in

Face ID-verificatie mislukt op Binance: de fout oplossen

Face ID-verificatie is mislukt tijdens het verifiëren van uw Binance-account is een standaardfout. Deze manier om gezichtsverificatie te debuggen is vrij eenvoudig. U kunt de fout direct na het lezen van de instructies in dit artikel oplossen.

Waarom moet je je gezicht verifiëren op je Binance-account?

Facial verificatie op Binance is de laatste stap en vereist om de tussenliggende verificatiestap (niveau 2) te voltooien. Om je gezicht te verifiëren, moet je een foto van jezelf uploaden en vervolgens je telefoon met een camera gebruiken om je gezicht te scannen. Deze bewerking is succesvol vanuit Binance wanneer het systeem bevestigt dat uw gezicht en portret een persoon zijn.

Als gezichtsverificatie op Binance mislukt, mislukt ook niveau 2-accountverificatie.

Daarom kan uw account alleen basisfuncties en transactielimieten gebruiken. Als je binance vaak verhandelt, zal het erg onhandig zijn.

Bovendien krijgt uw account een betere reputatiebeoordeling als u gezichtsverificatie voltooit. Daarom is het voltooien van gezichtsverificatie een must bij het handelen op Binance.

Hoe mislukte face ID-verificatie op Binance-account te debuggen

Method 1:

Voorzichtsverificatie vereist dat uw foto hetzelfde is als toen de camera werd gescand. Daarnaast moet u bij het controleren van de gezichtscamera aan de volgende eisen voldoen:

  • Geen bril, geen hoed
  • Gebruik geen filters bij het scannen van je gezicht
  • Fallo op een goed verlichte plaats
  • De camera wordt dichter bij je gezicht gebracht om je gezicht duidelijk te zien.
  • Fotofoto’s moeten duidelijk zijn

Als je aan bovenstaande gezichtsvereisten hebt voldaan, maar je gezicht nog niet hebt geverifieerd. Perhaps je hebt je lippen nog niet bewogen. Het zou handig zijn als u probeert uw gezicht in een normale toestand te scannen, vervolgens uw mond te openen en uw lippen te bewegen zodat het systeem dit beeld kan opnemen. Meestal wordt na dit de gezichtsverificatie op Binance met succes bevestigd.

Method 2:

Als u de bovenstaande instructies volgt en uw gezicht niet correct kunt verifiëren, moet u een ondersteuningsverzoek indienen bij Binance. Volg deze stappen:

Fase 1: Bezoek de ondersteuningskoppeling om een ondersteuningsaanvraag te maken: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

Fase 2: Select Binance Jersey Requests. Om het ondersteuningsaanvraagformulier als volgt in te vullen en in te dienen:

Titel: Face verificatie mislukt

Inhoud:

Dear Binance team,

Ik probeerde gezichtsverificatie uit te voeren op het Binance-account, maar faalde. Je zou het me vragen en zou je me willen helpen?

Dank je.

U kunt een screenshot van uw accountstatus bijvoegen

Stap 3: Sk op binance’s antwoordmail en volg de instructies in de e-mail.

Meestal is de e-mail van Binance voor deze zaak als volgt:

” als u het online identiteitsverificatieproces niet kunt voltooien, verwerken wij dit voor u via deze e-mail. Geef een video waarin je verschijnt, met een foto van je paspoort/ID-kaart/rijbewijs bij je profielpagina, en vermeld in de video: “Vandaag is de dag/maand/jaar, alstublieft. door identiteitsverificatie voor mijn Binance [email protected] account.”

Als u een bestand aan een e-mail wilt toevoegen, mag het niet groter zijn dan 20 MB. Als de opgegeven grootte overschrijdt, kunt u deze uploaden naar uw Drive en ons vervolgens de open link van de video geven. De bovenstaande informatie is vereist voor beoordelingsdoeleinden om identiteitsverificatie door te geven aan uw account.

Na het verzoek wordt de ondersteuningsmail verzonden. U ontvangt een antwoordmail van Binance waarin wordt bevestigd dat uw account met succes is geverifieerd.

Method 3:

U hebt toegang tot het “Binance Support” center via de link: https://www.binance.com/en/chat

Selecteer “Login/Identificatie” en selecteer vervolgens “Identiteitsverificatie mislukt”

Typ dezelfde inhoud als degene die u hierboven hebt gemaild. Je wordt ondersteund door het personeel via chat op Binance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00003

eToro-accounts beveiligen: zo doe je dat

invest 00023

Binance-accountverificatie voltooien: de snelle methode