in

Google Authenticator op Binance: wat het is en welke problemen je kunt tegenkomen

Beveiliging is altijd een bijzondere zorg van gebruikers bij het gebruik van Binance om cryptocurrencies te verhandelen. Om de veiligheid van hun accounts te waarborgen, kiezen Binance-gebruikers vaak voor de 2-level security (2FA-verificatie) van Google Authenticator. Het volgende artikel bevat gedetailleerde instructies voor het gebruik van Google Authenticator op Binance en beantwoordt alle veelgestelde vragen om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om deze applicatie te gebruiken.

Wat is 2FA Google Authenticator Security?

Google Authenticator (2FA) is een Google-applicatie die beveiligingsverificatiecodes genereert om toegang te krijgen tot uw Binance-account. Bij het gebruik van Binance moeten gebruikers een code invoeren in de Google Authenticator-app om toegang te krijgen tot of een storting/ opname of een inruilval cryptocurrency te doen.

De Google Authenticator-code bestaat uit 6 willekeurige getallen die automatisch worden gegenereerd door de Google Authenticator-applicatie en is slechts 30 seconden geldig.

Elke 30 seconden genereert de applicatie nieuwe code om ervoor te zorgen dat hackers de verificatiecode niet compromitteren.

Redenen om Google Auth op Binance te gebruiken

Google Authenticator verandert de code continu elke 30 seconden om de accountbeveiliging te verhogen. Google Authenticator is een betrouwbaar, stabiel, gebruiksvriendelijk en snel te installeren platform.

Bovendien kan de gebruiker, simpelweg door de Google Authenticator-applicatie te openen, de code ontvangen, dus er is geen fout dat de code niet wordt ontvangen zoals bij het gebruik van de beveiligingsfunctie via sms of e-mail.

Google Authenticator inschakelen op Binance

Meld u aan bij uw Binance-account. Als je nog geen account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Selecteer in het gedeelte Binance/Google Authenticator [Inschakelen]

Download de Google Authenticator-app op je telefoon. Klik daarom op [Volgende].

Open de Google Authenticator-app die u zojuist op uw telefoon hebt geïnstalleerd, klik op het [+] -teken in de rechterbenedenhoek van het scherm en selecteer [QR-code scannen].

Gebruik uw telefoon om de QR-code op uw computer te scannen en klik op [Volgende].

Sla uw Google Authenticator-herstelcode op als u uw telefoon kwijtraakt of de Google Authenticator-app op een ander apparaat moet gebruiken. Zo, selecteer [Volgende]

Klik op [Code ophalen] om de e-mail- en sms-verificatiecodes te krijgen en voer de bijbehorende lege plekken in. Open de Google Authenticator-applicatie om de code te krijgen en voer de lege Google Authenticator-code in.

Het scherm toont het bericht [Authenticator Enable] was geslaagd.

Hoe te herstellen

Google Authenticator op Binance

?

Als de Google Authenticator-app niet goed werkt of een nieuwe telefoon ontvangt, moet u Google Authenticator opnieuw instellen op de Binance-app. Low als volgt.

Klik op de pagina [Binance/Google Authenticator bewerken] op [Code ophalen] om de verificatiecode voor e-mail/telefoon op te halen en voer de lege plekken in. Open de Google Authenticator-app, ontvang de code en vul het bijbehorende vak in. Klik vervolgens op [Verwijderen en doorgaan].

Dat je de Google 2FA-functie op Binance hebt verwijderd. Om opnieuw verbinding te maken op uw nieuwe apparaat, downloadt u de app en opent u de Google Authenticator-app. Selecteer [QR-code scannen] op het binancescherm zoals hierboven weergegeven. Als u uw oude apparaat nog steeds gebruikt, verwijdert u de oude Google Authenticator-app en installeert u deze opnieuw en doet u hetzelfde wanneer u deze voor het eerst installeert.

Fix Google Authenticator kan Binance niet verbinden

Wanneer de fout [binding mislukt] verschijnt, moet de gebruiker de instellingen van de Google Authenticator-toepassing opnieuw controleren of niet. Daarnaast moet de tijd op uw telefoon en computer worden gesynchroniseerd, kies vervolgens de automatische datum/tijdinstelling en voer de juiste code in van de verificatiemethoden die u gebruikt.

Phone verloren of toegang verloren Google Authenticator Binance

Wanneer de toegang verliezen, moeten gebruikers Google Authenticator opnieuw instellen door de 16-cijferige back-upsleutel in de nieuwe applicatie in te voeren.

Als deze 16 cijfers niet aanwezig zijn, verwijdert u de Google-verificatiefunctie in uw Binance-account.

Correctie [2FA code error]

  • Wanneer een 2FA-codefout optreedt, moeten gebruikers de tijdinstellingen op hun telefoons en computers controleren en automatische synchronisatie inschakelen om deze fout te voorkomen.
  • Probeer in te loggen op uw Binance-account met behulp van een incognitomodus of door het cachegeheugen en de cookies van uw webbrowser te wissen.
  • Als het probleem aanhoudt, probeer dan de Binance-app te openen.

Als de fout [2FA-codefout] aanhoudt na het proberen van alle bovenstaande methoden, verwijdert u de Google-beveiligingsfunctie op Binance en installeert u deze opnieuw.

Budget is de 2FA 2FA-beveiligingsfunctie van Google relatief veilig en gemakkelijk te gebruiken. Als u een foutmelding krijgt, moet u deze opnieuw installeren. Hoe dan ook, na het wijzigen van de Google Authenticator-instellingen op Binance, worden opnames en P2P gedurende 24 uur uitgeschakeld om de veiligheid van de bronnen te waarborgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 35

Soorten grafieken om prijsbewegingen te bepalen

invest crypto 23

Amerikaanse aandelen: alles wat u moet weten om te beleggen