in

Gari Network Token Prijsverwachting 2022, 2025, 2030, 2050

Gari Network is een blockchain-platform voor het maken van korte video’s waarmee de gebruiker korte video’s naar de mobiele applicatie kan uploaden. Chingari is de naam van de applicatie die beschikbaar is in de Android en iOS app store.

Chingari is momenteel het populairste platform voor makers van India, dat wordt beschouwd als een geweldig alternatief voor TikTok, Reels en andere platforms. Gari wil de mogelijkheid geven om geld te verdienen door hun creativiteit te tonen door korte video’s te maken.

Chingari bekroond als de meest prestigieuze prijs in India genaamd The Atmanirbhar Bharat Award, die tijdens de pandemie werd geïnitieerd om het gebruik van Chinese producten te stoppen.

Project werd opgericht in 2020 en sindsdien deelt het platform bijna 30% van de omzet rechtstreeks met de influencer en maker via zijn gecentraliseerde utility-token. op het moment van schrijven meer dan 75 + miljoen momenteel geregistreerd bij de Chingari-app en elke dag 50 + miljoen dagelijks gerapporteerde dagelijkse activiteiten. De mobiele app ondersteunt meer dan 20 talen, samen met ingebouwde filters en een uitgebreide bibliotheek met nummers.

Bollywood-ster Salman Khan lanceerde het Chingari sociale token “Gari” en maakte een speciale verschijning op een openbaar evenement georganiseerd door ambtenaren.

Salman khan vermeldt dat de entertainmentindustrie groeit en het netwerk van maker Gari zeker zal veranderen. Centely, om de Chingari landbouwcompetitie te promoten, traden ook Kareena Kapoor en Johnny Lever toe tot het bestuur.

Hoe deel te nemen aan de openbare verkoop van Chingari?

Passage 1: vraag de Gari Network Whitelist aan op de officiële website: hier

Stap 2: maak een account aan op: Republic.co

Stap 3: Kyc invullen en het vereiste document indienen.

Fase 4: Openbare verkoop vindt plaats op2 november 2021 en bezoek vervolgens het platform opnieuw.

Passage 5: paspoort vereist voor burgers buiten de Verenigde Staten en ca.

Hoe krijg je 100 Chingari gratis munt?

Passage 1: download de Chingari app: Link

Passage 2: vul uw gsm-nummer en e-mailadres in

Passage 3: Vraag OTP aan en log in om uw mobiele nummer te bevestigen.

Stap 4: bekijk minstens 10 video’s.

Stap 5: controleer de Wallet sectie en zie Gari Token Balance.

Gari Network Token Prijsvoorspelling

Openbaar verkoopprogramma van Gari Tokenop 2 november 2020, waarbij 200 miljoen tokens zullen worden gedistribueerd voor openbare verkoop. De initiële circulerende limiet zal echter ongeveer 300 miljoen zijn en de prijs kan een ROI van 20 keer bereiken in vergelijking met de openbare verkoopprijs.

Gari Network Overzicht

Projectnaam Rete Gari
Ticker Symbol Gari
Totaal aanbod 1.000.000.000
Official site Gari.rete
Gebaseerd op Creator van korte sociale video’s
Lanceringsjaar 2020
Type ondersteund Solana
Transchange form Na
Sheet Phantom, Chingari App

Analyse van Gari tokens

Gari Token is niets meer dan in-app valuta en governance token van Gari Network, of Chingari Application gebaseerd op de SPL Token standaard en gedistribueerd op Solana Blockchain. Gari Token heeft meerdere use cases die influencers en creators belonen. Het wedprogramma waarbij elke gebruiker een beloning ontvangt in Gari Token zelf is ook geïntroduceerd. Voor de eerste investeerder verdeelt Chingari 100 Gari tokens als welkomstbonus voor nieuwe gebruikers om hun applicatie te downloaden. Gari biedt ook een korte vormtool voor nieuwkomers voor beginnende gebruikers.

Overview

Platform gebruikt Republic.co, Gari.network
Genergeerd door Privé verkoop: $ 19 miljoen Venture Round: $ 30 miljoen Openbare verkoop: NA
I ICO Datum 2 november 2021
ICO Prijs Tba
Partner La Q, Koinage Records, Dekko.
Investor Republic Crypto, Solana Capital, Kraken Ventures, Alameda Research, Valor Equity Partner, Blackpine, NGC, Cultur3 Capital Afton Capital, CSP DAO.

Conclusion

Chingari kwam op de trending lijst nadat Bollywood grootste acteur Salman Khan hun sociale token lanceerde. Chingari blijft een nieuw record vestigen, aangezien het platform al niet het 4e p populairste platform voor het maken van sociale video’s. recentemente, volgens de officiële applicatie die zowel het iOS- als het Android-platform bevat, heel dicht bij het bereiken van de mijlpaal van 100 miljoen downloads. Hoe dan ook, omdat het indiase applicatie- en gratis distributieprogramma is, zullen waarschijnlijk meer mensen zich zeer binnenkort bij het platform aansluiten. In recente tijden gaan al meer dan miljarden mensen crypto-investeringen aan en gezien het aantal Indiërs wordt het het grootste land van adoptie van cryptocurrencies.

We weten dat het Gari-netwerk het volgende meest succesvolle cryptografische geïntegreerde project zal zijn na Polygon, WazirX en anderen. Gari Token zal het meest waardevolle product voor Chingari zijn, omdat het het belangrijkste centrum van aantrekkingskracht zal zijn voor de maker en investeerder. we weten dat blockchain-projecten van videomakers enorme interesse hebben gekregen van investeerders en ook een enorm marktvolume hebben gegenereerd. Gari zal met de steun van de gemeenschap de ranglijst bereiken in de top 1000 cryptoprojecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 21

Gebruik PayPal om geld te storten op uw eToro-account

pexels anna nekrashevich 6802045 1

Solanium (SLIM) prijsverwachting 2023, 2025, 2030, 2050