in

eToro-opname: opnemen en timing

Hoe lang duurt de opnametijd van eToro? Dit is zeker een vraag waar de meeste nieuwe investeerders op eToro in geïnteresseerd zijn, wanneer een investering winstgevend is, wil elke belegger een deel van de winst opnemen. Maar is het gemakkelijk om geld op te nemen op eToro en hoe lang duurt het voordat het geld terugkeert naar de rekening? Verwijs naar dit artikel voor antwoorden op vragen.

1.Hoe kan ik geld opnemen

Wilt u geld opnemen van uw eToro-rekening? Natuurlijk kunt u met eToro op elk gewenst moment geld van uw rekening opnemen. U kunt het maximumbedrag opnemen dat gelijk is aan het saldo van uw eToro-rekening, minus het gebruikte margebedrag.

Het opgenomen bedrag wordt teruggestort op de door u gestorte methode, wat betekent dat het geld op de depositorekening wordt gestort. eToro betaalt in de volgende volgorde van prioriteit:

1.

Credit
2. PayPal
3. Bankoverschrijving

2.Hoe lang duurt de opnametijd van eToro?

Uw opnameverzoek wordt door eToro ontvangen en duurt maximaal 1 dag om te worden verwerkt wanneer alle benodigde informatie beschikbaar is. De tijd die nodig is om de betaling te ontvangen, is afhankelijk van de betalingsdienstaanbieder. Gewoonlijk is de tijd voor elke betaalmethode volgens de onderstaande tabel:

3.Hoeveel bedragen de opnamekosten?

Wanneer u geld opneemt van uw eToro-account, worden er verwerkingskosten in rekening gebracht.

Dit bedrag wordt in het rapport weergegeven zodra u het bedrag invoert dat u wilt opnemen. Dit commissiebedrag wordt alleen afgetrokken wanneer u met succes geld op uw rekening opneemt.

Het minimumbedrag voor elke opname is $ 30. De opnamekosten voor elke opname zijn $ 5. Dit betekent het werkelijke bedrag op uw rekening.
Het maximale bedrag dat u kunt opnemen, moet meer dan $ 30 zijn en is het totale bedrag dat beschikbaar is in uw account nadat u alle transacties hebt gesloten.

4.Hoe weet u dat uw opnameverzoek is verwerkt?

Nadat uw opnameverzoek is verwerkt, ontvangt u een eToro-melding per e-mail. Samen hiermee zijn de gegevens van de betaaldienst van de aanbieder. Opgemerkt kunt u ook op “Categorie” tikken en naar het tabblad Geschiedenis gaan om de status van uw opname te bekijken.

5.Is het mogelijk om mijn eToro-opnameverzoek te annuleren?

U kunt uw opnameverzoek van eToro volledig annuleren totdat uw opnameverzoek wordt beoordeeld. Ga naar uw portefeuille, ga dan naar de geschiedenis en klik op het opnameverzoek dat wordt beoordeeld en kies er vervolgens voor om het verzoek te annuleren.

6.In geval van terugtrekking mislukt, wat moet je dan doen?

Als u moeite heeft met het opnemen, neemt u contact op met de klantenservice van eToro via een ondersteuningsticket. Als meestal reageert het ondersteuningspersoneel van eToro zeer snel op u. Het gesprek wordt rechtstreeks op het eToro-platform gevoerd of via de e-mail die u eerder hebt geregistreerd.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 73

Bitcoin op Etoro: hoe kopen werkt

investimenti 64

Binance-verificatie mislukt: de fout oplossen