in

eToro-accountverificatie: stapsgewijze handleiding

Ook als u nog steeds in staat bent om zonder verificatie te handelen en te storten op een eToro-account, zijn er enkele uitstekende voordelen aan het verifiëren van uw eToro-account vanaf het begin, waaronder:

  • Volledige handelscapaciteit
  • Het snelste opnameproces
  • In het bijzonder, geen beperking op uw storting (niet-geverifieerde rekeningen zijn beperkt tot een totaal stortingsbedrag van € 2000)

Daarom moeten alle klanten de gevraagde informatie verstrekken en zo snel mogelijk verifiëren.

En om uw eToro live-account werkend te krijgen, moet u 2 processen uitvoeren: eerst uw persoonlijke gegevens invullen en vervolgens uw eToro-account verifiëren. Volg de specifieke stappen die u moet volgen om uw eToro-account te activeren:

1. Invullen van persoonlijke gegevens

De eerste stap op weg naar het verifiëren van uw eToro-account is het bevestigen van uw persoonlijke gegevens.

Wanneer u eerst op de knop “Profiel voltooien” op uw live-account klikt, wordt u naar een pop-upvenster geleid.

Vanaf het begin van de pop-upvensters wordt u gevraagd om uw naam, adres en persoonlijke basisgegevens te bevestigen.

Aan het einde krijgt u enkele korte quizvragen voorgeschoteld die zijn ontworpen om uw niveau van beleggingservaring en handelskennis te beoordelen.

Als ze hun eerdere financiële kennis testen door middel van vragen als deze, kan eToro uw behoeften beter begrijpen en hoe u het beste aan uw vraag als handelaar kunt voldoen.

Deze soorten vragen, zoals uw risicotolerantie, zijn gunstig voor u. Op basis van uw reactie vermindert eToro het risico voor nieuwe gebruikers. En sommige limieten kunnen automatisch door eToro worden aangepast na het openen van een rekening (bepaal bijvoorbeeld of u in aanmerking komt voor een hefboom).

Daarom moet u een paar korte vragen beantwoorden met betrekking tot uw werk, individueel inkomen en andere financiële gegevens.

Nu heb je 70% van je profiel voltooid en ga je verder met het volgende proces: Verifieer je identiteit.

Opmerking: U kunt beter zo nauwkeurig mogelijk zijn bij het invullen van dit formulier, omdat eToro deze antwoorden zal gebruiken om hun service af te stemmen op uw handelsbehoeften en de best mogelijke handelsomgeving voor u te creëren. Bovendien helpt dit mogelijk ook om het verificatieproces te versnellen.

In het geval dat het systeem vaststelt dat u onnauwkeurige antwoorden geeft op sommige vragen, kan dit later problemen veroorzaken tijdens het verificatieproces en kan uw account ook worden afgekeurd. Zo, wees voorzichtig!

2. Uw eToro-account verifiëren

Je bent bijna klaar met het verificatieproces voor je eToro-account. Er zijn slechts een paar andere verificatiestappen om te voltooien. De eerste stap is om uw nationale ID op te geven, vervolgens uw telefoonnummer te verifiëren en de laatste is om het belastingidentificatienummer in het formulier in te vullen.

Voor de voorbereiding omvatten de documenten die nodig zijn voor een succesvolle accountverificatie:

  • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs
  • Een verifieerbaar telefoonnummer
  • Tax identificatienummer

Alle van deze persoonlijke informatie die aan eToro wordt verstrekt, wordt alleen gebruikt om naleving te garanderen en strikt vertrouwelijk gehouden, zowel door de CySEC-regelgeving als in het bijzonder in Europa waar GDPR.

Geef uw nationale ID op

Check uw telefoonnummer

Met invoeren van uw telefoonnummer en vervolgens de sms-code invoeren die u ontvangt om te verifiëren:

Nadat u deze stap hebt voltooid, wordt u doorgestuurd naar de laatste stap voor het verifiëren van uw eToro-account.

Lever het fiscaal identificatienummer

Dat hebt u alle noodzakelijke stappen doorlopen om uw eToro live-account te openen.

U vraagt zich misschien af waarom de verificatie van uw eToro live-account nog steeds in behandeling is. Het kost gewoon tijd om de door u verstrekte informatie te verwerken.

Het verificatieproces wordt normaal gesproken binnen 24 uur voltooid. En de definitieve bevestiging wordt u per e-mail toegestuurd.

U kunt nog steeds uw eerste eToro-storting doen van $ 200 tot maximaal € 2000 en gedurende deze periode vrij handelen binnen uw account.

Om samen te vatten, het verifiëren van een eToro-account is een eenvoudig proces en duurt in totaal niet meer dan 10 minuten om te voltooien. Verse van uw handelsaccount is noodzakelijk om u de best mogelijke service te bieden en te voldoen aan de regelgeving voor financiële diensten. Daarom wordt handelaren op eToro geadviseerd om hun accounts zo snel mogelijk te verifiëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 30

Een eToro-handelsaccount openen

invest 00020

Binance Chain Wallet: wat het is en hoe het te downloaden