in

dYdX prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van DYDX uiten terwijl we dYdX-prijsvoorspellingen voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, want het voorspellen van iets is een ondankbare taak, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals dYdX.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op dYdX-prijsvoorspelling en vragen beantwoorden over of DYDX een goede investering is of niet, waarom DYDX zal slagen of falen, of waarom de dYdX-prijs zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat DYDX is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Wat is dYdX exchange?

dYdX is een niet-custodial gedecentraliseerde derivatenbeurs die draait op een Tier 2-versie van het Ethereum-netwerk.

dYdX is een protocol voor short selling en derivaten gebouwd op de Ethereum blockchain. De uitwisseling biedt gedecentraliseerde peer-to-peer shorting, leningen en optiehandel van elk op Ethereum gebaseerd token.

dYdX maakt een breed scala aan financiële strategieën mogelijk:

  • Short selling stelt beleggers in staat om te profiteren van prijsdalingen en kan worden gebruikt voor speculatie of om bestaande posities af te dekken
  • .

  • Volledig beveiligde leningen met een laag risico voor short sellers stellen tokenhouders in staat om rentekosten te verdienen
  • Opties kunnen worden gebruikt om posities af te dekken, volatiliteit te beheren, de hefboomwerking te vergroten en meer

Wat is het dYdX-token (DYDX)?

dYdX (DYDX) is het native en governance token van het dXdY protocol.

Naast het feit dat het wordt verhandeld op grote crypto-uitwisselingen, wordt het DXDY-token ook gebruikt om liquiditeitsverschaffers te belonen en het dXdY Layer 2-protocol te beheren.

DYDX Prijsvoorspelling voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe DYDX zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

dYdX Prijsvoorspelling 2022

Ons voorspellingsmodel voorspelt een tijdelijke verschuiving naar een bearmarkt begin 2022 voordat we naar een nieuwe voorsprong gaan in Q3 en Q4 van 2022.

DYDX Prijsvoorspelling 2025 – 2030 – 2040

Ons voorspellingsmodel ziet DYDX nieuwe hoogtepunten bereiken in 2025:

11,73 dollar

De DYDX-prijs in 2030 en 2040 zal naar verwachting een paar ordes van grootte hoger zijn dan onze prognose voor 2025.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 42

Solanium prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

crypto 00042

Prijsvoorspelling Amp 2022 – 2025 – 2030