in

Gala Prijsvoorspelling 2023, 2025, 2030

Gala is een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om galagames aan te drijven. Met behulp van het Gala-token kan een gebruiker talloze uren besteden aan het spelen van games die worden aangedreven door Gala-tokens. Hier zijn enkele van de feiten over het Gala-token:

 1. Gala Games werd in het jaar 2018 gelanceerd door Eric Schiermeyer, Wright Thurston (crypto miner) en Michael McCarthy.
 2. GALA is een ERC-20 utility token ontwikkeld op het Ethereum-netwerk. Het is het belangrijkste digitale activum binnen het Gala Games-ecosysteem voor itemaankopen, peer-to-peer-betalingen, beloningsknooppunten en meer.
 3. De Gala-token drijft het ecosysteem van Gala-games aan. Gebruikers kunnen verschillende games op het platform spelen. De spellen zijn 100% gratis en zijn toegankelijk via blockchain via een gedecentraliseerde applicatie (DApp).
 4. Het Gala-token werd opgericht door Eric Schiermeyer (mede-oprichter en gamelegende van Zynga), Wright Thurston (een van de eerste grote mijnwerkers in de cryptocurrency-ruimte en houder van talloze patenten op blockchain-technologie) en Michael McCarthy (de creatief directeur achter virale gaminghits zoals Farmville 2).
 5. Het token werd gelanceerd met als doel zich te richten op niche gaming-sectoren en gebruikers de mogelijkheid te geven om talloze uren te spelen met behulp van het Gala-token.
 6. Het gala-token is gebouwd op het Ethereum-netwerk dat gebruikers helpt Gala-tokens over te dragen zodra ze volledige controle over het netwerk hebben.
 7. De GALA cryptocurrency kan ook worden gebruikt als beloning voor de eigenaren.
 8. GALA-tokens kunnen ook worden gebruikt om in-game items te kopen.

  Het kan ook worden gebruikt voor updates en andere gamebronnen en wordt ook gebruikt als een governance-token.

Gala prijsvoorspelling: recente prestaties

 • Laatste 5 dagen: -3,3%
 • Laatste 1 maand: -9,4%
 • YTD: -91,9%

Gala Games Token kende tot voor kort een moeilijk jaar. Doordat de liquiditeit onder druk staat, is de prijs aanzienlijk gedaald. Als gevolg hiervan is het verdienpotentieel op het platform afgenomen. Dit verminderde op zijn beurt het aantal actieve spelers op het platform, waardoor de vraag naar het token afnam.

Met nieuwe games die worden getest en gelanceerd, is de interesse in de Token opnieuw toegenomen, waardoor de prijs hoger is geworden. Hier is hoe de handelsvolumes de afgelopen 7 dagen zijn veranderd

 • 8 november: $ 157 miljoen
 • 7 november: $ 155 miljoen
 • 6 november: $218 miljoen
 • 5 november: $ 442 miljoen
 • 4 november: $ 650 miljoen
 • 3 november: $ 478 miljoen
 • 2 november: $ 182 miljoen

Dit is hoe de handelsvolumes in de loop van het jaar zijn veranderd

 • Q1 Gemiddeld: $ 850m
 • Q2 Media: $ 331 miljoen
 • Q3 Gemiddeld: $ 216m
 • Oktober (Q4): $ 112 miljoen

Deze dalingen vallen samen met de renteverhogingen van de Fed.

Is Gala Crypto een goede investering?

Gala games is een play-to-earn NFT gaming platform. Galamunten kunnen worden verdiend en uitgegeven op het blockchain-spelplatform. Een van de meest populaire spellen op Gala Games is Town Star, een browsergebaseerd simulatiespel.

Gala lanceerde ook een native blockchain voor het energie-ecosysteem. Het benadrukt ook de gedecentraliseerde governance-attributie en de meeste gedecentraliseerde grootboektechnologie heeft ook governance-tokens om bevoegdheden te geven die door gebruikers kunnen worden gebruikt. Het Gala-netwerk heeft, zoals elke blockchain, validators nodig. Gala verkoopt licenties aan Gala Nodes die ook wel Founders Nodes worden genoemd. Gala Games heeft ongeveer 1,3 miljoen actieve spelers per maand.

Net als alle andere cryptocurrencies onlangs, is Gala er niet in geslaagd om een goed rendement te bieden aan beleggers. De meeste beleggers die in Gala Token hebben geïnvesteerd, lijden verlies. Volgens gegevens van IntoTheBlock maakt slechts 11% van de Gala-tokenbeleggers winst tegen een huidige prijs, terwijl 82% van de beleggers verlies lijdt. Het is echter ten zeerste aan te raden om een Gala-token in uw portemonnee te hebben als een langetermijninvestering. De redenen zijn:

 1. De Gala-munt werd geïntroduceerd om een revolutie teweeg te brengen in de game-industrie. Spelers konden Gala Tokens gebruiken en talloze uren verschillende spellen spelen. Nu de game-industrie booming is, is het duidelijk dat de Gala-token een toekomst heeft. Daarom, om een goed rendement op Gala-investering te krijgen, moet u ervoor zorgen dat uw investering een langetermijninvestering is.
 2. Investeren in cryptocurrencies is altijd een lang spel. Veel beleggers betreden de cryptocurrency-markt in de hoop snel winst te maken en de markt te verlaten. Om deze reden stort de prijs van cryptocurrency vaak in omdat er een massale uitverkoop is. Om echter een goede winst te maken, moet u een plan hebben om voor een langere periode aan de markt te blijven.
 3. Meer dan 80% van de investeerders van Gala heeft Gala-tokens minder dan een jaar vastgehouden. Er werd opgemerkt dat zelfs bij een lichte beweging in de markt, er een massale uitverkoop was. Massale uitverkoop vindt plaats vanwege deze delen van beleggers. Om van het Gala een goede investering te maken, moet je daarom Gala-tokens voor een langere periode vasthouden.

Vanaf nu zijn er ongeveer 16000 verschillende spelers die eigenlijk de hele Gala Games-omgeving van stroom voorzien. Om enkele verbeteringen aan te brengen in de vooruitgang van Gala Network, slaagde hij erin om samen te werken met Flare, Polygon, Brave, Mazer Gaming en andere bedrijven. Het Gala-ecosysteem neemt zeker toe.

Zal Gala $ 10 bereiken? Laten we wat berekeningen maken

Met $ 10 zou de marktkapitalisatie van Gala 250 keer hoger zijn dan de prijs van Gala in oktober 2022 of ongeveer $ 70 miljard. Gezien hoe verschillende cryptocurrencies – BTC, ETH, SOL, ADA en tal van andere cryptocurrencies de afgelopen jaren zijn toegenomen, is het niet ongebruikelijk dat een cryptocurrency vrij snel 250 keer toeneemt.

Het is echter onrealistisch om te verwachten dat wat er in 2021 gebeurde met de meeste Altcoins of zelfs Ethereum (2017 tot 2021) of Bitcoin (2010 tot 2020) opnieuw zal gebeuren. Het is onwaarschijnlijk dat dergelijke pompen zich opnieuw zullen herhalen, omdat het onwaarschijnlijk is dat we de door de Fed geleide liquiditeitspomp van 2008 tot 2021 zullen herhalen. Daarom is het logisch om de toekomstige GalaPrijs te schatten met een meer “conservatieve” 30%. Nu lijkt zelfs 30% vrij hoog als je het vergelijkt met de aandelenmarkt. Daarom moet een superconservatieve schatting niet alleen gebaseerd zijn op 30%, maar ook op de veronderstelling dat 50% van de munten zal worden verbrand.

Daarom, als Gala zou stijgen met het tarief van 30% per jaar (ervan uitgaande dat 50% van de tokens tijdens de periode wordt verbrand), zou het $gala 22 jaar of het jaar 2044 duren om $ 10 te bereiken.

Kan de GALA $ 10 bereiken? Data-analyse

GALA wist in 2021 een ATH of all-time high prijs van $0,83 te bereiken. Het is sindsdien gedaald, maar zal naar verwachting tegen het einde van dit jaar $ 0,42 bereiken.

De huidige prijs van Gala varieert tussen 0,04 en 0,05 en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 300 miljoen. Als Gala $ 10 zou kosten, zou de marktkapitalisatie $ 7,1 miljard zijn. De Play to earn-markt zal naar verwachting de komende 3 jaar 20 keer toenemen. Zelfs als schattingen uit 2-3 jaar zouden moeten zijn, zou Gala tegen 2027 tussen de $ 6 en $ 10 dollar kunnen kosten. Dus het antwoord op de Can Gala Reach $ 10 vraag is Gezien de explosieve groei van het spel om games te verdienen, kan Gala gemakkelijk $ 10 bereiken in de komende 4-5 jaar.

Een andere interessante manier om naar een Play to earn-game te kijken, is door naar elk gamingplatform te kijken als een klein land en aankopen en verkopen binnen het spel worden gezien als gamehandel. Wanneer ze op deze manier worden geherformuleerd, hebben in-game tokens zoals Gala een veel betere toekomst dan de meeste Memes en Alt Coins.

Kan Gala Coin $ 100 bereiken?

Als Gala $ 10 een moeilijke onderneming is, zou het nog meer moeite kosten om $ 100 te bereiken. Laten we in dit geval een meer conservatieve aanname doen van 25% per jaar (ervan uitgaande dat 50% aan het einde van deze periode verbrandt). De marktkapitalisatie zou $ 700 miljard bedragen en het zou 35 jaar of 2057 duren om dit niveau te bereiken.

Kan Gala-munt $ 1 bereiken?

Gezien de bovenstaande scenario’s is $ 1 waarschijnlijk een wandeling in het park. Laten we in dit geval uitgaan van een groeiraming van ongeveer 35%. Het zou 11 jaar duren voordat Gala Coin $ 1 bereikte

Kan Gala $ 10 bereiken? Speel om marktoverzicht te verdienen

De Play to earn-markt zal naar verwachting groeien tot $ 219 miljard in 2024. Het is waarschijnlijk minder dan $ 10 miljard in 2021.

Zoekopdrachten voor de Play-to-earn-markt zijn de afgelopen 12 maanden 6 keer geëxplodeerd. Interessant is dat traditionele games nog steeds 60 keer hoger zijn dan de gamingmarkt om geld te verdienen. De gamingmarkt was in 2021 180 miljard dollar waard.

De toekomst ziet er behoorlijk rooskleurig uit voor Blockchain-games en spelers zoals Gala Games.

Gala Prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040

Gezien de huidige vertraging in cryptocurrencies in de afgelopen 12 maanden, is de voorspelling nogal pessimistisch. Het spel is hier om te blijven en Gala zal een prominente speler zijn, zo niet nummer 1. Dus de kansen van $ 10 zijn veel hoger dan ze momenteel lijken.

GALA is een token afkomstig van het Gala Games-gamingplatform. Het kan worden gebruikt om games te kopen en in-game aankopen te doen. Het galaspel is onderdeel van de GameFi-industrie en draait op het Play2Earn-model. Gala draait op Ethereum en Binance Blockchains. Hier zijn enkele prijsupdates. Lees verder voor gedetailleerde analyse- en prognosescenario’s.

Sommige analisten voorspellen dat Gala in de huidige PUMP kan stijgen naar $0,07. Gala benaderde dat niveau voordat hij een beetje met pensioen ging. Gala kondigde een nieuwe samenwerking aan met Stick Figure om een nieuwe film ‘Four Down’ te produceren
.

 • Gala 2023 prijsvoorspelling is $ 0,08
 • Gala 2025 prijsvoorspelling is $ 0,116
 • Gala prijsverwachting voor 2030 is US $ 0,24

Wanneer vindt het Gala plaats?

Gala bleek een van de grootste teleurstellingen van dit jaar. Gala heeft dit jaar bijna 89% van zijn waarde verloren en is een van de slechtst presterende cryptocurrencies. Zijn belangrijkste rivaal Mana daalde met ongeveer 78%.

Het jaar was in het voordeel van metaverse tokens. Bijna alle metaverse tokens hebben meer dan 60-70% van hun waarden verloren. Maar Gala heeft dit jaar zo’n 90% van zijn waarde verloren.

De ineenstorting van de prijs van het Gala begon in april 2022, toen de Amerikaanse Fed de vermindering van de omvang van de balans van de Federal Reserve aankondigde. In januari 2022 begon het nieuws over de geplande aanpak van de Fed om de omvang van de balans van de Federal Reserve te verkleinen te fluctueren. De algehele cryptocurrency-markt handelt sindsdien negatief, maar in april werd dit officieel gemaakt.

De cryptocurrency-markt stortte volledig in en de prijs van het Gala daalde onder de $0,10. Met de ineenstorting van de prijzen nam ook het interesseniveau of het aantal gebruikers van galagames af. Townstar, het populairste Gala-spel, heeft een enorme daling van het aantal gebruikers gezien en het niveau van interesse in Townstar is tot stilstand gekomen.

Er zijn echter kansen dat de Gala-prijs opnieuw zal stijgen, maar om Gala weer te laten stijgen, zal de Amerikaanse Fed de beslissing moeten nemen om de algehele crypto- en aandelenmarkt te verhogen. Daarnaast moeten galawedstrijden spelers goedmaken die sinds april verloren hadden.

Gala Coin Prijsvoorspelling: Waar gala te kopen?

GALA wordt geleidelijk een van de meest populaire cryptocurrencies. Er is een snelle toename van de vraag naar GALA. Hier zijn de stappen om GALA te kopen:

 1. Zoek een cryptocurrency-uitwisseling die GALA verkoopt
 2. Maak een account aan bij Exchange
 3. Uw identiteit verifiëren
 4. Financier uw portefeuille
 5. Doe uw aankoop

Enkele van de belangrijke uitwisselingen die GALA biedt zijn:

 • Coinbase
 • Binance
 • Kraken
 • eToro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels tima miroshnichenko 7567482

Pancakeswap Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

pexels alesia kozik 6771607

Bitcoin prijsvoorspelling in de lift?