in

EToro-kosten: volledige lijst

Bent u geïnteresseerd in het handelsplatform eToro? of u handelt op eToro, maar u weet niet wat voor soort kosten eToro heeft. Raadpleeg dit artikel voor meer gedetailleerde informatie.

Types transactiekosten op Etoro

Wanneer u een rekening opent op eToro, hoeft u geen commissie te betalen.

Ontvang gratis accountbeheer, gratis commissie. Maar u zult de volgende belastingen moeten betalen:
+ Commissie voor het verschil tussen aan- en verkoopprijs (Spread)
+ Kamerprijs
+ Valutaomrekeningskosten als de valuta die u stort en opneemt geen USD is.
+ Withdrawal fee
+ Blijf de actieve vergoeding

1. Spread (Commissie voor het verschil tussen koop- en verkoopprijs)

De spread is het verschil tussen bied- en laatprijzen. Met eToro zal elke activaklasse zoals aandelen, valuta’s, CFD’s, enz.

verschillende spreadcommissies hebben. De details voor elke activiteitenklasse zijn als volgt:

Acties & ETF’s

De spread voor aandelen en ETF’s is 0,09%

2. Overnachtingstarief

eToro brengt alleen ’s nachts kosten in rekening voor CFD’s en margehandel. Momenteel brengt eToro geen overnight fee in rekening voor leverageless BUY-posities in aandelen, cryptoassets en ETF’s.

De essentie van het gebruik van hefboomwerking is dat je weinig kapitaal hebt, maar de beurs leent je meer geld om te investeren om de winst te verhogen.

Changes lenen u geld, breng dan een vergoeding in rekening om de rente op deze lening te compenseren. Deze vergoeding wordt dagelijks in mindering gebracht en wordt ook wel het nachttarief genoemd.

Bij het handelen op eToro hoeft u de formule voor het berekenen van transactiekosten niet te onthouden. In plaats daarvan biedt eToro u een verwachte commissie wanneer u op het punt staat een bestelling te openen.

In het ordervenster kunt u de specifieke commissie voor elke order zien in het pop-upvenster in de sectie Swapkosten (dagelijks en weekend).

Voor inkooporders zonder hefboomwerking is er absoluut geen commissie. Bovendien hoeft u geen extra kosten of beheerskosten te betalen. Dit is een groot pluspunt voor eToro-beleggers.

3. Valutawisselkosten

In feite brengt eToro geen stortingskosten in rekening op uw account. Aangezien stortingen en opnames op eToro in USD worden gedaan, worden er echter conversiekosten in rekening gebracht als gebruikers in andere valuta’s storten/opnemen.

Voor stortings-/opnamekanalen zoals iDEAL, Sofort, bankoverschrijving zijn de conversiekosten als volgt:

Vertaalkosten voor andere stortings-/opnamekanalen (creditcard, PayPal, Skrill, Neteller, RapidTransfer, UnionPay en Lokale bank) zijn als volgt:

4. Withdrawal fee

Wanneer u uw eToro-account stort, zijn er geen kosten aan verbonden. Hoe dan ook, bij het opnemen van geld van het account, hebben alle opnameverzoeken een vergoeding van $ 5. Dit is een zeer redelijke vergoeding in vergelijking met de uitwisselingen van vandaag. Bij gebreke daarvan neemt u USD op, opnames van uw account in een andere valuta dan USD zijn onderworpen aan conversiekosten.

5. Blijf actief

Als u niet binnen 12 maanden inlogt op uw account, worden er onderhoudskosten van $ 10 / maand in rekening gebracht die rechtstreeks van het beschikbare saldo in uw account worden afgetrokken.

Super hebben we u kort een aantal van de kosten gepresenteerd bij het handelen op eToro. In het algemeen zijn commissies bij het handelen op eToro vrij handig in vergelijking met wat eToro beleggers biedt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 78

Changpeng Zhao is miljardair: zo deed hij het

invest crypto 36

Ripple (XRP) op eToro: stapsgewijze handleiding voor het kopen