in

Grafiek in MT4: hier leest u hoe u een model kunt opslaan

MT4 · Template is een sjabloon die enkele van de beschikbare instellingen bevat bij het gebruik van het MetaTrader 4-platform. Het bespaart handelaren niet alleen tijd, maar helpt hen ook belangrijke instellingen op te slaan voor vergelijking met toekomstige modellen.

Nieuwe handelaren weten echter zelden hoe ze moeten profiteren van patronen op MT4, maar ze veranderen vooral voortdurend. Deze tutorial laat u zien hoe u MT4-sjablonen kunt opslaan en installeren voor efficiënter handelen.

Wat is MetaTrader Template?

MetaTrader Template is een soort sjabloon dat instellingen opslaat voor technische grafieken, waaronder grafiekeigenschappen, indicatoren, trendlijnen, enz.

U kunt uw grafiekinstellingen ook opslaan als een sjabloon om handelsideeën en analyse-instellingen op te slaan voor toekomstig gebruik.

Help handelaren tijd te besparen.

Daarnaast kunnen de opgeslagen sjablonen op MT4 worden gebruikt door verschillende makelaars die MT4-handel aanbieden. U kunt ook veel verschillende sjablonen opslaan en delen met andere handelaren.

Hoe grafiekinstellingen op te slaan in MT4

We gaan ervan uit dat u een effectief handelssysteem met enkele indicatoren wilt opzetten, u de sjabloon wilt opslaan voor later gebruik of dit handelssysteem wilt delen met andere handelaren, volg deze stappen hieronder:

  1. Klik met de rechtermuisknop op de grafiek en ga naar “Template
  2. Selecteer “Save Template“.
  3. Zoom het bestand een naam te geven en op Opslaan te klikken.

Hoe een model te laden in MT4

Om de grafieksjabloon met voorkeuren in een nieuwe grafiek te laden:

  1. <span lang="en">Klik met de grafiek > sjabloon.
  2. Pass naar de optie “Model uploaden“.
  3. Selecteer het sjabloonbestand van uw keuze en klik vervolgens op Openen.

Tot slot kan het opslaan van uw grafiekinstellingen (sjabloon) u helpen een back-up te maken van uw handelssysteem, zodat u het handelssysteem snel op volgende grafieken kunt installeren of uw effectieve model met andere handelaren kunt delen.

Goede handel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 67

Grafiek in MetaTrader 4: hier is hoe u het kunt aanpassen

invest crypto 27

Aangepaste tokens op MetaMask: hier leest u hoe u ze kunt toevoegen