in

Defi Staking: wat het is en hoe het werkt

Defi Staking is een vorm van investering die een snelkoppeling wordt genoemd om mensen te helpen toegang te krijgen tot Defi-producten. Then, wat is Defi Staking? Hoe is de winst van deze staking anders dan een andere staking op Binance? Hoe doe je het op Binance? Het volgende artikel legt de gemakkelijkste manier uit om deze vorm van geld te begrijpen.

Wat is Defi Staking?

Defi is een vorm van gedecentraliseerde financiering. Defi Staking is de handeling van het vergrendelen van crypto-activa om validators te worden in een Defi of blockchain en beloningen te verdienen. Defi (Dapps) projecten zijn echter nog niet bekend bij de meeste gebruikers. Om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om te investeren in Defi-projecten, lanceert Binance deze functie. Gebruikers in staat stelt om te investeren in Defi-producten door zich te richten op de crypto-activa die beschikbaar zijn in de Spot-portefeuille van Binance en snel winst te maken met slechts één klik.

Gebruikers nemen met één klik deel aan Staking Defi producten op Binance. Binance participeert in Defi-producten namens gebruikers en ontvangt en distribueert inkomsten.

Voordelen

  • Eas to do: Gebruikers hoeven geen private keys te beheren, on-chain wallets te openen, projecten te zoeken of transacties uit te voeren en ingewikkelde stappen uit te voeren om deel te nemen aan Staking. Binance voert alle taken uit namens gebruikers in het stakingsproces.
  • Fondsen veilig houden: Binance helpt gebruikers de beste DeFi-projecten te selecteren en het systeem in realtime te bewaken om de bijbehorende risico’s te verminderen.
  • High gains: Deze functie elimineert de kosten die gepaard gaan met handelskapitaal, maar krijgt nog steeds het beste rendement met hetzelfde risiconiveau.

Difetti

  • Binance speelt alleen de rol van het introduceren van netwerkprojecten en diensten met betrekking tot de activiteiten van Staking. Daarom, als een on-chain contract wordt verbroken tijdens de Staking, is Binance niet verantwoordelijk voor de verliezen van de deelnemers.
  • Omdat gebruikers zich bij deelname aan Staking hebben gecommitteerd aan het vergrendelen van middelen in een on-chain smart contract. Het proces van vroege terugtrekking omvat gecompliceerde handmatige bewerkingen, waarbij kosten in rekening worden gebracht voor het overboeken van geld naar de blockchain. Daarom moeten gebruikers een geschikt tijdstip kiezen bij het registreren voor Staking en vervroegde opname beperken.

Hoe geld te verdienen met Defi Staking op Binance?

Passage 1: Log in op je Binance account. Registreer via onderstaande link:

Fase 2: Klik op het tabblad Financiën en selecteer Binance Verdienen. Slide naar beneden, kies Ga naar Defi Staking.

Stap 3: Klik nu op inzetten, voer het aantal activa in dat u wilt inzetten, lees en accepteer het vak Accepteer de servicevoorwaarden en selecteer vervolgens Bevestigen.

Na het uitvoeren van de bovenstaande bewerking vinden gebruikers gedetailleerde informatie over staken in Wallet / Earn / Defi Staking. De winst wordt berekend na het succesvol inzetten en dagelijks uitkeren naar de Spot portefeuille.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 68

eToro-account: hoe u het kunt verifiëren en waarom

investimenti 41

“Liquid Swap Binance Guide and Questions”: alle antwoorden