in

Earth Moon Prijsvoorspelling: Tijd om te verkopen?

Luna Price is $1,81, wat 10,73% lager is dan 24 uur geleden. De marktkapitalisatie is $ 230 miljoen en het handelsvolume is $ 174 miljoen.

 • Mediaberichten suggereren dat Terra een nieuwe DAO-infrastructuur zou kunnen lanceren
 • Met de recente pomp beweren sommige analisten dat Terra LUNA 2.0 met wel 50% zou kunnen dalen
 • .

 • Sommige anderen beweren dat LUNA met 20% zou kunnen stijgen
$LUNA $LUNC $BTC $ETH
Duur 5 dagen -2,85% +60,9% -6,10% -3,71%

Terra Coin een goede investering?

Luna leed aan een van de meest brute crashes in de geschiedenis van cryptocurrency. Door de ineenstorting van luna heeft de hele cryptocurrency-markt een bloedbad geleden. De Terra Luna munt verloor 100% van zijn waarde en werd omgedoopt tot Luna Classic en de nieuwe Luna 2.0 munt werd gelanceerd om Luna 1.0 te vervangen.

De Maan 2.0 heeft het potentieel omdat de munt op 28 mei 2022 een all-time hoge prijs van $ 19,54 kon bereiken, maar vanwege onstabiele marktomstandigheden crashte hij en begon lager te handelen.

Nu is het oké om Luna als een goede investering te beschouwen?

Luna, een van de cryptocurrencies van het huis van de aarde, kan alleen een goede investering zijn als beleggers erin gaan investeren en het voor een langere periode vasthouden.

Na ramp verloren de meeste investeerders het vertrouwen in de ontwikkelaars van Terra. Investers zullen een snelle winst van Luna zoeken in plaats van de cryptocurrency voor een langere periode vast te houden.

Een van de grootste problemen voor Luna is dat het Luna ecosysteem zich niet heeft uitgebreid. Als we kijken naar het ecosysteem van andere cryptocurrencies, is er een voortdurende inspanning om het ecosysteem uit te breiden. Ook Shiba Inu, dat werd gelanceerd als een meme-munt, heeft zich aan meerdere ontwikkelingen gewaagd om het vertrouwen van beleggers te vergroten.

Hoe dan ook, voor Luna is er geen ontwikkeling geweest in haar ecosysteem. Luna was uitsluitend afhankelijk van zijn stabiele valuta en hielp Luna’s prijs stijgen, maar met de USTC, Luna’s stablecoin die zijn ankerwaarde verloor, stortte het hele Luna-ecosysteem in. Luna is ook enigszins verantwoordelijk voor de huidige omstandigheden van de cryptocurrency markt.

Daarom, gezien verschillende factoren, is Luna misschien geen goede langetermijninvestering, maar als iemand op zoek is naar winst op korte termijn, kan Luna de voorkeur hebben.

Zal de prijs van lunamunten stijgen? 4 redenen waarom Terra Luna zal opstaan

 • In 2016 daalde Ethereum, dat net van ETC was gevorkt, in slechts 5 maanden met 50%. Uiteindelijk verdubbelde ETH de prijs binnen een jaar. Daarom, terwijl een daling van 50% in Terra Coin eng lijkt, gebeurde het eerst met ETH en ETH is nu een gerespecteerde Blockchain
 • De prijs van Luna 2.0 is slechts $ 3, waardoor het gemakkelijk te bezitten en te verhandelen is. Als alle, zeer dure cryptocurrencies maken het moeilijk om te bezitten en te verhandelen. Een groot aantal munten is aangehouden om het gemakkelijk te maken om te handelen of te investeren.
 • Terra bevindt zich nog in de begindagen van herstel, uiteindelijk zal de cryptocurrency zijn mogelijkheden verbeteren en waarde bieden aan klanten en bedrijven
 • .

Moon Crypto Price gaat omhoog? 3 redenen waarom Aarde Maan niet zal opkomen

 • De oorspronkelijke reden voor het falen van $LUNA was een slechte planning en uitvoering, in tegenstelling tot ETC, dat een inbreuk op de beveiliging was, iets dat elk groot bedrijf minstens één keer kan zijn tegengekomen. Dit geeft beleggers geen vertrouwen dat Terra Coin in de toekomst goed zal worden beheerd.
 • Onbedoeld nieuws over de aarde wordt nog steeds elke dag gemeld, wat suggereert dat alles niet aan boord is in vergelijking met cryptocurrency
 • Wanneer Earth oorspronkelijk in 2018 werd gelanceerd, was de concurrentie veel minderwaardig en hierdoor kon Terra begin 2022 een belangrijke speler zijn. Het is niet duidelijk hoe de aarde kan concurreren in zo’n concurrerend landschap met zo’n kleine omvang en acceptatiegraad. Ethereum had bijvoorbeeld 1-2 jaar een vrije loop om de koers te corrigeren en hoogte te winnen.

Algemeneen aanbeveling: Er zijn vandaag veel opties op de markt met minder onzekerheid. Het heeft geen zin om $LUNA meer dan 5% van uw Crypto-portemonnee te hebben.

Terra Luna Prijsverwachting voor 2022, 2023.2025

Maximum prijs voor het jaar
Earth Moon Price Forecast 2022 US$ 2.53
Earth Moon Prijsvoorspelling 2023 US$ 4.18
Earth Moon Prijsvoorspelling 2025 US$ 8.2

Earth Moon Prijsvoorspelling 2022

Bij juni 2022 is Luna Price met 13% gestegen en is de kans groot dat Terra Luna dit jaar zal stijgen. Het Luna-project raakte gewond nadat zijn USTC stablecoin zijn peg verloor en crashte. De Terra Luna-munt die ruim boven de $70 werd verhandeld, zakte onder de $1 en na dit enorme incident lanceerden de ontwikkelaars van Terra Luna een nieuwe Luna 2.0-munt en zetten de oude Luna-munt om in Luna Classic.

Na het vreselijke ongeluk zijn analisten niet erg optimistisch over de toekomst van Terra Luna. De maximale Earth Moon Price Forecast 2022 is $2,82

Earth Moon Price Forecast 2023

De prognose voor 2023 hangt min of meer af van het momentum van cryptocurrencies in 2022. In de komende vijf maanden, als de marktomstandigheden voor cryptocurrency verbeteren, zijn er kansen dat cryptocurrencies in 2023 een betere toekomst hebben. Met het huidige momentum kunnen cryptocurrencies echter zelfs in 2023 misschien niet veel verdienen.

Gezien het huidige momentum is de maximale Earth Moon Price Prediction 2023 $4,72

Earth Moon Price Forecast 2025

Terra Luna kan zijn prijs in 2025 mogelijk verdubbelen, maar de prijs van Luna zal naar verwachting tot ver in 2025 onder de $ 5 blijven. Volgens analisten is de maximale maanprijsverwachting voor 2025 $ 9,06

Luna Price Forecast: De vooruitzichten van vandaag

Indicator
Algemene perspectieven Neutrale
1. De wijsheid van de markt Negative
1a. Market data Abbassare
1b. Technische aanbeveling Zie
2. De wijsheid van de menigte Positief
2a. Crowd buzz Superiore
2b. Sentiment op social media Superiore

Wat zijn de factoren die de prijs van Luna beïnvloeden?

De prijs van Luna wordt net als alle andere cryptocurrencies beïnvloed door meerdere factoren. Polyseologische gebeurtenissen zijn een van de belangrijkste factoren geweest die de prijs van cryptocurrencies hebben beïnvloed. Elke gebeurtenis van over de hele wereld, vooral in landen waar cryptocurrencies algemeen worden geaccepteerd, heeft ertoe geleid dat cryptocurrencies crashen of stijgen. Momenteel is de Russisch-Oekraïense oorlog een belangrijke beïnvloedende factor en door de oorlog noteert de markt al meer dan 6 maanden lager.

Andere factoren die een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de prijs van cryptocurrencies zijn:

Crypt Nieuws

Cryptografie nieuws uit de hele wereld heeft de prijs van Luna grotendeels beïnvloed. Alleen goed nieuws over cryptocurrencies zoals de adoptie of toegenomen interesse van beleggers heeft geleid tot een stijging van de prijs van Luna. Tegelijkertijd leidde elk nieuws over het verbod op crypto in elk land en de regulering tegen cryptocurrencies tot een ineenstorting van de prijzen. Daarnaast wordt de prijs van Luna ook beïnvloed door de actie van de ontwikkelaars. Elke negatieve zet van de ontwikkelaars heeft de angst om te crashen vergroot.

Niet-cryptografisch nieuws

Niet-crypto nieuws heeft ook een zeer belangrijke rol gespeeld in de prijsbeweging van cryptocurrencies. Earlier dit jaar viel Rusland Oekraïne aan, dit evenement bleek een Waterloo voor cryptocurrencies te zijn. De markt is sindsdien begonnen in te storten en er is bijna geen herstel geweest. Samen met de Amerikaanse Fed heeft de Amerikaanse Fed onlangs de rente verhoogd, deze verhoging van de rente leidde tot de ineenstorting van de cryptocurrency-markt.

Pronostische Aarde Maan Prijs: de reis van de Maan in 2022

In maart 2022 was Luna nu Luna Classic de best presterende cryptocurrency. Wanneer alle grote cryptocurrencies lager handelden, was Luna een cryptocurrency die groeide. In de eerste week van maart steeg Luna na een groot verlies in de eerste twee maanden met meer dan 80% en de prijs van Luna bereikte meer dan $ 90. De prijsstijging zette zich voort en Luna stond eind maart 2022 op meer dan $ 100.

LUNA slaagde erin om alle andere cryptocurrencies die zijn concurrent waren te vervangen. In april zakte de prijs van Luna onder de $100, maar was nog steeds een van de best presterende cryptocurrencies van het jaar. Starting at over $100 was de prijs van Luna aan het einde van de maand iets onder de $80.

mei 2022 was de maand waarin dingen veranderden voor Luna en de wereldwijde cryptocurrency-markt. Het begon met Luna’s UST stablecoin die zijn peg verloor en de gebeurtenis die volgde was iets dat niemand had kunnen voorspellen. Luna op 1 mei boven de $80 stond en op 12 mei 2022 zakte de koers van Luna onder de $0,01. De meeste beurzen hebben de handel in Luna opgeschort en er is een bloedbad geweest in de cryptocurrency-markt waarbij beleggers miljoenen dollars verloren.

De ontwikkelaars van Luna besloten toen om de oude Luna om te zetten naar Luna classic en de nieuwe cryptocurrency werd gelanceerd onder de naam luna 2.0 of simpelweg Luna.

28 mei Luna 2.0 live gegaan. De openingskoers lag dicht bij $19 en aan het einde van de dag was de prijs minder dan $5. Terra Luna wist de maand af te sluiten in de buurt van $9.

3 maanden verstreken sinds de lancering van Luna 2.0. Hier zijn de optredens van Luna 2.0 of Luna in de afgelopen 3 maanden:

juni 2022: Maye Earth heeft het vertrouwen van beleggers bijna verloren. Terra Luna heeft sinds de lancering niet veel kunnen winnen. Begin juni lag de prijs van Terra Luna in de buurt van $ 9. Maar op de 10e van de maand lag de prijs dicht bij $ 3. De prijs van Luna zakte verder weg en stond eind juni op het punt om onder de $2 te zakken.

juli 2022: July was vergelijkbaar voor Terra Luna. Half juli zat Luna al onder de $2, en het leek erop dat Luna 2.0 op het punt stond het lot van Luna 1.0 te treffen. Luna wist echter meer dan $1,5 vast te houden en sloot de maand af op ruim $1,80.

augustus 2022: August was aanvankelijk iets beter voor Luna. De prijs van Luna stond opnieuw boven de $2, maar de afgelopen dagen is Luna opnieuw ingestort en ligt de koers weer onder de $2. Luna wist echter meer dan $1,5 vast te houden.

Vernieuwing van de prijs van Terra Luna: enkele feiten

 • Terra is in januari 2018 opgericht door Daniel Shin en Do Kwon.
 • Terraform Labs had twee native tokens, Terra Luna en de UST stablecoin.
 • Het Terra-netwerk draait op een op tendermint gebaseerd proof-of-stake consensusalgoritme.
 • Na de ineenstorting van FSO en Earth 1.0 werd Terra Luna 2.0 gelanceerd in plaats van Luna 1.0 en Luna 1.0 werd omgebouwd naar Luna Classic.
 • Terra (LUNA) heeft een voorraad van 1 miljard tokens.
 • Of 1 miljard tokens, hier is hoe het werd verdeeld:
 • 8% van de tokens voor het Mining Developer-programma.
 • 1,5% voor het developer alignment programma.
 • 0.5 is gereserveerd voor noodtoewijzing aan app-ontwikkelaars.
 • 20% is toegevoegd aan de Community Pool
 • 10% is voor pre-attack FSO-houders en de andere 10% voor post-attack LUNA-houders.
 • 15% was gereserveerd voor FSO-houders na de aanval.
 • De huidige verspreiding van Terra Luna is 127.475.474,31 terwijl de maximale totale voorraad van de Maan 1.004.262.701 is.
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anastasia shuraeva 6014324

Polkadot Prijsvoorspelling: $ 22 tegen het einde van 2022

pexels anna nekrashevich 6802048

Prijsverwachting Cardano ADA Token 2023, 2025 en 2030