in

eToro Wallet: wat het is, hoe het werkt en aan wie het wordt aanbevolen

Het eToro handelsplatform is over de hele wereld bekend. Deze uitwisseling kan gebruikers ondersteunen om meer dan 2.000 verschillende activa te verhandelen, waaronder meer dan 20 digitale valutaprojecten. Het eToro-platform biedt ook de mogelijkheid om in ETF’s te beleggen of grondstoffen te kopen.

De beurs staat bekend om zijn copy trading functionaliteit en zijn grote portefeuille. Daarnaast speelt het eToro-ecosysteem van veel applicaties die deze uitwisseling bedienen ook een cruciale rol in het succes ervan. De eToro wallet is de gespecialiseerde crypto-oplossing.

Deze serie artikelen beschrijft de verschillende functies die beschikbaar zijn in de eToro-portemonnee. We zullen ook beschrijven hoe u uw portemonnee kunt openen of geld van het eToro-platform naar de eToro-cryptoportemonnee kunt overboeken.

Tot slot zullen we de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van hot wallets zien.

Wat weet je al over de eToro-portemonnee?

eToro Wallet is een online opslagoplossing ontwikkeld door eToro. Het heet hot wallet. Dit type portemonnee is het tegenovergestelde van cold wallets, waarmee u activa offline kunt opslaan.

Even koude Bitcoin wallets veiliger zijn, zijn ze ook minder responsief. En de voltooiingstijd van de transactie (cryptocurrency trading) zal langer zijn.

Daarom wordt beleggers vaak geadviseerd om grote hoeveelheden in cold wallets op te slaan en slechts een deel van hun cryptocurrencies in hot wallets te bewaren. Especial voor degenen die vaak digitale valuta gebruiken als betaalmiddel. Zoals moeten handelaren koude portefeuilles gebruiken om te investeren in een langetermijnopslagproject. Hod wallets hebben de voorkeur voor degenen die veel cryptocurrency-transacties uitvoeren.

De eToro-portemonnee moet ook worden geclassificeerd als een mobiele portemonnee.

Deze portemonnee heeft geen desktopversie. De enige manier om er toegang toe te krijgen is door de app te downloaden en op je mobiel te installeren. Deze app is beschikbaar in de Google Play en iOs app store.

Wie moet deze wallet gebruiken?

Voor nieuwe handelaren is het eToro-portfolio een opwindend product. Je stelt je in staat om digitale assets snel en zonder al te veel kennis op te slaan om te gebruiken. Afgaande op deze functie kunnen we zeggen dat het een van de eenvoudigste oplossingen is. Ma eToro is ook geschikt voor ervaren handelaren, ongeacht waar ze handelen.

Dankzij zijn draagbare aard is de portemonnee ook ideaal voor liefhebbers van mobiele handel. En erg handig voor diegenen die constant in beweging zijn en controle willen houden over de opslag van hun digitale assets. Naar onze mening wordt de wallet vooral overwogen voor diegenen die veel cryptocurrency-transacties willen uitvoeren. Wie het koopt, verkoopt of verhandelt zelfs cryptocurrencies.

Investers kunnen meer dan 20 verschillende cryptoprojecten verhandelen op eToro. Er zijn ook enkele duizenden andere activa om het winstgevend te beleggen. eToro is een ideale uitwisseling voor diegenen die een echte strategie willen opzetten om hun beleggingsportefeuille te diversifiëren.

Wat zijn de cryptocurrencies die worden ondersteund door eToro Wallet?

Als zekerheid een belangrijke factor is bij het vergelijken van portefeuilles, is ook het aantal beleggingsproducten essentieel. Op dit punt ondersteunt de wallet gebruikers om meer dan 120 verschillende cryptocurrencies op te slaan. Het is bijvoorbeeld traditionele Bitcoin via Ethereum, Bitcoin Cash, Cardan, Ripple, Litecoin of zelfs Bitcoin Gold. De meeste essentiële cryptoprojecten worden ondersteund door de eToro wallet.

De eToro wallet ondersteunt meer dan 120 verschillende cryptoprojecten. Investers kunnen ook handelen tussen andere cryptocurrencies. Door de eToro wallet kunnen gebruikers kiezen uit maar liefst 500 verschillende combinaties.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00020

MT4 Review – Alle voor- en nadelen om te overwegen

invest 00015

MT4-grafiek: hoe het op alle apparaten te openen