in

Hoe buitenlandse aandelen te kopen: hier zijn de instructies om het te doen

Hoe buitenlandse aandelen kopen? Inkoop van buitenlandse aandelen is de behoefte van veel beleggers. Adays wordt de aankoop van buitenlandse aandelen relatief snel uitgevoerd. U kunt elke dag een aandelenrekening openen en CFD-aandelen verhandelen of beleggen in langetermijnbezittingen van favoriete winkels zoals Facebook, Google, Amazon, Apple, Netflix …

Als u aandelen koopt voor daghandel, met behulp van hefboomwerking, kunt u accounts openen bij veel forex-makelaars die handel in aandelen-CFD’s mogelijk maken.

Hoe dan ook, dit artikel laat zien hoe u buitenlandse aandelen kunt kopen om op lange termijn aan te houden zonder overnight fees.

Sommige kenmerken bij het kopen van aandelen.

Eenvoudige procedure om een account te openen om online aandelen te kopen

Momenteel kunt u eenvoudig buitenlandse aandelen kopen met de snelle en handige online procedure voor het openen van een rekening.

Om een account te openen, moet u een betrouwbare internationale makelaar kiezen en vervolgens enkele basisinformatie invoeren, zoals e-mail, telefoonnummer, accountnaam en wachtwoord.

U moet dan uw identiteitsverificatie- of adresverificatiedocumenten uploaden om uw aanvraag voor het openen van een buitenlandse effectenhandelsrekening te voltooien. Accountverificatie vereist meestal twee soorten documenten als volgt:

Imper identiteitsverificatiedocumenten: foto van de identiteitskaart of identificatie van de burger of paspoortboekje.
Richtingstest: Foto’s van elektriciteit, water, internetrekeningen …

in het laatste half jaar of rijbewijs.

Daarnaast kunnen sommige makelaars u vragen om de vereiste formulieren in te vullen, zoals w-8ben …

Klein investeringskapitaal

Internationale effectenbedrijven hebben meestal een relatief klein minimuminvesteringskapitaal nodig, slechts ongeveer $ 5-200 of meer. Er zijn ook veel makelaars die geen minimaal kapitaal nodig hebben.

Daarnaast bieden de meeste buitenlandse aandelenhandelsplatforms virtuele accounts, met wat gratis virtueel investeringsgeld om te leren beleggen en vertrouwd te raken met het platform.

Biedt hoge leverage

De buitenlandse aandelenmarkt stelt u in staat om een hefboom tot enkele tientallen of een paar honderd keer te gebruiken, afhankelijk van het type activa.

Het gebruik van hefboomwerking bij het handelen kan u aanzienlijke winstkansen bieden, maar het brengt ook veel risico’s met zich mee. Daarom, als u een nieuwe handelaar bent, mag u het gebruik van een hoge hefboomwerking niet misbruiken.

Is er een vergoeding om aandelen te kopen?

Momenteel concurreren internationale online effectenmakelaars allemaal op het gebied van handelskosten. Daarom zijn de transactiekosten meestal relatief laag, onbeduidend. U moet mogelijk veel commissies betalen bij het beleggen in buitenlandse effecten, inclusief de spreiding van het verschil tussen aan- en verkoopprijzen; Pottery commissies wanneer u leverage of verkoopt short…

In het bijzonder zijn er momenteel twee commissievrije makelaars voor niet-gespaarde aandelenaankopen: eToro en Capital.com. Dit stelt u in staat om langetermijnaandelen op deze platforms te kopen en te houden.

Hoe buitenlandse aandelen te kopen?

Om buitenlandse aandelen te kopen, moet u de volgende maatregelen nemen:

Stap 1: Kies een betrouwbare makelaar

Een gerenommeerde makelaar zal worden gelicentieerd en gereguleerd door ’s werelds toonaangevende financiële instellingen. Wanneer een internationale beurs nauwlettend in de gaten wordt gehouden, wordt de veiligheid van beleggers beschermd door een strikt beleid.

Zie ook: Prestigieuze regelgevende instanties voor de financiële sector in de wereld

Pass 2: open een rekening om buitenlandse aandelen te kopen

Na het kiezen van een betrouwbare en geschikte makelaar, open een account om online aandelen te kopen. Dit artikel zal u helpen om een aandelenrekening te openen op Capital.com makelaars en eToro. Dit zijn twee makelaars die worden gereguleerd door vele gerenommeerde bureaus en zijn vrijgesteld van commissies op niet-gelede aandelenaankopen. In het bijzonder zijn deze twee handelsplatforms vrij vriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor nieuwe beleggers.

eToro is een effectenmakelaar gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Authority (CySEC), de Uk Financial Conduct Authority (FCA) en voldoet aan de Financial Markets Directive (MiFID).

In de tussentijd wordt Capital.com gereguleerd door instanties, waaronder FCA – UK Financial Industry Regulatory Authority; CySec – Cyprus Securities and Exchange Commission; ASIC – Australian Securities and Investment Commission; en Nationale Bank – Nationale Bank van Wit-Rusland (NBRB).

Passage 3: stort op uw account

In buitenlandse effectenmakelaars komt uw storting op uw account uit de gebruikersinterface van het platform. Log in op de rekening die in stap 2 is geopend, zoek het stortingsgebied en volg de stapsgewijze instructies.

Stap 4: handel in aandelen op het platform

Na het storten van geld op uw account, kiest u uw favoriete aandelen en begint u met handelen.

Er zijn twee soorten orders op de internationale aandelenmarkt: koopkosten wanneer u verwacht dat de prijs zal stijgen en verkooporders wanneer u verwacht dat de prijzen zullen dalen. Als u winst maakt, sluit u de open transactie.

Om buitenlandse aandelen op eToro te kopen, selecteert u de aandelencode, klikt u op de knop Handelen, selecteert u het tabblad Kopen, voert u vervolgens de transactiegegevens in zoals weergegeven in het onderstaande venster en klikt u op [Transactie openen]:

Voor Capital.com, om een aandelenorder te plaatsen, kiest u de voorraadcode, selecteert u Kopen, voert u uw transactiegegevens in en drukt u op de knop Kopen.

Daarnaast kunt u ook lopende koop- en verkooporders plaatsen. Wanneer de prijs de verwachte prijs bereikt, wordt de transactie automatisch geopend. Stop-loss- en take-profitorders met open transacties instellen is ook erg handig.

Achter is er een gids over het kopen van buitenlandse aandelen op twee beurzen, eToro en Capital.com. Generaal zijn dit twee makelaars die eenvoudig te gebruiken en commissievrije internationale aandelenhandel mogelijk maken met niet-hefboomaankopen en dividenden ontvangen. Daarom kunt u op beide beurzen in aandelen beleggen. Als u niet gewend bent om internationale e-wallets te gebruiken, is Capital.com handiger voor u.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00010

Een positie gedeeltelijk sluiten op Capital.com: hier is hoe het te doen

invest crypto 29

Een aandelenrekening openen: waar het het veiligst is