in

Het token van de snelweg ontvangen in mijn Remitano Wallet: hier is hoe

Als u
interesse heeft in het kopen van Freeway Token (FWT), moet u Bitcoin laten afkorten als (BTC) of Ethereum (ETH) voor handelsdoeleinden. Ik heb de toonaangevende Binance cryptocurrency-uitwisseling in dit bericht beoordeeld om u te helpen bepalen wat de beste sites zijn om cryptocurrency te kopen met een creditcard of bankrekening.

Lees het en krijg tips over de beste cryptocurrency-handel.

Stap 1: Een Binance-account aanmaken:

1.1 Bezoek de website van Binance

Er zijn de afgelopen jaren verschillende gevallen van phishing gemeld die imitaties zijn van de oorspronkelijke site, het is essentieel om de URL van de website zorgvuldig te onderzoeken. Zoek eerst naar het “Secure” -certificaat dat in de adresbalk moet verschijnen en dat dient als bevestiging van de echtheid van de site.

Ten tweede, om veiliger te zijn bij het handelen op het platform, moet u de authentieke site bookmarken om verwarring bij toekomstige zoekopdrachten te voorkomen.

1.2 Voer handelsgegevens in

U moet uw gegevens invullen door naar het tabblad “Registreren” in de rechterhoek van de websitepagina te gaan en uw handelsgegevens in te voeren. U moet bijvoorbeeld uw mobiele nummer invoeren of ervoor kiezen om uw e-mailadres te gebruiken.

Voor het e-mailadres moet u uw hoofd-e-mailadres gebruiken dat u gemakkelijk kunt openen en het veiligste kunt gebruiken, omdat u het nodig hebt om altijd in te loggen op uw Binance-account.
U moet ook een sterk wachtwoord voor uw e-mail kiezen; Een sterk wachtwoord moet een combinatie van cijfers, symbolen, hoofdletters en kleine letters bevatten. U ontvangt een 6-cijferige code via de e-mail die u hebt opgegeven als uw accountverificatiecode en om het registratieproces te voltooien.

1.3 2FA tweefactorauthenticatie toestaan (optioneel)

Als u uw account veiliger wilt maken, moet u tweefactorauthenticatie toestaan nadat u zich voor de eerste keer hebt aangemeld. Vertrouw me nou maar; het is cruciaal om 2FA in te stellen omdat het uw account veiliger maakt tegen hackactiviteiten!
Telkens wanneer u zich aanmeldt met tweefactorauthenticatie, moet u een unieke code opgeven nadat u uw e-mailadres en wachtwoord hebt getypt. Als u uw unieke code wilt ontvangen, gebruikt u de Google Authenticator-app die u naar uw smartphone hebt gedownload.

Stap 2: Koop je eerste Bitcoin (BTC)

Om geld rechtstreeks via uw bankrekening via SWIFT-overschrijving naar uw Crypto-portemonnee-account op Binance te sturen of u kunt ervoor kiezen om uw bankpas / creditcard te gebruiken. Voor dit deel zal ik u begeleiden bij het gebruik van uw creditcard.
Binance stond eerder het gebruik van creditcards of betaalpassen op zijn platform niet toe, maar hetzelfde werd geïntroduceerd. Binance werkt samen met Simplex om zijn gebruikers in staat te stellen hun creditcards en betaalpassen te gebruiken om Bitcoin of Ethereum te kopen. Dit heeft geleid tot hogere crypto-transactiesnelheden, lagere transactiekosten en grotere transactieflexibiliteit.
Ik raad ten zeerste aan om eerst Bitcoin te kopen en het vervolgens te verhandelen voor de juiste hoeveelheid Freeway Token (FWT).
Het is gemakkelijk om Bitcoin te kopen via je creditcard, maar ik zal me verdiepen in de beste manieren om het stap voor stap te doen om ervoor te zorgen dat je het hele punt van handelen begrijpt.

 1. Verplaats uw muiscursor naar het tabblad “Crypto kopen” in de bovenste balk en activeer het vervolgkeuzemenu. “Kies vervolgens de valuta, zoals Amerikaanse dollars, en klik op ‘Creditcard / betaalpas‘ om u naar de volgende stap te brengen.”
 2. U wordt naar de volgende pagina geleid; op deze pagina ziet u de opties om de gewenste Bitcoin te kiezen (Select BTC) en het bedrag dat u moet uitgeven om het gekozen Bitcoin-bedrag te kopen. Het totale bedrag dat u moet uitgeven, wordt weergegeven op basis van het vereiste Bitcoin-bedrag en de bijbehorende marktprijs op dat moment (inclusief alle kosten). U kunt er echter voor kiezen om eerst de totale kosten in te stellen, waarna het systeem automatisch het orderbedrag voor u berekent.
 3. Klik vervolgens op “BTC kopen. Er verschijnt een venster met alle details van uw bestelling. Voordat u uw bestelling bevestigt, dient u echter de disclaimer en de Gebruiksvoorwaarden te lezen. Eenmaal tevreden, bevestigt u uw bestelling door het tabblad aan te vinken en naar “Ga naar betaling” te gaan; klikken.
 4. Voer ook uw creditcardgegevens en persoonlijke gegevens in. Als u klaar bent, moet u op “Nu betalen” klikken en het een moment geven om uw gegevens te verifiëren.
 5. U moet uw e-mailadres en telefoonnummer verifiëren als dit uw eerste eenvoudige betaling is via een code die via e-mail of sms wordt verzonden. Voltooi het verificatieproces door de link in uw e-mail te openen en de code in te voeren die u via sms ontvangt. Zodra u al het bovenstaande hebt gedaan, kunt u op “Doorgaan” klikken.
 6. Identiteitsverificatie volgt door het gebruik van een officieel document. Upload in principe de foto van uw identificatiedocument vergezeld van uw persoonlijke gegevens en klik op het tabblad “Document uploaden”.

Ten slotte wordt uw persoonlijke document goedgekeurd zodra het door het systeem is geverifieerd en een e-mail ontvangt om de bevestiging van de aankoop van de bestelling te tonen. Daarna wordt uw Binance-account gecrediteerd met BTC of Ethereum gekocht.

Stap 3: Zet uw cryptocurrencies over naar een Bitmax Altcoin Exchange

Evenzo, net als in de vorige stappen, laat me u begeleiden bij het kopen van Freeway Token (FWT) met behulp van uw investering van Binance.
Vergeet ook niet dat niet alle cryptocurrencies in Binance kunnen worden verhandeld, we moeten onze munten overbrengen naar een uitwisseling die Freeway Token (FWT) kan worden verhandeld. Dus laat me je begeleiden naar Bitmax, een beroemde uitwisseling om altcoins te verhandelen. Gebruik de onderstaande link om uw nieuwe account te registreren.

Als u processen hebt voltooid die vergelijkbaar zijn met wat we eerder met Binance hebben gedaan, zijn we klaar om onze Bitcoins over te dragen.

Stap 4: Stort BTC in ruil

Als u uw nieuwe handelsaccount hebt ingesteld op een van de beurzen die Freeway Tokens (FWT) verhandelen, moet u uw BTC van Binance naar die specifieke beurs overbrengen. Wat u moet doen met behulp van een wallet system.
Daarna moet u op “Mijn bron” klikken en vervolgens op “Storten” klikken in het menu aan de linkerkant.
Vervolgens moet u “BTC” selecteren in het gedeelte Token en de gegevens “Stortingsadres” kopiëren
Dit proces kan moeilijk voor u zijn, maar maak u geen zorgen, het is gemakkelijker dan een bankoverschrijving.
Als je het unieke adres van de BTC wallet al hebt gekopieerd, ga dan terug naar Binance.
U moet de cursor naar “Wallet” aan de rechterkant van de bovenste balk verplaatsen en zodra de pop-up verschijnt, klikt u op “Fiat and Spot”.
Zoek naar BTC in de lijst en klik op “Opnemen” aan de rechterkant.
Vervolgens moet u het stortingsadres plakken dat u zojuist van de andere exchange hebt gekopieerd en BTC selecteren als het overdrachtsnetwerk. Noteer het bedrag dat u wilt opnemen (u kunt op de knop Max klikken als u alles wilt opnemen).
Als u het bovenstaande hebt gedaan, klikt u op de knop Verzenden om te beginnen met het opnameproces. Bovendien, om door te gaan met de opname, kan Binance u om uw 2FA-code vragen en moet u de opname ook bevestigen met een e-mail.
Dat is alles wat u hoeft te doen, daarom moet u een korte tijd wachten tot de blockchain uw transactie bevestigt.

Stap 5: Handelen in Freeway Token (FWT)

U moet terugkeren naar Bitmax om Freeway Tokens (FWT) te kopen met de Bitcoins die u hebt verzonden.
En beweeg uw muis over de handel en klik vervolgens op standaard onder cash trading.
U ziet een kolom aan de linkerkant; zorg ervoor dat u het “BTC” -paar selecteert en typ in de zoekbalk “FWT”.
Als u uw munt al hebt verplaatst, klikt u erop en ziet u nu een grafiek met FWT / BTC-prijzen in het midden van de pagina. Selecteer het tabblad “Markt” omdat dit de gemakkelijkste manier is om bestellingen te kopen. Kies uw bedrag of kies welk deel van uw BTC-storting u wilt uitgeven aan de aankoop, door op de percentageknoppen te klikken.
Zodra alles is bevestigd, klikt u op “FWT kopen”. Nu heb je je FWT!

Andere beurzen om cryptocurrencies te kopen

Naast de hierboven genoemde beurzen zijn er enkele meer voorkomende crypto-uitwisselingen waar daghandelvolumes en een enorm gebruikersbestand beschikbaar zijn. Dit helpt ervoor te zorgen dat u uw munten kunt verkopen wanneer u maar wilt en dat de handelskosten niet hoog zijn. Het wordt aanbevolen om u ook op deze beurzen te registreren, want wanneer Freeway Token daar wordt vermeld, geeft het handelaren die al een grote hoeveelheid handelsvolumes hebben geregistreerd, wat betekent dat u een aantal geweldige handelsmogelijkheden krijgt!

Laatste stap: Freeway-token veilig opslaan in hardware wallets

1. Grootboek Nano S

 • Eenvoudig in te stellen en heeft een vriendelijke handelsinterface.
 • Gebruik op desktops en notebooks
 • Lichtgewicht en draagbaar
 • Het is ontworpen om de meeste blockchains en een breed scala aan tokens (ERC-20) te ondersteunen
 • Het heeft veel zakelijke talen.
 • Ontworpen door een gevestigd bedrijf uit 2014 met geweldige chipbeveiliging
 • Niet duur, maar kan worden gekocht tegen een betaalbare prijs

2. Grootboek Nano X

 • Het is gebouwd met een meer geavanceerde en veilige elementchip (ST33) dan de Ledger Nano S
 • Het heeft een eenvoudig ontwerp dat gebruik op desktops of laptops mogelijk maakt, of zelfs smartphones en tablets via een Bluetooth-verbinding.
 • Ook lichtgewicht en draagbaar en heeft een ingebouwde oplaadbare batterij
 • Heeft een groter scherm
 • Wordt geleverd met meer opslagruimte dan Ledger Nano S
 • Ondersteunt de meeste blockchains en een breed scala aan tokens (ERC-20)
 • Biedt verschillende talen voor elke klant
 • Het is ontworpen door een beroemd bedrijf dat in 2014 is opgericht met een geweldige chipbeveiliging
 • Kan worden verkregen tegen een betaalbare prijs

Als je nog steeds bij hodl blijft” zoals sommige mensen het noemen, heeft het in feite geknoeid met “hold” (wat beroemd wordt met het verstrijken van de tijd) je Freeway Token voor een lange tijd, je moet manieren vinden om ervoor te zorgen dat het veilig blijft,
Binance is echter de veiligste cryptocurrency-uitwisseling, in de afgelopen jaren zijn er hackincidenten geweest en zijn er fondsen verloren gegaan. Vanwege het ontwerp van portefeuilles op beurzen, zullen ze altijd toegankelijk zijn via internet (“Hot Wallets” zoals ze worden genoemd), waardoor sommige aspecten van de zwakke punten worden blootgelegd.
Bescherm vervolgens uw cryptocurrencies door ze in “Cold Wallets” te plaatsen, waar de portemonnee alleen toegang heeft tot de blockchain (of gewoon “online gaat”) bij het verzenden van geld. Dit verkleint de kans om gehackt te worden. Gebruik bijvoorbeeld een papieren portemonnee die een gratis cold wallet-type is. Het kan ook worden gedefinieerd als een paar openbare en privéadressen die offline worden geproduceerd en die u op een blad schrijft om veilig bij u te blijven. Maar het is niet permanent en kan worden aangepakt door een bepaald risico.
De hardware wallet is dus de beste in vergelijking met cold wallets. Omdat het meestal USB-apparaten zijn die belangrijke informatie uit uw portemonnee op de veiligste manier kunnen bewaren. Ze zijn ook ontworpen met behulp van beveiliging van militaire kwaliteit en hun firmware wordt voortdurend bijgewerkt door hun fabrikanten en dit maakt ze veiliger in gebruik. Bijvoorbeeld, Ledger Nano S en Ledger Nano X en zijn de meest voorkomende hardware wallets, u kunt er een kopen voor 50 tot 100 dollar, afhankelijk van de specificaties die ze hebben. Ik raad ze ten zeerste aan om uw activa te behouden, omdat deze portefeuilles elke cent waard zijn volgens mijn ervaring en mening.

Ontvang het snelwegtoken in mijn Remitano Wallet

Volg deze stappen om het Freeway-token in uw Remitano-portemonnee te ontvangen:

 1. Zorg ervoor dat je een Remitano account hebt en dat je correct bent ingelogd.
 2. Ontvang het Freeway-tokenstortingsadres van uw Remitano-portemonnee. Dit is het unieke adres dat u gebruikt om tokens te ontvangen.
 3. Deel het stortingsadres met de afzender. De afzender zal dan een overdracht van de Freeway-tokens naar uw stortingsadres initiëren.
 4. Wacht tot de overdracht is bevestigd op de blockchain. Dit proces kan enkele minuten tot enkele uren duren, afhankelijk van de huidige netwerkomstandigheden.
 5. Zodra de overdracht is bevestigd, verschijnen Freeway-tokens in uw Remitano-portemonnee.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste stortingsadres voor het Freeway-token gebruikt, omdat het verzenden van tokens naar het verkeerde adres kan leiden tot een permanent verlies van geld. Controleer ook altijd de authenticiteit van de afzender voordat u een transactie start.

Veelgestelde vragen

Kan ik Freeway Tokens kopen voor contant geld?

Het antwoord is nee. Omdat er geen manier is om Freeway Token rechtstreeks met contant geld te kopen. Maar gebruik marktplaatsen zoals LocalBitcoins om eerst Bitcoin te kopen en de rest van de stappen te voltooien door uw bitcoin over te dragen naar de respectieve AltCoin-uitwisselingen.

Hoe kan ik Bitcoin kopen bij lokale verkopers?

U kunt naar LocalBitcoins gaan, een peer-to-peer Bitcoin-uitwisseling. Het is meer een marktplaats waar gebruikers Bitcoins van en naar elkaar kunnen kopen en verkopen. Gebruikers, bekend als handelaren, adverteren om hun prijs en de betaalmethode die ze willen gebruiken te tonen. Vervolgens kopen kopers van verkopers om te kopen van verkopers in een bepaalde nabijgelegen regio op het platform. LocalBitcoins is immers een goede plek om Bitcoin te kopen wanneer het voor u onmogelijk is om uw favoriete betaalmethoden ergens anders te vinden. De prijzen van de site zijn hoog en je moet heel voorzichtig zijn om oplichters te vermijden.

Wat zijn de snelste manieren waarop ik Freeway Tokens kan kopen terwijl ik in Europa woon?

Terwijl je in Europa het voordeel hebt om snel en gemakkelijk cryptocurrencies te kopen. Omdat Europa ook online banken heeft die shoppers helpen eenvoudig een account te openen en geld over te maken naar beurzen zoals Coinbase en Coinmama. De banken die in Europa gebruikelijk zijn als online banken zijn Bunq, N26 en Revolut.

Kan ik alternatieve platforms gebruiken om Freeway Tokens of Bitcoin te kopen met creditcards?

Ja,
dat kan, je hoeft alleen maar Changelly te bezoeken, wat een gemakkelijke site is om te handelen, vooral als het gaat om het kopen van Bitcoin met creditcards. Het biedt een automatische cryptocurrency-uitwisseling die een koper de mogelijkheid biedt om cryptocurrencies snel te verhandelen en ze te kopen met een creditcard. Het is ontworpen om gebruikers in staat te stellen gemakkelijk cryptocurrencies te kopen, omdat het een eenvoudige gebruikersinterface heeft en ook gemakkelijk te volgen instructies biedt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802042

Kan ik Bitcoin naar een niet-Bitcoin-adres sturen?

pexels tima miroshnichenko 7567554

Bitcoin verzenden vanuit een anonieme portemonnee: hoe doe je dat?