in

Fuse: gedecentraliseerd betalingsplatform aangedreven door The Fuse Network Blockchain

Het Fuse-platform heeft drie hoofdcomponenten, waaronder de Fuse-netwerkblockchain, de mobielgerichte open source-technologiestack en een aantal referentie-DeFi-producten en -tools.

Huidige financiële systemen hebben mensen wereldwijd nog geen toegang gegeven tot snelle en frictieloze betalingen, aantrekkelijke financiële diensten en passieve inkomstenmogelijkheden.

Fuse, een op Ethereum blockchain gebaseerd platform, biedt een robuuste plug-and-play plug-and-play crypto-betalingsinfrastructuur gericht op goedkope mobiele apparaten.

Dit is vooral relevant voor ontwikkelingslanden waar honderden miljoenen mensen niet eens toegang hebben tot basisbankdiensten. Daarnaast moeten ze ook vaak transacties uitvoeren met behulp van zeer onstabiele fiat-valuta’s, gevoelig voor episodes van plotselinge diepe devaluatie.

Voorbehoud de opkomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies, die de mogelijkheid heeft gecreëerd voor potentieel iedereen op de planeet om geld te verzenden en te ontvangen zonder de toestemming van een entiteit.

Fuse biedt handige mobile-first tools voor het maken en beheren van op tokens gebaseerde omgevingen, maar ook voor het onboarden van gebruikers en hen in staat stellen om te communiceren.

DeFi laten werken

Er zijn twee Fuse-bedrijven: Fuse Network Limited en Fuse Labs. Fuse Labs is een bedrijf met winstoogmerk dat een SaaS-product ontwikkelt met de naam Fuse Charge of Charge, een API-platform dat de regelmatige lancering van betalingsgerichte applicaties mogelijk maakt.

Omwentelingen met ontwikkelaars die betalingsgerichte producten willen maken op fuse Network, kunnen ontwikkelaars zich daarom registreren, hun API-sleutel verkrijgen en beginnen met bouwen met API’s. Charge zal een freemium-model gebruiken waarbij sommige functies gratis beschikbaar zullen zijn, terwijl de toegang tot andere zal worden betaald op basis van het aantal API-aanroepen.

Tokenomics

Het FUSE-token is de eigen valuta van het Fuse-systeem. FUSE wordt gebruikt om transactiekosten te betalen, stemmen, staken, uitbetalen en lenen.

Een totale voorraad van 300 miljoen tokens is als volgt verdeeld:

  • ETOP – 8.3% (25 M ZEKERING)
  • Early Investors & Advisors & Team – 13.3% (40M FUSE)
  • Mesa + Private Sale – 13.3% (40M ZEKERING)
  • Bootstrap Pool – 43.3% (130M ZEKERING)
  • Future Dev Pool – 21.7% (65M ZEKERING)

Zoals gezegd, als een native valuta op de samengevoegde blockchain, moet het token kosten betalen aan het netwerk om transacties goed te keuren. Token-houders fuse kunnen wedden om een validator te worden met de inzetvereiste van ten minste 100K.

Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om te stemmen over protocolwijzigingen met hun puntige FUSE, wat betekent dat houders van validatietokens met hogere hoeveelheden ingezette Fuses meer kunnen stemmen over netwerkupdates en governancewijzigingen.

Niet anders kan elke zekeringhouder een of meer validators kiezen om elke gewenste hoeveelheid FUSE te delegeren. Ze ontvangen een deel van de zekeringsblokprijzen in verhouding tot het aandeel van hun deelname in de totale weddenschap, na betaling van de minimale commissie van 15% aan de validator.

FUSSE-betalingen vereisen geen slimme contractinteracties. Daarom zijn FUSE-overdrachten mogelijk sneller en goedkoper in termen van transactiekosten.

HET FUSE-tokenaanbod zal momenteel een licht inflatoir model volgen. Als resultaat ontvangen de validator die het maakt en de delegators die met hen hebben ingezet de nieuw uitgegeven FUSE-tokenblokbeloningen met elk nieuw blok dat elke 5 seconden op Fuse Network wordt gemaakt. Dit helpt om het consensusmechanisme van het netwerk te waarborgen.

De belangrijkste reden om in de beginfase van de ontwikkeling voor een inflatoir model te kiezen, was om te zorgen voor enige voorspelbaarheid van de inkomstenstroom voor netwerkvalidators en delegators.

In het geval dat ze uitsluitend zouden vertrouwen op transactiekosten als beloning voor FUSE-staking en validatie, zou het voor validators en delegators moeilijker zijn om hun toekomstige rendementen te voorspellen omdat transactieactiviteit op het netwerk kan fluctueren.

Het is gemakkelijk te zien dat de relatieve voorspelbaarheid van validatorinkomsten een belangrijke aanname is die ten grondslag ligt aan de blockchain-consensustheorie waarop het Fuse-consensusmechanisme is gebaseerd.

Niet alleen dat, maar met substantiële blokkeringsbeloningen kunt u ook de transactiekosten op het netwerk laag houden, waardoor de acceptatie van Fuse wordt vergemakkelijkt.

Find Network

dApp-bouwers op Fuse kunnen Fuse-portefeuilles integreren tot abstracte complexiteit, zoals de noodzaak voor gebruikers om kosten te betalen of privésleutels te beheren. Daarom kan iedereen een van de ondersteunde wallets zoals Metamask verbinden met Fuse RPC en beginnen met interactie met het netwerk.

Een van de grootste voordelen is het vermogen van gebruikers om snel fiat-valuta’s om te zetten in cryptocurrencies met behulp van populaire betaalmethoden zoals Visa of anderen. Gebruikers kunnen fUSD of FUSE op Fuse kopen via exchanges (MEXC) of ramps (Ramp Network, Xangle).

FuseDollar (fUSD) is een stablecoin gekoppeld aan de Amerikaanse dollar die is geslagen op het blockchain-fuse-netwerk dat is gemaakt om cryptocurrencies en DeFi eenvoudig te maken voor gewone mensen.

Daarnaast kunnen ze ook Fuse Cash, een mobiele portemonnee voor transacties met crypto-activa. Fuse Cash is als sommige mobiele portefeuilles, maar in plaats van gebruikers in staat te stellen traditionele valuta’s zoals USD en EUR op te slaan, te verzenden en te ontvangen, kunt u met de portemonnee hetzelfde doen met crypto-activa en meer.

Vertalingen die gebruikers maken met de Fuse Cash-portemonnee vinden plaats op de gedecentraliseerde blockchain van Fuse Network, maar dat betekent niet dat gebruikers netwerkkosten moeten betalen om transacties te verzenden.

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over hun openbare adres of dat van de persoon naar wie ze geld sturen, aangezien het door Fuse gesteunde team Fuse Cash heeft ontworpen om mobiele betalingen gemakkelijk toegankelijk te maken voor gemeenschappen over de hele wereld.

Wat maakt Fuse speciaal?

Fuse heeft tot doel crypto-betalingsdiensten de wereldwijde capaciteit te geven die hetzelfde is als traditionele betalingsplatforms zoals Visa, PayPal of Stripe.

Hoewel gebruikers van traditionele betalingsplatforms hoge kosten moeten betalen voor hun overdrachtsverzoek, zijn de kosten voor het verzenden van transacties op de Fuse Network-blockchain erg laag, met minder dan $ 0,01 momenteel.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat dit ongeacht of de overdracht van fondsen internationaal is, terwijl bij traditionele aanbieders internationale overschrijvingen tot 3% aan kosten kunnen kosten.

De Fuse Network blockchain heeft een wereldwijd bereik. Daarom is er geen land ter wereld waar iemand geen transactie op het Fuse-netwerk kan verzenden of ontvangen.

Een ander voordeel van fuse-aangedreven betalingen voor verkopers is dat er geen terugboekingen zijn omdat transacties die op de blockchain worden verzonden onomkeerbaar zijn. Dat elimineert een belangrijk type kosten voor handelaren.

Fin sinds de lancering biedt Fuse bedrijven en ontwikkelaars een infrastructuur om crypto-aangedreven mogelijkheden te verbinden met hun real-world use cases. Meer dan een miljoen maandelijkse gebruikers bezoeken Fuse network dApps op DappRadar, ’s werelds toonaangevende dApp-analyse- en monitoringsite.

Niet alleen dat, maar als de dApp goed werkt, ontvang je organische berichtgeving en social media support van DappRadar.

Bovendien zal het beklimmen van de hitlijsten naar een eerste plaats meer aandacht naar uw project trekken.

Gedachten sluiten over Fuse

Op basis van een concept, nu een realiteit, maakt het Fuse-platform mobiele betalingen gemakkelijk toegankelijk voor gemeenschappen over de hele wereld door te proberen kosten, wrijving en barrières te verminderen voor bedrijven die mobiele betalingen aanbieden.

With Fuse kunnen gebruikers transactionele netwerken beheren met behulp van eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels dids 1424538

Siacoin: wat het is en hoe het werkt

pexels ivan babydov 7788009

Lancering van Astral Pioneers: biedt Metaverse Land Ownership &Mining