in

eToro: stapsgewijze handleiding voor het opnemen

Bringing van eToro is vrij eenvoudig. Currently ondersteunt eToro u bij het opnemen van geld met behulp van de methode die u al hebt gebruikt om te storten. Het is echter een beetje moeilijk voor nieuwkomers die nog nooit een opname hebben gedaan.

Zo, in het artikel van vandaag, zullen we u door de stappen leiden om geld van uw eToro-account op te nemen.

Wat zijn de voorwaarden voor het openen van een opnameverzoek?

Houd er rekening mee dat u alleen kunt opnemen van uw beschikbare saldo, dus u moet ervoor zorgen dat u het geld beschikbaar heeft in uw saldo voordat u een opnameverzoek indient.

Als u geld hebt belegd in open posities, kunt u meer geld vrijmaken door posities te sluiten.

Als een positie wordt gesloten, wordt het geïnvesteerde bedrag +/- eventuele winst of verlies teruggestort op het beschikbare saldo.

 • Het minimale opnamebedrag is $30. Er is geen maximum opnamebedrag.
 • Uw account moet worden geverifieerd, wat betekent dat er een groen vinkje op het profiel staat.

Hoe geld op te nemen bij eToro

Volgen opnameverzoek te doen, volgt u deze stappen:

 • Klik op het tabblad Geld opnemen in het linkermenu.
 • Het op te nemen bedrag invoeren (in USD)
 • Vul indien nodig het elektronische herroepingsformulier in.

  Momenteel kunnen gebruikers met eToro specifieke opnamekanalen selecteren.

 • Klik op Verzenden.

Let op de volgende belangrijke punten:

 1. Uw account moet worden geverifieerd.
 2. Houd er rekening mee dat u een alternatieve betaalmethode moet opgeven als eToro uw oorspronkelijke stortingsmethode niet kan terugbetalen.
 3. Een andere belangrijke opmerking is dat u anderen niet kunt vragen om uw geld op te nemen of uw opnames bij een andere vorm van derden te storten. Het is het beleid van eToro om de veiligheid van uw eToro-fondsen te waarborgen.

Na het voltooien van de bovenstaande stappen ontvangt u een bevestigingsbrief van eToro om er zeker van te zijn dat u een opname van uw account hebt aangevraagd.

eToro opnamemethoden

eToro ondersteunt verschillende opnamemethoden. Dit zijn allemaal dezelfde methoden beschikbaar om een storting te doen. Het is echter essentieel om te onthouden dat u alleen kunt opnemen op dezelfde manier waarop u de storting hebt gedaan.

Als u een combinatie van methoden gebruikt, zoals creditcard en bankoverschrijving, ontvangt u geld voor de respectieve gestorte methoden.

Als uw stortingsmethode om welke reden dan ook geblokkeerd of onbruikbaar is, kunt u een alternatieve opnamemethode gebruiken. eToro kan u om bewijs hiervan vragen om over te schakelen naar een andere opnamemethode.

Is er een vergoeding voor het terugtrekken uit Etoro?

Al uw opnameverzoeken zijn onderworpen aan een vergoeding van 5 USD. Bij gebreke daarvan USD opnemen. Opnames van een eToro-rekening in een andere valuta dan USD zijn onderworpen aan conversiekosten. De betalingsdienstaanbieder int deze conversievergoeding.

Vergelijkt met de voordelen van eToro is 5 USD een redelijk handige commissie. Het doel is om gebruikers aan te moedigen om opname te overwegen wanneer ze een relatief stabiele winst hebben behaald in plaats van voortdurend op te nemen omdat opnameverzoeken door het betalingscontrolesysteem gaan en langer duren om te verwerken dan stortingsverzoeken.

Hoe dan ook, als uw eToro-account Platinum-niveau of hoger is, ontvangt u gratis opnamekosten van 5 USD.

Hoe weet ik dat uw opnameverzoek is verwerkt?

U ontvangt een e-mailmelding wanneer uw opnameverzoek is verwerkt, samen met de gegevens van de betalingsdienstaanbieder naar wie eToro het geld heeft verzonden.

Opruimend kunt u ook op Portfolio tikken en naar het tabblad Geschiedenis gaan om de status van uw opname te bekijken.

Hoe lang duurt het om een opnameverzoek te verwerken en wanneer ontvangt de klant het geld?

Het opnameproces omvat de verwerkingstijd van de opname en de tijd voor het ontvangen van geld. De verwerking van opnames wordt afgehandeld door eToro. Daarnaast is de tijd om je geld te ontvangen al in handen van de payment service provider.

 • Verwerking van het opnameverzoek: 1 dag.
 • Het tijdstip van ontvangst van het geld is afhankelijk van de betalingsdienstaanbieder die u opneemt.
Betaalmethode Tijd die nodig is om geld te ontvangen
eToro Soldi Sophreal Withdrawal
Credit/debit card Tot 10 werkdagen
Bankoverschrijving Tot 10 werkdagen
PayPal Tot 2 werkdagen
Neteller · Tot 2 werkdagen
Skrill · Tot 2 werkdagen
Fidatamente Tot 2 werkdagen
ideaal Tot 2 werkdagen

Hoe een opnameverzoek te annuleren?

Als uw opnameverzoek wordt beoordeeld, kunt u het via uw portemonnee annuleren door op het blauwe geschiedenispictogram te klikken en op de knop Omkeren te klikken op het verzoek dat u wilt annuleren.

Wat moet je doen als het geld niet op je rekening staat?

Klik op het tabblad Categorie. Om naar het tabblad Geschiedenis om de verzonden eToro-betaalmethode te controleren. Bij particulier kunt u de e-mail controleren die u hebt ontvangen met betrekking tot de verwerking van de opname.

U moet er ook rekening mee houden dat het acht werkdagen duurt voordat eToro uw opnameverzoek heeft verwerkt voordat het geld op uw bankafschrift wordt weergegeven.

Als je alle bovenstaande artikelen hebt gecontroleerd en je nog steeds je geld niet kunt vinden. Neem contact op met eToro voor hulp. eToro zal u vragen om een betalingsmethodeoverzicht met de inkomende en uitgaande transacties vanaf het moment dat u de opname doet totdat u contact opneemt met eToro. Het zou beter zijn om ervoor te zorgen dat eToro uw naam, transactiedatum en betalingsmethodegegevens kan zien.

Als het opnameproces mislukt, met wie moet u dan contact opnemen?

Als u vragen heeft over uw account op eToro of om onbekende redenen problemen ondervindt met opnames. Wie om contact op te nemen?

eToro klantenservice staat altijd klaar om u te helpen. U kunt contact opnemen met eToro door een supportticket te openen.

Opmerking:

 1. Live Chat en coupons kunnen 24 uur per dag worden gebruikt van maandag tot vrijdag.
 2. Neem contact op met eToro vanaf het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw account te registreren.

We hebben u begeleid om geld op te nemen van uw eToro-account. Ik hoop dat dit artikel nuttig voor je is. Goed geluk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 84

Binance Vanilla Opties: alle verschillende opties

investimenti 84

Is eToro Wallet betrouwbaar?