in

Een eToro-handelsaccount openen

Als u gefascineerd bent door beleggen in Amerikaanse aandelen, cryptocurrencies, indices, valuta’s, grondstoffen, ETF’s, enz., Maar u wilt niet handelen op een ingewikkeld traditioneel platform om te gebruiken, dan is eToro perfect voor u.

Opgericht in 2007, is eToro uitgegroeid tot een van de meest succesvolle intuïtieve handelsplatforms met meer dan 17 miljoen leden wereldwijd.

Met zijn eenvoudige platform kunt u nu online een eToro-account openen en verschillende financiële activa in verschillende markten verhandelen en uitstekende kopieerhandelfuncties ervaren. Dit artikel geeft u een korte handleiding over hoe u zich in slechts 5 minuten kunt aanmelden voor een eToro-account.

1. Log HIER in op de eToro-registratiepagina

68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je het je kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om je geld te verliezen.

Daarom ziet u een elektronisch formulier dat vereist dat u al uw persoonlijke gegevens invoert om een nieuwe handelsrekening te openen.

2. Vul alle relevante informatie in die in dit formulier vereist is, inclusief gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord.

Notes:

  • E-mailadres en telefoonnummer hoeven niet eerder te worden geregistreerd voor een eToro-account
  • Het wachtwoord bevat minstens 8 letters en cijfers
  • Daarnaast kunt u ook via Facebook of Gmail inloggen op uw eToro-account voor meer opties.

  • Dit zal u automatisch naar de gekozen site leiden en automatisch informatie van deze diensten afnemen.
  • True en nauwkeurige gegevens worden aanbevolen. eToro wordt gereguleerd door de CySEC-autoriteit in de EU, dus u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn en u zich op elk gewenst moment kunt afmelden (we hebben ook een zelfstudie gemaakt om uw eToro-account indien nodig te annuleren).

3 Tijd om de algemene voorwaarden, het privacybeleid en het cookiebeleid van eToro zorgvuldig te lezen

Vink daarom de bijbehorende vakjes aan om aan te geven dat u ermee akkoord gaat.

4 Controleer uw gegevens opnieuw en voltooi het registratieproces door rechtsonder op de pagina op “Account aanmaken” te klikken.

U maakt nu deel uit van de eToro-familie. Ik wens u een prettige handelservaring!

  • EToro-accountverificatie voltooien

Investiki.com

eToro is een multi-asset platform dat zowel aandelen- als cryptoasset-investeringen biedt, evenals CFD-handel.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Passed prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor de investeringsbeslissing.

Copy trading is een portefeuillebeheerdienst, aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering in cryptocurrencies is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het VK. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal loopt gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die door onze partner is opgesteld met behulp van specifieke niet-legale informatie die openbaar beschikbaar is op eToro.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 36

Binance: Complete gids van A tot Z

invest crypto 2

eToro-accountverificatie: stapsgewijze handleiding