in

Geld opnemen van eToro naar uw bankrekening: zo los u het probleem op

U kunt geen geld van eToro opnemen naar uw bankrekening en hoe u dit kunt oplossen. eToro is een internationale effectenmakelaar die bekend staat om zijn copy trading functie. In het bijzonder hebben beleggers op eToro het recht om buitenlandse aandelen te kopen om dividenden en geen commissie te ontvangen.

Daarom beleggen Vietnamese beleggers graag in Amerikaanse aandelen op eToro of gebruiken ze de kopieerhandelfunctie van eToro.

Hoe dan ook, nieuwe beleggers maken zich vaak zorgen over de vraag of het handig is om geld op te nemen van een eToro-account? Wat moet ik doen als ik geen geld van eToro naar mijn bankrekening kan opnemen? In dit artikel gaan we samen op onderzoek uit.

68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder.

Je moet overwegen of je het je kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om je geld te verliezen.

68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je het je kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om je geld te verliezen.

Redenen om geen geld op te nemen bij eToro

Als is het meestal heel handig om geld van eToro op te nemen naar een bankrekening.

Na het indienen van het opnameverzoek stuurt eToro binnen ongeveer twee werkdagen een bevestigingsmail. U ontvangt dan het geld op uw account in ongeveer 3-5 dagen en maximaal 10 werkdagen, afhankelijk van de betaalmethode die u gebruikt.

Opnames naar uw lokale creditcard of bankrekening kunnen tot 10 werkdagen duren om uw geld te ontvangen. Hoe dan ook, als u internationale e-wallets gebruikt (zoals PayPal, Neteller, Skrill …) is het meestal voldoende om tot 2 werkdagen te wachten.

Als u het geld na de bovenstaande maximale tijdslimiet nog niet hebt ontvangen, controleer dan of u aan de opnamevereisten voldoet of niet? Sommige opnamevoorwaarden van eToro zijn als volgt:

Het minimale opnamebedrag van eToro is $ 30.

U moet een ongebruikt saldo op uw account hebben. Als je geld op je rekening hebt staan, maar het is toegewezen aan je portemonnee, kun je het niet opnemen. eToro moet het bedrag weergeven dat u van uw beschikbare saldo kunt opnemen.

Uw account moet worden geverifieerd. Uw account moet 100% geverifieerd zijn. Toon een groen vinkje in het gedeelte Profiel. Als u niet aan deze vereiste hebt voldaan, kunt u uw geld niet opnemen.

U kunt geen geld opnemen van eToro naar een bankrekening

Prelect cash op internationale e-wallets.

Fptshop.com.vn Omdat internationale deposito’s moeten worden verwerkt bij de bank die u gebruikt. Daarnaast kan de bank de ontvangst van geld van buiten het land hebben geblokkeerd …

Daarom, als u geen geld van eToro naar uw bankrekening kunt opnemen, moet u betaalmethoden gebruiken zoals PayPal, Neteller, Skrill … Internationale e-wallets zijn nu open en geverifieerd voor gebruikers. Met name de opnametijd naar internationale e-wallets wordt sneller verwerkt. U moet prioriteit geven aan deze betaalmethode.

Passes om te beheren wanneer u geen geld kunt opnemen bij eToro

1. Controleer uw opnamestatus in uw eToro-opnameaccount of controleer de link https://www.etoro.com/portfolio/history/cashflows.

U kunt ook uw e-mail controleren om de details te zien van de betaalmethode die u ontvangt.

2. Als u na 10 dagen het geld in uw account nog steeds niet hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met eToro door een nieuw ticket te openen op uw accountdashboard. U moet mogelijk een momentopname maken van het bankafschrift van uw betaalmethode met uw inkomende en uitgaande transacties, vanaf het moment dat u de opname doet totdat u contact opneemt met eToro. Uw afschrift moet uw volledige naam, transactiedatum en details van uw betaalmethode bevatten.

De stappen om een ticket te openen zijn als volgt:

Stap 1: Log in op uw account, selecteer [Help]

Stap 2: Klik op [Contact opnemen met ondersteuning]

Passage 3: Klik op het (+) teken voor [Open een nieuw ticket].

Then selecteer Query Type [Withdrawal]. Voor de sectie waar ik graag hulp bij wil, selecteer [Fondsen niet ontvangen].

Low laat zien hoe u de status van uw opname kunt controleren. Als je nog hulp nodig hebt, blijf dan klikken [Ik heb nog steeds hulp nodig].

De informatie die u moet invullen omvat:

  • ID opname: u kunt het hier controleren. ID is het nummer na het #-teken naast de datum waarop u de opname doet.
  • Object: Ik heb geen opnames ontvangen van mijn eToro-account.
  • Beschrijving:

Ear eToro team,

Ik heb mijn geld van mijn eToro-account afgeschreven, maar ik heb mijn geld nog niet ontvangen.

Mijn account is:

Geldbedrag:

Informatie over de ontvangende rekening:

  • Aantal account:
  • Bank:
  • Ramo:

stuur ik het bankafschrift vanaf de datum waarop ik de opname heb gedaan naar het bijgevoegde bestand.

Na het indienen van het bovenstaande, moet u een foto van het bankafschrift van de ontvangende rekening bijvoegen met informatie over de aankomst en het vertrek van fondsen vanaf de datum van opname tot de datum van indiening van het verzoek.

Dan heeft eToro het personeel dat u per e-mail antwoordt. Als u de e-mail niet ontvangt, controleert u uw ondersteuningsticket.

Volg hieronder volgen instructies voor hoe u contact kunt opnemen met de ondersteuning wanneer u geen opname van uw eToro-rekening naar uw bank ontvangt.

Investiki.com

eToro is een multi-asset platform dat zowel aandelen- als cryptoassets-investeringen biedt, evenals CFD-handel.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Passed performance is geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor de investeringsbeslissing.

Copy trading is een portefeuillebeheerdienst, aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering in cryptocurrencies is in sommige EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal loopt gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die door onze partner is opgesteld met behulp van specifieke niet-juridische informatie die openbaar beschikbaar is op eToro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00015

eToro-account vanaf mobiel: u kunt het als volgt openen

invest crypto 23

Hoeveel accounts kunt u openen op Capital.com