg verschilt van andere BTC-gekoppelde munten doordat het niet wordt bewaakt, geen gecentraliseerde instelling controleert de werking ervan. De vaste muntvoorraad en een re-base functie worden aangepast aan btc spot rates.

De use case is in eenvoudige bewoordingen om Bitcoin naar DeFi te brengen. Het project heeft als doel de pijnpunten op te lossen:

 • De noodzaak om assetallocatie op Defi te optimaliseren
 • Lagere verliezen en hogere winsten op DEX liquiditeitsmijnbouw

De pijnpunten die dao-badges moeten oplossen, behoren tot de belangrijkste in de branche. Badge is dus ongetwijfeld een noodzakelijk project. Bitcoin in DeFi brengen is essentieel voor het bereiken van de mainstream status. En de bijna $ 800 miljoen Total Value Locked suggereert dat het werkt.

Hoewel het gezegd moet worden, lijkt het productaanbod erg op de belangrijkste concurrent Yearn Finance, waarvan oprichters Chris Spadafora toegeven dat ze de code hebben gevorkt en inspiratie hebben opgedaan. Begrijp me niet verkeerd, Sett Vaults zijn geen slecht product; Ze hebben slechts een klein kritisch voordeel. En ik zie ook niet in hoe hoog rendementen duurzaam zijn op de lange termijn. Ik betwijfel of Badger DAO de komende 1 of 2 jaar zulke hoge rendementen zal behouden.

Kortom, de use case van Badger Dao scoort 4 punten uit 5.

Tokenomica

Badger DAO heeft als doel platformontwikkeling transparant, open-source en eerlijk te maken. Het BADGER-governance-token is van cruciaal belang om deze doelen te bereiken.

BADGER heeft geen intrinsieke waarde. Het heeft echter nog twee andere rollen naast governance. Het token wordt gebruikt voor het uitzetten in de Sett-kluis en het verstrekken van liquiditeit.

In termen van tokenomics heeft BADGER deze kenmerken:

 • Het native token heeft een vast aanbod van 21 miljoen, net als Bitcoin
 • .

 • De code van BADGER is geverifieerd door derden zoals Zokyo om hun veiligheid te garanderen.
 • Er zijn geen verrassingslanceringen
 • BADGER DAO doet aan crowdfunding
 • Oprichters ontvangen een getimede award
 • BADGER is een governance-token, dus de community gebruikt het om het project te besturen.

Tokenomics is goed en BADGER slaagt in project governance. Maar nogmaals, er zijn geen kritische onderscheidende factoren met YFI, het governance-token van hun belangrijkste concurrent Yearn Finance. Tokenomics krijgt 3,5 punten van de 5.

Team

De DAO Badger heeft een solide oprichtingsteam. 10% van alle gewonnen DAS gaat naar hen

De oprichters van het project zijn:

 • Chris Spadafora, een crypto-investeerder die het hoofd van de activiteiten is.
 • Ameer Rosic, een investeerder die ook aan andere cryptoprojecten heeft gewerkt.
 • Albert Castellana, CEO van StakeHound en productconsultant Badger DAO.
 • Alberto Cevallos is de technisch consultant en werkt ook voor Travala.

Om DAO Badger te maken, werkte het team samen met dOrg, een groep ontwikkelaars die DeFi-applicaties, DAO en andere cryptografische gerelateerde producten maken. En niet alleen hebben ze ook de hulp ingeroepen van andere gevestigde bedrijven in de DeFi-ruimte, zoals Balancer, Aragon, The Graph, DeversiFi en vele anderen.

Maar laat je niet misleiden; Das is een DAO. De community is verantwoordelijk voor marketing, stemmen en het ontwikkelen van het platform.

Het team is verschrikkelijk, maar er kan iets gezegd worden voor hun gebrek aan ervaring op andere DAO’s. Ze zijn zeker gespecialiseerd en competent, maar op dit moment kunnen we niet zeggen dat ze iets speciaals zijn. Badger DAO is een vrij nieuw project, dus we zullen moeten afwachten hoe goed het team is. Vanaf nu krijgen ze 4 punten van de 5.

Gemeenschap

Zoals Badger al een DAO is, speelt community een sleutelrol. Beslissingen worden genomen op hun sociale mediagroepen en chats. Op Telegram heeft de officiële Badger Builder meer dan 7100 leden en op Discord ongeveer 14.000. Beide groepen zijn zeer actief in het bespreken en werken aan een beter platform.

De voorgestelde codewijzigingen worden ook op Github en hun officiële forum geplaatst. Badger DAO is ook behoorlijk actief op Twitter, met hun account dat bijna 38k volgers telt.

Sinds de lancering van het project
heeft de gemeenschap een lange lijst met wijzigingen in het project ontwikkeld, gestemd en geïmplementeerd. Maar omdat het een relatief nieuw project is, moet de Badger DA-gemeenschap nog bewijzen of het de tand des tijds doorstaat. Tot op heden krijgen ze 4 van de 5 sterren.

BADGER Marktprijsvoorspelling

Beleggersportefeuille

Wallet Investor is erg optimistisch over Badger DAO, ze voorspellen dat het project in 2021 $ 85 zal bereiken en hebben voorspeld dat het in 5 jaar $ 319 zal bereiken

DIgitalcoin

De prijs van Digitalcoin is minder bullish op Badger DAO en ze voorspellen dat het in 2021 $ 32 en in vijf jaar $ 73 zal bereiken.

Overheidskapitaal

Gov Capital is erg bullish, de site voorspelt dat Badger DAO in 2021 $ 101 zal bereiken en in vijf jaar tot $ 470.

Dassenprijsvoorspelling 2022

Ons voorspellingsmodel voorspelt een tijdelijke verschuiving naar een bearmarkt begin 2022 voordat we naar een nieuwe voorsprong gaan in Q3 en Q4 van 2022.

Badger zit momenteel rond de $ 20, ver onder de all-time high van $ 81, bereikt in februari. Met een marktkapitalisatie van iets meer dan $ 148.000.000 is het het 197e grootste cryptoproject.

De totale vergrendelde waarde is $ 600.000.000, vier keer groter dan de marktkapitalisatie. Het beeld is duidelijk dat Badger DAO een sterk onderschat project is. Idealiter zouden we moeten kijken naar een 1: 1 marktkapitalisatie TVL-ratio.

En kijkend naar ‘ipenomics’, zal de tokenisatie van blockchain-activa de komende jaren veel aandacht krijgen. Als je vandaag in de ruimte bent, kun je jezelf rekenen in de eerste adapters. Dit soort DeFi-applicaties zullen 3-5 jaar later exploderen.

Dus ook al heeft Badger DAO zijn problemen. Het ontbreken van een significant kritisch voordeel ten opzichte van zijn concurrenten, zoals Yearn Finance, is de voornamelijk bullish trend op het project. Badger DAO is zeker geen slecht DeFi-project en stijgt vanaf hier, zoals Yearn.

DAO Badger Prijsvoorspelling 2025 – 2030 – 2040

Ons voorspellingsmodel ziet BADGER nieuwe hoogtepunten bereiken in 2025:

11,39 dollar

De prijs van DAO-dassen in 2030 en 2040 zal naar verwachting een paar ordes van grootte hoger zijn dan onze prognose voor 2025.

Waar en hoe BADGER op te slaan

Badger DAO is genoteerd op veel belangrijke beurzen. De plaatsen om het BADGER-token te kopen zijn:

 • Binance (kopen/verkopen met USDT, BTC en BUSD)
 • SushiSwap (kopen/verkopen met ETH)
 • UniSwap (kopen/verkopen met WBTC en ETH)

Natuurlijk, zodra u het crypto-activum koopt dat u ergens wilt bewaren, zijn de beste portefeuilles die BADGER ondersteunen:

 • Grootboek Nano S
 • Trezor Een
 • MetaMaskerk

Alles samenvattend

Badger heeft zijn problemen, maar rondom scoort hij nog steeds 15,5 / 20. En geprijsd op $ 20, is het een koopje dat investeerders wat geld kan opleveren, althans op de korte termijn, een project om ongetwijfeld nauwlettend in de gaten te houden.

Dit is natuurlijk gewoon mijn mening en geen financieel advies. U moet altijd uw onderzoek doen en verantwoord handelen.

Misschien wilt u andere prijsvoorspellingen bekijken:

 • Reef Finance Prijsvoorspelling
 • Elio Prijsverwachting
 • Injectieve protocol prijsvoorspelling
 • Tellor Token Prijsvoorspelling
 • Waltonchain Prijsvoorspelling – Toekomstvoorspellingen voor de WTC prijs
 • XRP-prijs toekomstvoorspellingen
 • Tezos Prijsverwachting
 • Zilliqa Prijsvoorspelling
 • Sia Coin (SC) Prijsvoorspelling
 • Toekomstvoorspellingen voor RDD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6778650

Hoge inflatie is goed voor de adoptie van cryptocurrency

invest crypto 21

Revain prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030