in

Elastos Prijsvoorspelling (ELA) 2022 | 2025 | 2030

In deze gids zullen we onze en de marktvisies op de toekomst van ELA delen terwijl we de prijsprognoses van Elastos voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, want iets voorspellen is een ondankbare taak, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Elastos.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Elastos en vragen beantwoorden over de vraag of ELA een goede investering is of niet, waarom ELA zal slagen of falen, of waarom de prijs van Elastos zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat ELA is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Elastos Intro

Elastos wil een nieuw soort internet creëren, aangedreven door blockchain-technologie.

Het is een VM (virtuele machine) die op elk apparaat kan worden uitgevoerd, waardoor de beveiliging, verwerkingskracht wordt verhoogd, gaten in algemene internetprotocollen worden gecorrigeerd, apparaten in C kunnen worden uitgevoerd in plaats van java, enz.

Elastos wil digitale assets schaars, identificeerbaar en verhandelbaar maken. Eigendomsrechten maken de weg vrij voor het creëren van rijkdom en Elastos is van plan een nieuw World Wide Web te bouwen dat deze rechten respecteert.

Apps kunnen op Elastos worden gebouwd en profiteren dus van het houden van dingen op de blockchain en ze allemaal verantwoord en schaars te maken. Het beste deel is dat Elastos kan worden geïmplementeerd in elk besturingssysteem dat we vandaag gebruiken, waardoor het onmiddellijk adopteerbaar en onzichtbaar is voor eindgebruikers. Het is alsof u Java installeert op uw computer die op de achtergrond wordt uitgevoerd en wanneer een programma Java vereist, wordt het soepel geladen wanneer u het opent.

Elastos zal blockchain-technologie gebruiken om ID’s voor digitale inhoud uit te geven, waardoor het mogelijk wordt om te weten wie eigenaar is van welke digitale activa. De combinatie van Elastos en blockchain technologie legt de basis voor een betrouwbaar en veilig Internet of Wealth. Elastos wordt een platform voor gedecentraliseerde applicaties (Dapps) dat draait op een peer-to-peer netwerk zonder gecentraliseerde controle.

Mensen hebben toegang tot deze Dapps via hun mobiele telefoons, zonder hun besturingssysteem te wijzigen. Het oude internet is een informatienetwerk. Als u op een URL klikt, krijgt u gegevens. Elastos bouwt een web van apps. Wanneer u op een URL klikt, krijgt u de code. Elastos Web zal een speciale economische zone zijn waar Elastos-tokens als basisvaluta zullen fungeren.

Elastos heeft al zijn hoofdnetwerk dat een paar maanden geleden live ging op https://blockchain.elastos.org/. Da Hongfei van NEO en Jihan Wu van Bitmain zijn beide vroege investeerders en adviseurs van Elastos.

Elastos Prijsverwachting

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Elastos Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat we enige stabilisatie en kleine trendomkeringen zien.

ELA Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet ELA in 2025 $ 2,71 bereiken.

Elastos Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Elastos waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Elastos $ 6,78 bereiken in 2030.

Hoeveel is Elastos waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Elastos in 2040 $ 13,57 bereiken.

Zal Elastos Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Elastos zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Elastos $ 10 bereiken?

Ja, Elastos zou tegen het einde van 2025 $ 10 kunnen bereiken.

Kan Elastos $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Elastos om op korte of middellange termijn $ 100 te bereiken.

Kan Elastos $ 1000 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Elastos om op korte of middellange termijn $1000 te bereiken.

Is het de moeite waard om Elastos te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om Elastos te kopen.

Is Elastos een goede investering?

Elastos is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is Elastos waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $ 0,8055. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 6,78 of zelfs hoger.

Waarom zal Elastos slagen en in prijs stijgen?

Elastos heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Elastos stijgen naar $ 6,78 in 2030.

Waarom gaat Elastos failliet en daalt de prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog gaat Elastos?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Elastos exploderen en in de verre toekomst $ 13,57 bereiken.

Wat is de kortetermijnprognose voor Elastos?

Elastos zal de komende 90 dagen $ 0,8055 bereiken, wat een verandering van 42,4% is ten opzichte van de huidige prijs die rond de $ 1,40 zweeft.

Kan Elastos je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Elastos-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in cryptocurrencies, dus een investering van $ 10k in Elastos kan je miljonair maken.

Elastos Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Elastos morgen zijn?

Elastos schommelt morgen rond de 1,49 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels nataliya vaitkevich 7172827

Binance Grid Trading: wat het is en hoe het werkt

pexels vlada karpovich 4050315

IMPT: wat het is en hoe het zich zal ontwikkelen