in

Hoe Bitcoin te kopen en verkopen met Venmo

Als u Bitcoin wilt kopen, maar geen andere betaalmethode tot uw beschikking hebt om dit veilig te doen of als u niet om uw privacy geeft, is Venmo de beste optie. Het gebruik ervan is kinderspel. U kunt Venmo direct na het downloaden van de app en het koppelen van uw bankrekening gaan gebruiken.

Bitcoin kopen met Venmo – Een stapsgewijze handleiding

U kunt Bitcoin rechtstreeks op het Venmo-platform kopen of Venmo gebruiken als betaalmethode op een crypto-uitwisseling (aanbevolen manier om dit te doen).

Om te beginnen, moet je een crypto-uitwisseling vinden waarmee je Bitcoin kunt kopen met Venmo. Enkele van de meest populaire beurzen die Venmo ondersteunen zijn Gemini, Coinbase Pro, Bitfinex, Bitstamp, Crypto.com, enz. Daarnaast hebben P2P-exchanges Venmo als betaaloptie: de bekendste zijn LocalBitcoins, Paxful, etc.

Na het selecteren van een geschikte crypto-uitwisseling, is de volgende stap om lid te worden en de stappen te volgen die nodig zijn om een Venmo-account toe te voegen als betalingsoptie op uw uitwisselingsaccount. Koop ten slotte uw Bitcoin met Venmo als betaalmethode.

VERMIJD DIT:

Bitcoins kunnen rechtstreeks via Venmo worden gekocht zonder naar een crypto-uitwisseling te gaan. MAAR HOUD ER REKENING MEE: dit zijn geen echte munten die je vanaf het Venmo-platform kunt versturen.

Dit zijn in wezen IOU’s uitgegeven door Venmo om echte munten te vertegenwoordigen. We raden u dus aan om echte munten te kopen op crypto-gerichte platforms.

Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

 • Druk op het pictogram “”.
 • Kies “Verkennen” naast de optie “Crypto”

 • of kies “Beheren” naast de optie “Crypto-saldo“.
 • Kies Bitcoin als uw crypto-optie. Naast de huidige prijs zal Venmo ook een aankoopoptie bevatten.
 • Klik ten slotte op “Beoordeling” na het invoeren van het USD-bedrag dat u in Bitcoin wilt uitgeven.

Welke cryptomunten kun je kopen bij Venmo?

Hoewel sommige platforms meer dan 100 cryptocurrencies aanbieden, kunt u met de Venmo-app kiezen uit vier verschillende soorten cryptocurrencies, en dat zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Venmo-kosten voor het kopen van cryptocurrencies

Wanneer u een aankoop of verkoop doet met Venmo, worden er kosten in rekening gebracht. De kosten veranderen met de totale gekochte of verkochte hoeveelheid. Om het beter te begrijpen, is hier de commissietabel:

Hoeveelheid kopen of verkopen van cryptocurrencies Belastingen
$ 1.00 – $ 4.99 0,49 dollar
$ 5.00 – $ 24.99 0,99 dollar
$ 25.00 – $ 74.99 1,99 dollar
$ 75.00 – $ 200.00 2,49 dollar
$ 200.01 – $ 1000.00 1,80%
>$1000 1,50%

Bankkosten, zoals roodstandkosten of onvoldoende saldo, kunnen van toepassing zijn als u een gekoppelde bankrekening of bankpas gebruikt om cryptocurrencies te kopen.

Venmo brengt geen kosten in rekening voor het opslaan van cryptocurrencies, maar net als andere beurzen moet u mogelijk vermogenswinstbelasting betalen als en wanneer u uw munten verkoopt.

Venmo versus andere cryptoplatforms?

Venmo heeft een kleine set munten beschikbaar voor aankoop op hun platform: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. Sommige functies op crypto-uitwisselingen zijn niet voor u beschikbaar als u besluit Venmo te gebruiken als uw go-to crypto-platform.

U kunt cryptocurrencies kopen en opslaan op Venmo, maar u kunt ze niet opnemen uit de service. Naast het kopen en verkopen, verhandelen en verdienen van rente op cryptocurrencies, kunnen klanten van andere beurzen ook volledige bewaring van hun digitale activa nemen die niet mogelijk is op munten die op Venmo zijn gekocht.

Hieronder vindt u een lijst met uitwisselingen die betere alternatieven zijn voor het kopen van cryptocurrencies bij Venmo (u gebruikt Venmo gewoon als uw betaalmethode, terwijl deze uitwisselingen echte munten voor u kopen die u kunt opnemen in uw onbewaakte portemonnee zoals Trust Wallet, MetaMask of nog betere hardware wallet zoals Ledger):

Kraken

De oudste Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling, Kraken, werd opgericht in 2011 en heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het heeft wereldwijd meer dan 9 miljoen klanten en is beschikbaar in meer dan 190 landen. Daarnaast ondersteunt het meer dan 185 cryptocurrencies.

Zowel crypto futures als spot trading worden ondersteund. Margehandel is een optie voor mensen met een hoge risicotolerantie.

Handhaven

Uphold is in 2014 opgericht door de Amerikaanse ondernemer Halsey Minor en is een handelsplatform voor het kopen en verkopen van verschillende activa, waaronder crypto.

Op het platform van Uphold kunt u meer dan 200 cryptocurrencies en utility tokens, 37 fiat-valuta’s, 50 Amerikaanse aandelen, vreemde valuta, vier edelmetalen en andere activa verhandelen. De diensten van Uphold worden vaak gebruikt door meer dan 1,5 miljoen mensen in meer dan 150 verschillende landen.

Kucoin

KuCoin is opgericht in 2017 en heeft zijn hoofdkantoor op de Seychellen. Het werd opgericht door een groep professionals uit de industrie die het proces van het verhandelen van cryptocurrencies voor gebruikers over de hele wereld in een veilige omgeving wilden vereenvoudigen.

Het bedient gebruikers in meer dan 200 landen en heeft een gebruikersbestand van meer dan 10 miljoen. Op het platform kunt u op dit moment meer dan 600 verschillende digitale valuta’s verhandelen.

Ftx

Sam Bankman-Fried en Gary Wang, twee liefhebbers van cryptocurrency, richtten in mei 2019 het FTX-handelsplatform op. Hun hoofdkwartier bevindt zich in Nassau, Bahama’s.

Dankzij de focus op futures en leveraged trading, voldeed het snel aan een behoefte in het cryptocurrency trading ecosysteem. Het wordt momenteel ondersteund door meer dan 300 verschillende cryptocurrencies en is toegankelijk in meer dan 200 landen.

Welke beurzen accepteren Venmo als betaalmethode?

In de onderstaande tekst schreven we over 3 crypto-uitwisselingen met veel betalingsopties, en Venmo is er een van.

eToro

Als het gaat om sociale handel en multi-asset beleggen, is eToro een wereldleider. Grote banken, hedgefondsen, family offices en vermogende particulieren behoren tot de klantenkring. Het bedrijf begon zijn activiteiten in 2007 en de huidige verhandelbare activa omvatten aandelen, grondstoffen, indices, exchange-traded funds (ETF’s), vreemde valuta en digitale valuta’ s.

Het biedt toegang tot meer dan 60 verschillende cryptocurrencies en heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers in 140 landen.

Ondersteuning van stortingsmethoden, zoals SEPA, PayPal, online bankieren, bankpas, bankoverschrijving, Venmo, enz.

Paxful

Een team van ontwikkelaars creëerde Paxful, een gecentraliseerd peer-to-peer uitwisselingsnetwerk, om Bitcoin op grotere schaal beschikbaar te maken. De website dient als een speeltuin waar kopers en verkopers van cryptocurrencies cryptocurrencies kunnen verbinden en verhandelen zonder de betrokkenheid van derden. Klanten kunnen alleen Bitcoin, Tether of Ethereum kopen in meer dan 190 landen over de hele wereld.

Het platform biedt meer dan 350 verschillende betaalmethoden, waaronder allerlei fiat-valuta’s en de 3 hierboven genoemde cryptocurrencies. Enkele van de meest populaire betaalmethoden op Paxful zijn bankoverschrijvingen, betalingsapps (zoals PayPal), cadeaubonnen, andere cryptocurrencies, contant geld, Venmo en anderen.

Localbitcoins

Een van de grootste en veiligste peer-to-peer crypto-handelsplatforms is LocalBitcoins, dat opvalt tussen vele anderen. In Finland begon Nikolaus Kangas er in 2012 mee.

Het vergemakkelijkt face-to-face en online transacties door degenen die Bitcoin willen kopen te verbinden met de lokale bevolking die klaar is om het te verkopen. Op zijn platforms biedt het diensten aan meer dan 200 landen en gebieden.

Gebruikers kunnen kopen en verkopen met een verscheidenheid aan verschillende betaalmethoden. Bankoverschrijvingen, PayPal, contant geld, Western Union, WebMoney, Skrill, Venmo, Payoneer, betaalpassen en meer zijn slechts enkele van de opties.

Voors en tegens van het kopen van cryptocurrencies met Venmo

Hier zijn enkele voor- en nadelen van het gebruik van Venmo naar onze mening:

Voor

 • Venmo is snel. De stortingen worden onmiddellijk verwerkt.
 • Venmo biedt een in-app Bitcoin-aankoop (maar er zijn beperkingen + het is geen echte cryptocurrency die u koopt).
 • Het is gemakkelijk om Venmo te verbinden met andere beurzen en fiat-valuta op hen te laden.

Tegen

 • Hoewel Venmo-stortingen worden geaccepteerd door enkele van de beste beurzen, biedt de overgrote meerderheid van Bitcoin-makelaars en crypto-uitwisselingen het niet aan als betaalmethode.
 • In tegenstelling tot andere betalingsdiensten biedt Venmo geen beveiliging tegen frauduleuze transacties.
 • Omdat Venmo niet bedoeld was om grote sommen geld te verwerken, moet het verder worden aangepast voordat het voor bredere doeleinden kan worden gebruikt.

Dit is waarom je geen crypto zou moeten kopen op het Venmo-platform

Het feit dat het gemakkelijk te gebruiken is, maakt het geen aanbevolen methode om cryptocurrencies te verwerven. Ondanks de voordelen zijn er enkele nadelen die het gebruik van een crypto-uitwisseling de voorkeur geven. Deze nadelen worden hieronder besproken:

U kunt uw cryptocurrency niet verplaatsen

Het is niet mogelijk om cryptocurrencies die op Venmo zijn gekocht buiten de service over te dragen. Je hebt twee opties, houden of verkopen. Je gokt in wezen op de prijs van cryptocurrency wanneer je het op Venmo koopt – je bezit niet de echte munten.

Sommige mensen kunnen hun cryptocurrency gewoon laten waar ze het hebben gekocht. Er moet echter een optie zijn om uw cryptocurrency te verzenden. Maar er is er geen omdat je geen echte munten hebt gekocht, je hebt in wezen gewoon een weddenschap via Venmo op de cryptoprijs gedaan (als deze stijgt, kun je het voor meer fiat verkopen.

U kunt uw cryptocurrency niet uitlenen

De mogelijkheid om cryptocurrencies te verdienen met Venmo is uitgeschakeld. Er zijn tal van andere cryptoplatforms (bijna alle grote beurzen + veel kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn in leningen en leningen zoals Nexo, Blockfi enz.) die leendiensten aanbieden. U kunt inkomsten verdienen op uw crypto-holdings als u ze leent. Het zou handig zijn om die keuze beschikbaar te hebben.

Het aanbod is zeer beperkt

Slechts vier munten kunnen worden gebruikt met Venmo, en dit zijn Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin. Cardano en Polkadot zijn slechts twee van de vele populaire munten die ontbreken. Het is mogelijk dat Venmo later ondersteuning voor meer munten toevoegt, maar op dit moment behandelen ze alleen deze 4.

Minder veilig

Omdat Venmo u niet toestaat om uw cryptocurrency op te nemen in uw digitale portemonnee, kunnen dieven uw account gemakkelijk leegmaken van al uw cryptocurrencies als ze worden gehackt. Aangezien er geen verzekering is voor crypto-accounts, worden verloren of gestolen fondsen niet vervangen.

Veelgestelde vragen

Het kopen van cryptocurrency met Venmo is snel❓

Bitcoin kopen met Venmo is bijna onmiddellijk, het geld verschijnt meestal binnen 30 minuten of minder op uw uitwisselingsaccount.

Welke cryptografische platforms accepteren Venmo

Venmo is een betalingssysteem dat wordt geaccepteerd door verschillende Bitcoin-platforms, zoals eToro, Paxful, Localbitcoins en Binance P2P.

Kan ik Bitcoin kopen met Venmo anoniem

Nee, het is niet mogelijk om Bitcoin anoniem met Venmo te kopen omdat Venmo identiteitsverificatie vereist.

Wat zijn de grenzen

Er zijn verschillende beperkingen met Venmo. Een wekelijkse limiet van $ 4.999,99 op permanente basis, een wekelijkse verzendlimiet met een maximum van $ 2.999,99 op doorlopende basis en 30 transacties per dag met een maximaal aankoopbedrag van goederen of diensten van $ 2.000.

Venmo is de gemakkelijkste manier om Bitcoin te kopen

Ja, Venmo is heel gemakkelijk te gebruiken en je koopt Bitcoin IOU op hun platform. Maar dit is geen echte bitcoin, dus je moet Venmo niet gebruiken voor cryptocurrency-aankopen.

Kan ik Bitcoin kopen met Venmo direct❓

Ja, u kunt Bitcoin met Venmo direct kopen bij specifieke makelaars. U kunt Bitcoin IOU ook rechtstreeks vanuit de Venmo-app kopen.

Kan ik cryptocurrency in mijn account houden❓ Venmo

Ja, u kunt
crypto in uw Venmo-account houden, maar we raden u niet aan dit te doen, omdat de munten die u rechtstreeks op Venmo koopt alleen prijsweddenschappen zijn en geen echte munten die u naar uw portemonnee of iemand anders kunt sturen. Ze zitten vast in het Venmo-ecosysteem.

Hoe bitcoins van Venmo naar blockchain te sturen

Op dit moment kunt u uw Bitcoins vanaf uw Venmo-account nergens anders naartoe sturen. Je moet eerst bitcoins in contanten verkopen en dat geld naar een cryptobeurs sturen waar je echte bitcoins kunt kopen die vervolgens naar je wallet of ergens anders kunnen worden gestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6771607

Prijsverwachting Travala.com 2022 – 2025 – 2030

pexels alesia kozik 6771900

ARIVA Prijsprognose (ARV) 2022-2030