in

De aandelen van Mullen Automotive Zullen de MULN-aandelen tegen 2023 $1 bereiken? Prijsanalyse 2023 en 2024

De huidige aandelenkoers van Mullen Automotive, Inc. (NASDAQ: MULN), met hoofdkantoor in Irvine, Californië, is de afgelopen maanden sterk volatiel geweest. Na een omgekeerde aandelenverdeling wist de waarde van de MULN-aandelen de grens van 1 dollar te overschrijden. Het zakte vervolgens echter onder de 1 dollar, wat onder grote verkoopdruk stond
.

Prestaties van MULN-aandelen

 • Vorige maand: -50.0%
 • Afgelopen 6 maanden: -98,6%
 • Vorig jaar: -99,4%

Het aandeel is zeer volatiel en voornamelijk bedoeld voor speculatieve handel.

Prijsvoorspellingen voor MULN aandelen

Huidige projecties

UTC: 20 november 2023, 06:05

 • 24-uurs voorspelling: tussen $0.180 en $0.200
 • Wekelijkse voorspelling: tussen $0,176 en $0,203

UTC: 20 november 2023, 00:11

Langetermijnanalyse van MULN-aandelen (2023-2027)

 • Prognose 2023: $0,192
 • voorspelling voor 2024: $0,294
 • Prognose voor 2025: $0.0709
 • voorspelling voor 2026: $1,46
 • Voorspelling voor 2027: $2,26

Updates voor de productie van elektrische voertuigen van Mullen Automotive

Mullen Automotive heeft op 16 oktober 2023 een update gegeven over de productie van bedrijfsvoertuigen. Het bedrijf bevestigt zijn belofte om tegen het einde van het jaar 150 lichte elektrische trucks van klasse 3 te produceren. De productie en levering van lichte elektrische bestelwagens van klasse 1 begint naar verwachting in het vierde kwartaal
van 2023.

Laatste nieuws over Mullen Automotive

De aandelenkoers van Mullen Automotive daalt naar een historisch dieptepunt, terwijl het bedrijf doorgaat met een nieuwe omgekeerde aandelensplitsing.

Het aandeel MULN daalde tot onder $0,20 na 12% lager te zijn gesloten tijdens de laatste handelssessie. Het bedrijf implementeerde eerder twee omgekeerde aandelendivisies, maar door de massale verkoop kon MULN de prijs niet boven de $1 houden
.

Daarnaast heeft Mullen Automotive vanaf 2 november 2023 goedkeuring gekregen van de Environmental Protection Agency („EPA”) voor elektrische bestelwagens van klasse 1.

Mogelijke start van een omgekeerde aandelendivisie door Mullen

Op 26 oktober 2023 kreeg Mullen Automotive toestemming van het Nasdaq Hearings Panel om zijn notering op de Nasdaq Capital Market te behouden, mits aan specifieke voorwaarden werd voldaan.

Het bedrijf moet ervoor zorgen dat de slotkoers van het aandeel tegen 22 januari 2024 gedurende 20 opeenvolgende dagen minstens $1 per aandeel behoudt
.

Mullen van 5,7 miljoen aandelen

Op 31 oktober 2023 kocht Mullen met succes 5,7 miljoen gewone aandelen terug als onderdeel van het terugkoopprogramma van $25 miljoen dat op 16 augustus 2023 werd gestart. Het programma mag tot 31 december 2023 worden voortgezet.

MULN Financiële resultaten derde kwartaal 2023

In het derde kwartaal van 2023 rapporteerde Mullen Automotive een omzet van $0,0 miljoen, met een nettoverlies van $308,8 miljoen. Het bedrijf, nog steeds vóór de omzet, heeft vooruitgang geboekt in de productie van elektrische voertuigen: de productie van vrachtwagens van klasse 3 start in juni 2023 en de leveringen zijn gepland voor
september 2023.

Waarom stort MULN in elkaar?

Mullen Automotive heeft zijn aandelen de afgelopen maanden zien dalen om verschillende redenen, waaronder:

 1. Aandelenverwatering: Mullen gaf snel nieuwe aandelen uit om geld op te halen, waardoor de waarde van bestaande aandelen verwaterde.
 2. Afwezigheid van inkomsten en winst: Mullen is nog steeds een bedrijf vóór de inkomsten, zonder noemenswaardige inkomsten uit verkopen en met een geschiedenis van verliezen.
 3. Bezorgdheid over het management: Sommige investeerders hebben hun bezorgdheid geuit over het managementteam van Mullen, dat een geschiedenis heeft van gemiste deadlines en gebroken beloften.
 4. Negatief beleggerssentiment: Mullen is een penny-aandeel, onderhevig aan een hogere volatiliteit dan grotere aandelen en meer blootgesteld aan oplichtingspraktijken.

Zal MULN 1 dollar bereiken?

Het is mogelijk dat MULN 1 dollar bereikt, maar dat is niet gegarandeerd. Het bedrijf staat voor verschillende uitdagingen, waaronder de verwatering van aandelen, het uitblijven van inkomsten en winsten, zorgen over het management en een negatief beleggerssentiment
.

Is MULN een goede investering?

Er zijn redenen waarom beleggers zouden kunnen overwegen om aandelen in Mullen Automotive te kopen:

 1. Groeipotentieel: De markt voor elektrische voertuigen zal snel groeien en Mullen is goed gepositioneerd om op deze trend in te spelen.
 2. Lage aandelenkoers: De huidige aandelenkoers van Mullen is erg laag, wat mogelijk een goede waarde is voor beleggers die bereid zijn enig risico te nemen.
 • Constante stroom van positief nieuws: Mullen heeft onlangs positief nieuws gegenereerd, zoals de aankondiging van een samenwerking met VanEck voor de ontwikkeling van een ETF voor elektrische voertuigen.
 • Conclusies van de MULN-aandelenprognose

  Mullen Automotive is nog steeds een pre-revenue bedrijf met beperkte financiële middelen. De toekomst van MULN lijkt onzeker in 2023, met grote uitdagingen en een fragiele economische omgeving. Beleggers moeten de risico’s zorgvuldig afwegen voordat ze overwegen om MULN-aandelen te kopen
  .

  De belangrijkste concurrenten van Mullen Automotive

  Mullen heeft twee bedrijfstakken:

  1. Bouw van elektrische auto’s: het bedrijf is nog in ontwikkeling, maar de belangrijkste concurrenten zijn onder meer Tesla, Ford, Lucid, Nio, Rivian en Centro.
  2. Autoverkoopactiviteiten: waaronder Car Hub, een AI-platform voor het kopen en verkopen van auto’s.

  De belangrijkste aandeelhouders van Mullen Automotive

  BlackRock Inc. bezit 5,16% van het bedrijf, terwijl Vanguard Group Inc. 4,44% van Mullen bezit. Andere aandeelhouders zijn onder meer State Street Corp (0,74%), Bank of New York Mellon Corp (0,28%), Bank of New York Mellon Corp (0,28%) en Two Sigma Investments LP (0,26%)
  .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  sndl investimentimagazineit

  Is SNDL Stock een goede investering? Prijsvoorspelling 2023-2030

  azioni sofi investimentimagazineit

  Sofi Technologies Aandelen Is SOFI een goede investering? Prijsvoorspelling 2023-203