in

eToro-accounts beveiligen: zo doe je dat

Online trading wordt een populair concept, vooral wanneer meer mensen geïnteresseerd zijn in het vinden van mogelijkheden om online inkomsten te verhogen. Hoe dan ook, met zoveel van ons leven dat zich afspeelt op mobiele apparaten en laptops, is het geen wonder dat onze digitale accounts een magneet voor criminelen zijn geworden.

EToro maakt gebruik van gegevensbeveiligingstechnologie en tools zoals firewalls en gegevensversleuteling om de informatie van zijn gebruikers te beschermen. Daarnaast biedt eToro ook een optie om tweefactorauthenticatie (2FA) in uw account in te schakelen.

2FA staat bekend als een extra beveiligingslaag die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat mensen die toegang proberen te krijgen tot een online account zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Met deze maatregel moet u na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord een verificatiecode invoeren die via sms naar uw mobiele telefoon is verzonden om toegang te krijgen tot uw account in plaats van onmiddellijk toegang te krijgen.

Volg de stappen om uw account veiliger te maken met 2FA:

1 Klik eerst op “Instellingen” en kies vervolgens “Account”.

Arabnumber Klik op de rechterkant van de schakelaar onder de woorden “Tweefactorauthenticatie”.

Daarna wordt een code verzonden naar uw telefoonnummer dat aan het account is gekoppeld.

3 Voer de code in de lege ruimte in en druk op “Apply”.

Je hebt nu 2-factor authenticatie.

En u kunt het ook deactiveren in uw accountinstellingen.

Uw veiligheid en privacy zijn van het grootste belang. Omdat u uw account beter wilt beschermen, raden we u aan dit in te schakelen op uw eToro-account, want zelfs als uw wachtwoord is gecompromitteerd, is uw account nog steeds beschermd.

Met 2FA zal een potentieel compromis van slechts één van deze factoren uw account niet ontgrendelen. Zo, zelfs als uw wachtwoord wordt gestolen of uw telefoon verloren gaat, is de kans onwaarschijnlijk dat iemand anders uw informatie over de tweede factor heeft.

Bekijk het vanuit een andere hoek, als een consument 2FA correct gebruikt, kunnen websites en apps meer vertrouwen hebben in de identiteit van de gebruiker en het account ontgrendelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 74 1

eToro-accounts financieren via de Neteller e-wallet

investimenti 70

Face ID-verificatie mislukt op Binance: de fout oplossen