in

De beste Crypto-creditcards

Crypto-creditcards zijn zeker geen volledig nieuw fenomeen, maar ze zijn de afgelopen jaren zeker een nieuw tijdperk van belang ingegaan. Hoewel Bitcoin oorspronkelijk werd geadverteerd als een manier om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van online betalingen, is de realiteit dat de meeste mensen tegenwoordig alleen crypto-activa gebruiken als winkels van waarde of speculatieve handel.

In feite zijn er schaalbeperkingen die inherent zijn aan openbare en gedecentraliseerde blockchains, die de deur hebben geopend voor creditcards om een populaire optie te worden wanneer een cryptocurrency-liefhebber een deel van zijn bezittingen in de echte wereld wil uitgeven.

Onze favoriete cryptografische creditcard: Gemini

De Gemini Mastercard is een relatief eenvoudige op cryptocurrency gebaseerde creditcard die veel dingen goed doet. De kaart biedt tot 3% cashback in crypto-beloningen (3% restaurants, 2% boodschappen, 1% al het andere).

Je kunt beloningen verdienen in Bitcoin, Ethereum, GUSD of een van de meer dan 60 munten die beschikbaar zijn op Gemini. Het brengt ook geen jaarlijkse kosten in rekening, waardoor het een zeer gemakkelijke kaart is om aan te bevelen aan liefhebbers van cryptocurrency.

Mastercard manchetknopen

 • Krijg tot 3% cashback in cryptocurrency zonder jaarlijkse kosten
 • Beschikbaar in alle 50 Amerikaanse staten
 • De meeste cryptokaarten zijn gebaseerd op debet, maar Gemini Mastercard is een echte creditcard.
 • Ondersteund door ’s werelds meest regelgevende bitcoin-uitwisseling

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES BTC, ETH, SOL en alle munten vermeld Gemini
BELONINGEN 1-3% cashback premies uitgedrukt in cryptocurrency

BEZOEK GEMINILead review

Nog een geweldige Crypto-creditcard: BlockFi

De BlockFi Visa-kaart is een andere solide keuze als het gaat om crypto-creditcards. Het was een van de eerste kaarten op de markt en biedt een vereenvoudigde 1,5% cashback in crypto-beloningen bij elke aankoop.

Je kunt beloningen verdienen in BTC, ETH en 15 andere cryptocurrencies. Er zijn geen jaarlijkse kosten verbonden aan de kaart.

Visa BlockFi-kaart

 • Een eenvoudige maar betrouwbare manier om 1,5% cashback te verdienen in cryptocurrency
 • Ondersteund door BlockFi, een van de meest betrouwbare crypto-uitleendiensten
 • De meeste op cryptocurrency gebaseerde kaarten zijn beperkt tot opladen, maar BlockFi is een legitieme creditcard
 • Nieuwe gebruikers verdienen gratis Bitcoins als ze de vastgestelde bestedingsbedragen overschrijden

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES Bitcoin
BELONINGEN 1,5% cashback-beloningen betaald in bitcoins naar uw BlockFi-renterekening

Een geweldige cryptokaart voor prijzen: Crypto.com

De Crypto.com Visa Card is iets anders dan andere op cryptocurrency gebaseerde kaarten. Allereerst is het een bankpas (niet creditcard), wat betekent dat u een saldo moet laden voordat u begint met uitgeven. Bovendien vereisen de meeste van zijn kaarten een aanzienlijke hoeveelheid CRO (de Crypto.com) om in te zetten op de Crypto.com-app.

Aan de andere kant zijn de Crypto.com beloningen aanzienlijk beter dan al het andere dat u in de branche zult vinden. Je kunt tot 5% in CRO verdienen terwijl je gratis toegang krijgt tot Netflix, Spotify, Amazon Prime en luchthavenlounges.

Als u zich op uw gemak voelt met een aanzienlijke hoeveelheid CRO, zijn de voordelen van de Crypto.com Visa Card enorm.

Crypto.com Visa Card

 • Tot 5% crypto cashback op alle aankopen
 • Enorme hoeveelheid voordelen beschikbaar, waaronder gratis toegang tot Netflix, Spotify en Airport Lounge
 • Uniek CRO-stakingsmodel biedt vijf verschillende kaartniveaus
 • Hoogwaardig hoogwaardig metalen papier

CRYPTO ONDERSTEUND 20 +
Beloningen Tot 8% in crypto cashback

Een goede crypto debitcard: Coinbase

De Coinbase Visa-betaalpas is een andere solide toevoeging aan de cryptokaartmarkt. Het is een bankpas, wat betekent dat je hem moet opwaarderen, maar het biedt tot 4% beloningen in een roterende selectie van cryptocurrencies.

De Coinbase
Visa-betaalpas heeft niet eens een jaarlijkse vergoeding, waardoor het een gemakkelijke aanbeveling is (vooral voor iedereen die al een Coinbase-account heeft).

Coinbase Visum

 • Visa-kaart ondersteund door een van de meest vertrouwde cryptocurrency-bedrijven
 • Link naar uw Coinbase account
 • Besteed uw cryptocurrencies overal waar Visa wordt geaccepteerd
 • Schakel on the fly tussen cryptocurrencies

KAARTTYPE Visa
ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES 9
BELONINGEN Geen

De wedstrijd

Er zijn een groot aantal crypto creditcards op de markt met wisselend succes. Sommige kaarten zijn uiterst eenvoudig en stellen u eenvoudig in staat om uw cryptocurrencies uit te geven met zeer weinig beloningen.

Ondertussen hebben andere kaarten aanzienlijke beloningen, maar vereisen ze aanzienlijke inspanningen om die beloningen te ontgrendelen. Hier is een blik op enkele van de belangrijke kaarten op de markt:

Nexo Mastercard

 • Hiermee kunt u uitgeven terwijl u uw cryptocurrency behoudt
 • Solide 2% cashback over de hele linie
 • Geen kosten
 • Geaccepteerd overal waar Mastercard beschikbaar is

CARD TYPE Mastercard
ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES 17
PRIJZEN 2% cashback

Club Swan Mastercard – Mastercard

 • Conciërgediensten zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met reizen, accommodatie en meer
 • De grootste dekking onder alle kaartaanbieders, met meer dan 180+ landen.
 • Geen commissie voor het financieren van uw kaart met fiat

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES BTC,
ETH, LTC, BCH, USDT, BAT, PAX, USDC, EOS
KORTINGEN OP reisbeloningen, geldprijzen
KAARTTYPE: Mastercard Debit

Shakepay visum

 • Krijg tot 2% cashback in Bitcoin
 • Beschikbaar voor alle Canadezen
 • Geen jaarlijkse kosten
 • Extreem snelle insteltijden

ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES BTC, ETH, Zcash en alle munten Gemini
BELONINGEN 1-3% cashback premies uitgedrukt in cryptocurrency

Wirex Visum

 • Verdien tot 8% cryptoback in X-Points
 • Een van de oudste cryptokaartbedrijven
 • Beschikbaar in alle 50 staten (behalve New York)
 • Kan overal worden gebruikt waar een visum wordt geaccepteerd

KAARTTYPE Visa
ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES 37+
PREMIES tot 8%

Bitpay Mastercard

 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke Bitcoin-gebaseerde Mastercard
 • Beschikbaar in de VS
 • De kaart kost $ 10 zeer redelijk
 • U hoeft niet te investeren in eigen tokens

CARD TYPE Mastercard
ONDERSTEUNDE CRYPTOCURRENCIES BTC
BELONINGEN Geen

Wat is een cryptocurrency creditcard?

Terwijl traditionele debetkaarten meestal zijn gekoppeld aan een bankrekening, geeft een crypto-betaalpas de gebruiker toegang tot de koopkracht van zijn bezit in Bitcoin en andere cryptocurrencies. En ja, er zijn nu ook crypto-creditcardopties beschikbaar voor diegenen die willen lenen tegen hun cryptocurrency-activa en de mogelijkheid hebben om ze overal uit te geven waar Visa of Mastercard wordt geaccepteerd.

Laten we het crypto-creditcardecosysteem eens nader bekijken om te zien of deze fusie van het oude financiële systeem en het digitale geld van de toekomst een goede optie kan zijn voor uw situatie.

Heb ik een cryptografische bankkaart nodig?

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom iemand zou besluiten om te kiezen voor een crypto-betaalpas. En voor sommige mensen is de realiteit dat een crypto-prepaidkaart een van de weinige beschikbare opties is om toegang te krijgen tot de wereldeconomie.

Voor de meeste mensen zullen crypto-debetkaarten alleen het proces vereenvoudigen om crypto-activa om te zetten in geld dat in de echte wereld kan worden uitgegeven. Ja, u kunt uw crypto-fondsen op een beurs houden, die holdings verkopen en ze naar uw bankrekening overboeken wanneer u wat geld nodig hebt om uit te geven, maar dit kan een tijdrovend proces zijn met een moeilijk te begrijpen gebruikersinterface die niet logisch is in het tijdperk van digitaal geld. Crypto-betaalpassen geven u de mogelijkheid om uw crypto-activa binnen enkele minuten in uw lokale valuta om te zetten, en u kunt dat geld meteen inwisselen bij een handelaar die Visa of Mastercard accepteert. U kunt zelfs fysiek geld opnemen bij geldautomaten met crypto-prepaidkaarten.

Hoewel het omzetten van cryptocurrency in koud geld het belangrijkste verkoopargument van crypto-debetkaarten is, zijn er ook andere voordelen om te overwegen, zoals de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot een lening die wordt ondersteund door uw crypto-activabezit of de mogelijkheid om cashback-beloningen te verdienen die zijn uitgedrukt in Bitcoin of een andere cryptocurrency.

Wat is het verschil tussen een cryptografische creditcard en een betaalpas?

Voordat we verder gaan, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen creditcards en betaalpassen. Een bankpas is een kaart van een financiële instelling zoals Visa of Mastercard waarmee een gebruiker op kaarten gebaseerde betalingen kan doen die geld opnemen van een rekening waar een gebruiker al geld heeft gestort, zoals een bankrekening. Met een creditcard hoeft de gebruiker niet noodzakelijkerwijs geld te hebben gestort bij een bank of andere financiële instelling om geld uit te geven. De gebruiker kan elke maand tot een bepaalde limiet uitgeven en moet al het uitgegeven geld aan het einde van de maand terugbetalen.

Hoewel crypto-betaalpassen
al jaren bestaan, zijn crypto-creditcards een relatief nieuw fenomeen waarmee gebruikers direct geld kunnen uitgeven dat ze hebben geleend tegen hun crypto-gedenomineerde onderpand. Er zijn ook een aantal crypto-creditcards die op dezelfde manier werken als traditionele creditcards, met als belangrijkste verschil dat cashback-beloningen worden betaald in Bitcoin.

Waar moet je op letten bij een crypto creditcard

Er zijn negen belangrijke kenmerken om naar te zoeken in een crypto-creditcard.

Gebruiksgemak

Een gecodeerde creditcard moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Het hele punt van het combineren van cryptocurrency met het traditionele financiële systeem is immers om het gemakkelijker te maken om Bitcoin en andere crypto-activa zo snel mogelijk te gebruiken voor dagelijkse betalingen. Sommige crypto-betaalpassen worden geleverd met aantrekkelijke belonings- en voordelenprogramma’s die worden gecombineerd met nieuwe crypto-economische experimenten die moeilijk te begrijpen zijn. Voor veel mensen is het vinden van een kaart waarmee Bitcoin eenvoudig kan worden omgezet in een besteedbare prepaid Visa-kaart alles wat nodig is.

veiligheid

Het zou geen verrassing moeten zijn dat beveiliging een uiterst belangrijke kwestie is voor alles wat met de cryptocurrency-wereld te maken heeft. Crypto-activa werken anders dan de traditionele binaire betalingstabellen die de meeste mensen in het verleden hebben gebruikt. Wat nog belangrijker is, transacties op Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn over het algemeen onomkeerbaar. Dit betekent dat er niemand is die u om hulp kunt vragen in een situatie waarin u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt of bent gehackt. Om deze reden is het van het grootste belang om een crypto-creditcard te kiezen waarmee u uw cryptocurrency veilig kunt opslaan.

betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een andere belangrijke zorg in de cryptocurrency-ruimte. Het vermogen om geld uit te geven kan uiterst belangrijk zijn, vooral als het gaat om taken zoals het kopen van boodschappen of het betalen van huur. U moet ervoor zorgen dat u met een vertrouwd merk werkt bij het kiezen van een crypto-betaalpas, omdat u niet in een situatie wilt verkeren waarin u geen toegang hebt tot uw geld.

Belastingen

Hoewel kostenstructuren niet het enige moeten zijn dat u in overweging neemt bij het kiezen tussen verschillende crypto-betaalpassen, is het geen geheim dat iedereen zo min mogelijk wil uitgeven aan zaken als verwerkingskosten en de kosten van het opnemen van contant geld uit een geldautomaat. Er zijn een breed scala aan vergoedingsstructuren die worden gebruikt in de crypto-debetkaartruimte, dus zorg ervoor dat u de voorwaarden en service bekijkt voordat u een beslissing neemt over welke kaart u wilt krijgen. Als u het moeilijk vond om de kosten te vinden die aan een bepaalde kaart zijn gekoppeld, probeert die kaartaanbieder mogelijk de werkelijke kosten van het gebruik van hun services te verbergen.

Functies

De extra functies in de meeste crypto-debetkaarten
zijn op dit moment nog steeds een beetje beperkt, omdat de meeste cryptokaartaanbieders geïnteresseerd zijn in het eenvoudige proces van het converteren van crypto-activa naar fiat-valuta op een bankpas voordat ze doorgaan naar andere functies. Dat gezegd hebbende, hebben de meeste kaartopties ten minste één onderscheidende functie waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de rest van de opties op de markt. Denk bij het bekijken van verschillende crypto-betaalpassen aan uw persoonlijke situatie en kijk of er crypto-betaalpassen zijn die het beste bij uw specifieke behoeften passen.

.app

Het hebben van een app gekoppeld aan een crypto-creditcard is op dit moment in principe een vereiste. U wilt op elk moment uw saldo, transacties en elk ander aspect van uw crypto-betaalpas kunnen bijhouden, wat betekent dat u een app nodig hebt om alles te beheren terwijl u onderweg bent. Een van de meest voordelige functies die tegenwoordig in crypto-debetkaart-apps worden aangetroffen, is de mogelijkheid om de kaart onmiddellijk te bevriezen in een situatie waarin deze verloren of gestolen is.

Incentives en beloningen

Opgemerkt moet worden dat het niveau van prikkels en beloningen die worden aangeboden voor crypto-creditcards op dit moment vrij beperkt is. Er zijn enkele crypto-debetkaarten die cashback-beloningen van 5% of meer bieden, maar deze aanbiedingen zijn meestal verpakt met de verplichting om een groot bedrag van een eigen token te kopen en vast te houden (dit brengt een bepaald risico met zich mee). Andere programma’s die cashback-beloningen in Bitcoin mogelijk maken, blijven online komen, maar het is misschien logischer om voorlopig dieper na te denken over andere factoren.

beschikbaarheid

Beschikbaarheid is een groot probleem in de wereld van crypto-creditcards, omdat de regelgeving voor cryptocurrencies zelf van week tot week lijkt te veranderen. Niet alleen veranderen de wetten, maar bedrijven zoals Visa en Mastercard zullen ook hun interne beleid veranderen over hoe hun partners van tijd tot tijd met crypto-activa kunnen omgaan. Het vinden van een wereldwijd beschikbare kaart is op dit moment een beetje een moeilijke vraag, dus zorg ervoor dat uw Bitcoin-kaart daadwerkelijk beschikbaar is in uw lokale land voordat u een toezegging doet.

Conversies tussen cryptocurrencies en lokale valuta’s

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden als het gaat om hoe u een crypto-creditcard kunt laden met uw favoriete cryptocurrency. Welke crypto-activa worden ondersteund door de cryptografische betaalpas? Zijn er verschillende vergoedingsstructuren die worden geactiveerd wanneer verschillende cryptocurrencies worden gebruikt om de prepaidkaart op te waarderen? Hoe snel is er geld beschikbaar nadat een storting is gedaan? Dit zijn het soort vragen die je jezelf moet stellen als het gaat om heen en weer gaan tussen crypto en fiat via een bankpas.

Hoe financier ik een cryptografische creditcard?

Hoewel crypto-creditcards duidelijk gericht zijn op het gemakkelijker dagelijks uitgeven van cryptocurrencies, is de realiteit dat deze kaarten vaak een verscheidenheid aan verschillende financieringsmethoden hebben die kunnen worden gebruikt. Ja, voor het grootste deel probeert u uw Bitcoin, Ether of andere favoriete cryptocurrency om te zetten in uw lokale valuta op uw Visa- of Mastercard-betaalpas, maar het kan geen kwaad om ook andere opties, zoals directe storting en bankoverschrijvingen, tot uw beschikking te hebben.

Wanneer er verschillende methoden zijn om uw crypto-betaalpas op te waarderen, maakt dit het gemakkelijker voor die kaart om op de een of andere manier een vervanging voor een bankrekening te worden, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken dat die bankrekening beschikbaar is om bepaalde soorten betalingen te ontvangen.

Hoe verhouden alle crypto creditcards zich tot elkaar?

Ooit waren er niet veel op cryptocurrency gebaseerde creditcards om uit te kiezen, maar tegenwoordig zijn er een aantal verschillende opties met een aantal interessante voordelen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels alesia kozik 6781008

Staking Validator: hoe de beste te kiezen

pexels mike b 945443

Gas Tracker: wat zijn de beste?