in

eToro vs Webull: wat is beter

Bent u een nieuwe investeerder? O bent u al op de financiële markten en op zoek naar een nieuwe beurs? Op de markt van vandaag kunnen veel goede makelaars u helpen uw droom om rijk te worden te realiseren. Dit artikel vergelijkt de twee uitwisselingen, eToro vs Webull.

Heb je gehoord van of gebruik gemaakt van een van deze uitwisselingen? Verwijs naar het onderstaande artikel van investiki voor meer handelsopties.

eToro vs Webull: commissies vergelijken

Accordy Committee

eToro rekent een vergoeding van 0,09% per transactie. Daarnaast zijn de toepasselijke opnamekosten nu vijf dollar per opname. Als een klant een andere valuta dan dollars opneemt, brengt eToro ook extra conversiekosten in rekening. Deze vergoeding is afhankelijk van de valuta die door de klant wordt gebruikt.

Webull brengt geen handelskosten in rekening voor klanten die aandelen of ETF’s verhandelen. Gebruikers betalen alleen de spread- en handelskosten van de Securities and Exchange Commission (SEC). Voor klanten die ACH gebruiken, brengt Webull geen opnamekosten in rekening.

Geld storten op een rekening

Het minimumbedrag voor een klant om in eToro te storten is $200. Klanten kunnen creditcards en betaalpassen gebruiken om op te waarderen. Deze uitwisseling brengt geen kosten in rekening wanneer klanten geld op de rekening storten.

Gebruikers kunnen echter maar één valuta per account gebruiken.

Webull klanten zijn niet beperkt in het minimumbedrag dat op hun rekeningen wordt gestort. Webull heeft de ondersteuning om de stortingsoperatie sneller en gemakkelijker te maken. Maar klanten die de voorraad willen kortsluiten, moeten een margerekening openen. De klant moet minimaal $ 2.000 storten om een margerekening te openen.

Compacte functies.

Transation in behandeling

Het is eToro en Webull aanbieden in afwachting van de handel.

Klanten kunnen orders plaatsen om automatisch orders te sluiten en te openen wanneer de markt bepaalde voorwaarden bereikt.

Trade rapporten

eToro geeft signalen aan gebruikers. Coloro die geïnteresseerd zijn in de dagelijkse signalen van de beste eToro-handelaren, kunnen die functie selecteren en toevoegen aan hun volglijst. Op deze manier kunnen ze een realtime signaal krijgen van elke update op hun account via de eToro-app, beschikbaar voor Android en iOS.

Sociale handel & copy trading

Er valt niet te ontkennen dat eToro een van de toonaangevende sociale handelsnetwerken is. Deze uitwisseling heeft miljoenen gebruikers in 140 landen aangetrokken en biedt veel nieuwe sociale handelsfuncties. eToro biedt ook een kopieerhandelsfunctie voor gebruikers. Gebruikers kunnen verwijzen naar de transactiegegevens van andere gebruikers op deze exchange. Zo kiest u ervoor om automatisch een deel of al die transacties te kopiëren.

Dit is een essentiële functie voor gebruikers die net beginnen op de financiële markten. Dit publiek is onervaren, zodat deze functie betere resultaten kan behalen.

Daarnaast heeft eToro ook een beroemde beleggerscategorie. Standaard beleggers zijn degenen die hun handelsstrategieën moeten opbouwen. Het is niet toegestaan om de transacties van andere handelaren te kopiëren. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om deze handelaren te kopiëren.

Webull stelt klanten ook in staat om hun handel te automatiseren door middel van copy trading. Gebruikers kunnen winstgevende handelaren volgen en vervolgens automatisch transacties openen en sluiten.

Contact opnemen met eToro en Webull klantenservice

eToro’s klantenservice is vrij efficiënt. Onlangs bood eToro een live chat aan met de klantenservice. Daarnaast kunnen klanten e-mails verzenden en supporttickets openen in het gedeelte klantenondersteuning van de eToro-website.

eToro ondersteunt momenteel klanten in meer dan 140 landen wereldwijd.

Webull biedt ook 24/7 klantenservice. Gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice van deze uitwisseling via telefoonnummer of ondersteuningsmail. De reactie van Webull op verzoeken om klantenondersteuning is echter niet tijdig.

Webull exchange ondersteunt momenteel alleen klanten in de Verenigde Staten, Brazilië, India, Maleisië, Japan, China, Korea, de Filippijnen en Turkije.

eToro vs Webull: handelsplatform

eToro-gebruikers kunnen rechtstreeks op het webplatform transacties uitvoeren. Daarnaast is de mobiele app van eToro relatief gebruiksvriendelijk. En klanten hebben 24/7 toegang tot de markten en handelsgemeenschappen. Klanten kunnen eenvoudig zoeken naar handelsproducten en -functies op eToro. Maar deze app biedt momenteel geen biometrische authenticatie.

eToro-gebruikers kunnen de mobiele app in 25 talen gebruiken. Bijvoorbeeld Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch, Chinees, Frans en Arabisch …

Webull biedt desktop trading applicaties voor zowel Windows als Mac computers. Deze makelaar biedt gebruikers ook technische analysetoepassingen en -tools die vrij eenvoudig te gebruiken zijn. De interface van de mobiele applicatie lijkt sterk op het webplatform.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 36

Ripple (XRP) op eToro: stapsgewijze handleiding voor het kopen

invest crypto 3

Tijdframes op MT4-grafiek: hier leest u hoe u ze kunt wijzigen