in

Fout ‘Uit aanhalingstekens’ in MT4: het probleem oplossen

Online trading brengt veel voordelen en gemak voor handelaren. Hoe dan ook, soms treden er handelsfouten op tijdens het gebruik van het handelsplatform. Het bericht “Off Quotes” is bijvoorbeeld een vrij veel voorkomende fout bij het handelen op MT4. Zo moet u uitzoeken waarom u deze fout krijgt en hoe u deze kunt oplossen.

In dit artikel zullen we de oorzaken uitleggen en hoe u de Off Quotes-fout op MT4 kunt oplossen.

Wat is de fout “Off quotes” in MT4?

M4-fout 136 is bedoeld als een offertefout op de MT4-software, dus u ziet geen valutapaarkoersupdates in het Market Watch-venster (op de desktop) of op het tabblad Koersen op mobiele apparaten, of u kunt de transactie niet uitvoeren tegen de marktprijs.

Waarom treedt de fout “Off quotes” op?

Er zijn veel oorzaken voor de “Off quotes” fout op MT4, zoals een slechte internetverbinding, aanzienlijke marktvolatiliteit en uitvoeringsfouten met de server van de broker. Als volgt:

Het algemeen, als het MT4-platform de orderprijs niet ontvangt van de server van de makelaar of liquiditeitsverschaffer, wordt de offerte niet weergegeven op MT4.

Problemen met de internetverbinding: Echtelijke internetverbinding is een vrij veel voorkomende reden voor fout 136.

Tijdens het plaatsen van een bestelling, als uw MT4-platform zijn internetverbinding verliest of geen verbinding maakt met de server van de makelaar, geeft MT4 een foutmelding “Uit offertes” weer in het bestelvenster.

De server van de broker of liquiditeitsverschaffer weigert orders uit te voeren: Tijden weigeren makelaars of liquiditeitsverschaffers orders omdat er geen prijs is die overeenkomt met het bod van de bied-/laathandelaren op MT4.

Zoal wordt een EURUSD short positie geplaatst op 1.2020 met een maximale afwijking van 5 pips.

Op hetzelfde moment biedt de makelaar een maximale verkoopprijs van 1,2010. Daarom overschreed de door de makelaar aangeboden prijs de grens van afwijking van de bestelde prijs. Daarom wordt uw bestelling geweigerd om te worden uitgevoerd en zal het MT4-platform “quotes off” weergeven. Dit probleem treedt meestal op wanneer de markt zeer volatiel is en de makelaar de realtime marktprijzen van het MT4-platform niet kan evenaren.

Hoe de fout “Off quotes” in MT4 op te lossen?

Hier zijn enkele manieren om de “off quotes” fout op MT4 op te lossen:

1. Stelt een grotere maximale afwijking in

In het venster MT4-orderuitvoering kunt u de maximale afwijking in het pip-bereik voor uw orders instellen. De maximale afwijking stelt u in staat om een acceptabel pip-bereik op te geven als de order niet tegen de gevraagde prijs kan worden uitgevoerd.

U stelt bijvoorbeeld een maximale afwijking van 2 pips in, wat betekent dat u accepteert dat de uitvoeringsprijs twee pips (hoger of lager) kan zijn dan de vraagprijs.

Op deze manier kunt u het aantal afgewezen orders verminderen, wat vooral handig is tijdens hoge marktvolatiliteit. Ook als er een slippage is, kan de makelaar u nog steeds een orderprijs binnen de afwijkingsmarge bezorgen.

<span lang="en">Om de afwijking te maximaliseren, gaat u naar Het tabblad Extra > Opties > handel > klikt u onder Standaard voor afwijking op Standaard. Dra voer u het pipnummer in, klikt u op OK en plaatst u uw bestelling opnieuw.

Houd er rekening mee dat voor 5-cijferige prijzen een afwijking van 30 pips drie pips betekent. Voor 4-cijferige prijzen betekent de afwijking van drie pips drie pips.

2. Ea Mt4 aanpassen

Als u eA gebruikt voor de uitvoering van orders en problemen ondervindt met offertes, kunt u enkele wijzigingen aanbrengen in uw EA-code. Alles wat u hoeft te doen is het maximale aantal X-tijden instellen totdat de brokerserver de order uitvoert.

3. Controleer uw internetverbinding

Door een slechte internetverbinding kan er een verbroken verbinding of vertraging optreden tussen het MT4-platform en de server van de makelaar. Daarom, wanneer u meer off-quote opmerkt dan normaal, controleer dan uw internetverbinding en zorg ervoor dat MT4 online is en geen probleem heeft om verbinding te maken met de servers van de makelaar bij wie u zich hebt geregistreerd voor een account.

Na het maximaliseren van spreads en het controleren van uw internetverbinding, als u nog steeds problemen heeft met offertes, neem dan contact op met uw makelaar voor hulp.

Het kan gezegd worden dat frequente “off quotes” fouten de resultaten en winsten van de handel ernstig zullen beïnvloeden, vooral voor daghandelaren. Het is een feit dat wanneer u de reden achter MT4-fout 136 kunt identificeren, u deze snel kunt oplossen door redelijke corrigerende maatregelen te nemen. Hoe dan ook, als uw makelaar een ondersteuningsdesk heeft om dit af te handelen, hoeft u waarschijnlijk niet veel in te stappen. Daarom speelt het kiezen van de juiste en betrouwbare makelaar een cruciale rol bij het voorkomen van fouten bij het verhandelen van de software.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00028

Binance-verificatiecode: hoe te repareren als deze niet aankomt

invest 00010

Account openen op Capital.com: hoe de bonus te krijgen