in

GMX Prijsvoorspelling 2022-2030

GMX is een gedecentraliseerde uitwisseling die gespecialiseerd is in een eeuwigdurende afwikkeling. GMX heeft echter ook een spothandelsdeal. Daarom is GMX een gedecentraliseerde spot en eeuwigdurende crypto-uitwisseling.

Voordat we meer over GMX praten, laten we weten wat SPOT is en een EEUWIGDURENDE OVEREENKOMST.

SPOT Trading verwijst naar de afwikkeling van het kopen of verkopen onmiddellijk. Bijvoorbeeld als een handelaar cryptocurrencies voor een bedrag wil verkopen en er geen overeenkomstige prijs is. Met spot settlement uit de liquiditeitspool wordt de handel gereguleerd.

Eeuwigdurende afwikkeling vindt plaats wanneer er een aankoop of verkoop van een actief plaatsvindt tegen een vooraf bepaalde prijs zonder vervaldatum.

Nu enkele feiten over GMX

GMX is opgericht door een volledig anoniem team.

GMX is een gedecentraliseerde uitwisseling die werkt aan de Arbitrum One Layer 2 (L2) scaling-oplossing en de Avalanche-blockchain. GMX wordt aangedreven door Chainlink Oracles.

In de GMX-beurs kunnen swaps worden uitgevoerd tegen de marktprijs die wordt bepaald door de Oracle Limit-orders. De beurs biedt echter alleen spot swaps van een paar cryptocurrencies, namelijk ETH, WBTC, LINK, UNI, DAI, USDC, USDT en FRAX.

Het native token van de GMX-uitwisseling wordt ook wel GMX genoemd.

Wat is gmx token?

GMX is het utility- en governance-token van de GMX-uitwisseling. Met het GMX-token kunnen stakers op de GMX-uitwisseling 30% van de commissies ontvangen die van het hele platform worden verzameld. Het gebruik van het GMX-token op het GMX-platform moet fungeren als een governance-token.

Waarin verschilt GMX?

GMX is een van de vele Defi-uitwisselingen die eeuwigdurende futures bieden. Bovendien zal het concurreren met alle gecentraliseerde beurzen die zijn markt snel hebben uitgebreid.

Dus, wat heeft GMX te bieden aan degenen die het gebruiken?

  • Op de GMX-beurs kan een belegger long, short gaan of gewoon ter plekke tokens verhandelen.
  • In tegenstelling tot andere DEX’s waarbij de lening uit de liquiditeitspool door één entiteit wordt gedaan, wordt in GMX de lening gedaan vanuit de pool met meerdere entiteiten zoals BTC, ETH, USDC, DAI, USDT, FRAX, UNI en LINK.
  • GMX biedt zowel spot- als eeuwigdurende afwikkeling.

Wie zijn de concurrenten en wat is de perpetual swapmarkt?

Het volume van swaps op GMX is aanzienlijk gegroeid. De gemiddelde dagelijkse handel op GMX zou meer dan $ 150 miljoen hebben overschreden. In 2021 werd ongeveer $ 57 biljoen aan eeuwigdurende swaps verhandeld.

GMX Prijsvoorspelling 2023

De
GMX-prijsverwachting voor 2023 is $ 71,7, mits GMX vanaf nu 50% per jaar wint. De prijs van GMX kan $ 57,4 bereiken als er tegen het einde van 2023 een prijsstijging van 20% is.

GMX Prijsvoorspelling 2025

De GMX-prijs van 2025 zal naar verwachting $ 63,6 zijn als er slechts een jaarlijkse prijsstijging van 10% is. De prijs van GMX kan echter $ 161 bereiken als GMX vanaf nu 50% per jaar verdient.

GMX-prognose 2030

De
GMX-prijsverwachting voor 2030 is $ 205, op voorwaarde dat GMX vanaf nu 30% per jaar wint.

GMX Prijsvoorspelling: Waar te koop?

Het GMX-token is beschikbaar op beperkte uitwisselingen. Hier zijn enkele beurzen waar GMX wordt vermeld om Binance, Bybit, MEXC, BingX en Bitget te verhandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6771607

Prijsverwachting Travala.com 2022 – 2025 – 2030

pexels alesia kozik 6771900

ARIVA Prijsprognose (ARV) 2022-2030