in

HANDELEN US30 op MT4: hier is hoe stap voor stap

US30 is een van de belangrijkste aandelenindices op de Amerikaanse aandelenmarkt. US30 is de belangrijkste zorg van Amerikaanse aandelenbeleggers omdat het een aantrekkelijk, veilig en stabiel en winstgevend instrument is. Als u een indexhandelaar bent, is de US30 een aandelenindex die u niet kunt negeren.

Volg het onderstaande artikel om te leren hoe u ons kunt verhandelen30 op MT4.

Hoe te handelen in US30 op MT4

Momenteel hebben de meeste Forex handelsplatforms een US30-index voor handelaren om efficiënt te handelen. US30 is in de vorm van CFD-contracten (cash en futures).

Cash CFD trading is op dit moment in wezen handelen op de markt. Traderf futures trading is een vorm van derivatenhandel, het kopen en verkopen van de toekomstige prijs van dat product tot een bepaalde looptijd.

Als uw behoeften zijn toe te passen, kunt u het gewenste product kiezen.

Hoe us30 op MT4 als volgt te verhandelen:

<span lang="en">Stap 1: Log in op uw MT4-account, beweeg uw muis over het Market Watch-venster > klik met de rechtermuisknop op US30 (Cash of Future) > New Order. Het commerciële venster verschijnt dan.

Opmerking: Als de US30-index niet wordt weergegeven in het venster Market Watch. <span lang="en">Klik op > > Cash CFD's/ TOEKOMSTIGE CFD's > US30.

Stap 2: Pas enkele handelsparameters aan, zoals Volume (volume), Stoploss, Take profit (stop loss en take profit), Type (order match type).

Stap 3: Klik op Kopen of Verkopen om een handelsorder te openen.

Hoe een lopende order te plaatsen om US30 op MT4 te verhandelen

Naast het verhandelen van de US30-index tegen de marktprijs (Market Execution), kunt u ook een lopende order (Pending Order) plaatsen op Metatrader4.

Overstanding orders op MT4 zijn onderverdeeld in vier types:

  • Kooplimiet – een inkooporder tegen de biedprijs (vraagprijs) gelijk aan of lager dan de prijs die in de order is opgegeven. Op dit moment is de huidige prijs hoger dan de waarde die in de order is opgegeven. Orders van dit type worden meestal geplaatst met de verwachting dat de prijs zal stijgen na een daling tot een bepaald niveau.
  • Koopstop – een inkooporder tegen de biedprijs (vraagprijs) gelijk aan of hoger dan de prijs die in de order is opgegeven. Op dit moment is de huidige prijs lager dan de waarde die in de order is opgegeven. Orders van dit type worden normaal gesproken geplaatst met de verwachting dat de prijs van het instrument een bepaald niveau zal bereiken en zal blijven stijgen.
    Hoe een lopende order (Pending Order) te plaatsen op het Meta Trader 5 handelsplatform
  • Sweeping limit: een handelsorder om te verkopen tegen de laatprijs (Biedprijs) gelijk aan of hoger dan de prijs die in de order is opgegeven. Op dit moment is de huidige prijs lager dan de waarde die in de order is opgegeven. Adries van dit type worden meestal gemaakt met de verwachting dat de prijs zal dalen nadat een bepaald niveau is bereikt.
  • Sell Stop – een kooporder tegen de laatprijs (Biedprijs) gelijk aan of lager dan de prijs die in de order is opgegeven. Op dit moment is de huidige prijs hoger dan de waarde die in de order is opgegeven. Orders van dit type worden normaal gesproken geplaatst met de verwachting dat de prijs van het instrument een bepaald niveau zal bereiken en zal blijven dalen.

<span lang="en">Om een lopende order te plaatsen om de US30-index op MT4 te kopen, klikt u in het us30-indexhandelsvenster op type > selecteert u Pending Order. In afwachtende order selecteert u 1 van de 4 soorten lopende orders (Kooplimiet, Verkooplimiet, Koopstop, Verkoopstop) en de prijs die u wilt invoeren per kooplimiet/verkooplimiet. En druk vervolgens op Invoegen om een nieuwe volgorde te openen.

Hoeveel geld heb je nodig om de US30 index te kopen?

Traders kopen/verkopen US30 in volume. <span lang="en">Om het minimale handelsvolume te kennen, klikt u met de rechtermuisknop op dat activum > selecteert u > contractgrootte opgeven.

Het gebruikelijke handelsvolume dat wordt toegepast op indices is echter ten minste 1.

Daarnaast kunt u ook hefboomwerking gebruiken om grotere volumes te verhandelen dan u hebt.

Welke andere indices moet je kopen?

Verenigd Koninkrijk100

Met inbegrip van enkele van de grootste bedrijven die onder het Britse vennootschapsrecht vallen, is het essentieel om op te merken dat niet alle UK100-bedrijven in het VK zijn gevestigd. De index wordt in real time berekend en de prijzen worden continu gepubliceerd tijdens de open markt. De index richt zich op de sectoren energie, financiële dienstverlening, mijnbouw, farmacie en olie en gas.

SPX500 ·

De SPX500, ook wel bekend als de S&P 500, is ongetwijfeld de bekendste index ter wereld. Het is gemaakt door standard &Poor’s uitgeverij en omvatte de top 500 bedrijven in de Verenigde Staten. Door de sterke correlatie met andere markten is de S&P 500 een populaire keuze onder handelaren.

NASDAQ

De NASDAQ is de bekendste Amerikaanse index in de technologiesector. Hoewel het ook verschillende andere gebieden omvat, maken namen als Apple, Facebook en Google er allemaal deel van uit.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 74 1

eToro Wallet: is het veilig en betrouwbaar?

invest crypto 1

Polkadot op Binance: hier is hoe psst stap te kopen