in

Functies van eToro en Binance

alle handelsplatformen hebben hun eigen unieke kenmerken. We zullen deze functies moeten vergelijken om een geschikte uitwisseling te kiezen. We zullen de basisfuncties van Binance vs eToro in het volgende artikel bekijken:

Unieke kenmerken van eToro

De aantrekkingskracht van eToro is dat deze uitwisseling veel unieke functies bevat.

Maar in dit artikel zullen we ons concentreren op slechts vier essentiële elementen.

1. Sociale handel

eToro wordt sinds 2010 beschouwd als een leider in sociale handel. Daarnaast werkt eToro als een miniatuur sociaal netwerk. Leden van deze community kunnen met elkaar communiceren bij het maken van online transacties.

eToro stelt gebruikers in staat om te verwijzen naar de handelstechnieken van andere beleggers. Wanneer beleggers hun rekeningen openbaar maken, laten ze andere gebruikers verwijzen naar hun beleggingsstrategieën.

2. Transactie kopiëren

De Copy Trading-functie biedt aanzienlijke voordelen voor nieuwe beleggers. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om alle of sommige transacties van andere ervaren beleggers te kopiëren. Op deze manier kunnen ze meer ervaring opdoen. En het is ook mogelijk om het winstniveau van de handel te verbeteren.

3. eToro Copy Portfolio™

Wat is eToro Copy Portfolio? In een notendop is CopyPortfolios™ een portefeuille van geïntegreerde beleggingsproducten. eToro heeft vooraf gedefinieerde portfoliogroepen op basis van specifieke criteria.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om de juiste fondsen voor hen te beleggen.

Investers zullen via dit beleggingsproduct fondsen hebben gewijd aan elke financiële markt.

4. Beroemde investeerders

Dit is een groep ervaren handelaren geselecteerd door eToro genaamd experts. Experts zullen hun handelsstrategieën moeten ontwikkelen. Ze mogen de transacties van andere handelaren en professionals niet kopiëren. En experts ontvangen een maandelijks bedrag op basis van het aantal transacties dat het kopieerapparaat heeft gedaan.

Gebruikers zullen de meerjarige beleggingsgeschiedenis van professionals op een transparante en ondubbelzinnige manier kunnen bekijken.

Binance’s unieke handelsplatformen

binance’s begeleidende diensten hebben deze beurs speciaal gemaakt op de financiële markt. Er zijn de aanbevolen voorzieningen van Binance:

1. Binance.com

Binance is een handelsplatform voor cryptocurrency met zeer concurrerende commissies. Het is niet duidelijk of u met deze beurs via CFD’s in cryptocurrencies kunt beleggen? Maar met dit toonaangevende platform kunt u tokens opslaan en dividenden ontvangen.

2. Vertrouw op je portemonnee

de website van Binance biedt Trust Wallet-gebruikers

de website van Binance biedt Trust Wallet-gebruikers. Dit is de e-wallet van het handelsplatform zelf. Daarom is het zijn rol om altcoins te verzenden, ontvangen en opslaan.

3. Binance Jersey

Binance Jersey is de juiste trading tool om digitale valuta te kopen via bankoverschrijving. Gebruik deze tool kunnen gebruikers fiat-valuta inwisselen voor crypto.

4. Binance Dex

Binance Dex wordt beschouwd als een gedecentraliseerde wereldwijde uitwisseling op basis van de Binance Coin blockchain. Dit is een uitstekende uitwisseling om cryptocurrencies tegen concurrerende prijzen te verhandelen. Gebruikers kunnen cryptocurrencies kopen en verkopen op Binance Dex zonder een account te registreren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00013

Opname op eToro: hoe de status ervan te controleren

invest 00025

eToro-ondersteuningsticket: hier leest u hoe u er een kunt openen en het probleem kunt oplossen