in

Hoe cryptocurrency gratis te krijgen: stapsgewijze handleiding

Kranen zijn een vrij eenvoudige manier om gratis cryptocurrency zoals Bitcoin of Cardano te krijgen. Tikken vereist over het algemeen alleen dat u op een knop klikt met een tijdslimiet, u kunt bijvoorbeeld maar één keer per uur klikken. Elke klik geeft u een willekeurig gratis bedrag van de cryptocurrency die door de site wordt aangeboden, over het algemeen een fractie van een cent per klik, met kansen om grotere bedragen te krijgen, maar de kansen zijn erg laag.

Deze sites hebben over het algemeen manieren om meer gratis klikken te verdienen door enquêtes in te vullen, naar advertenties te kijken of op links te klikken, die website-inkomsten genereren en hen in staat stellen gratis cryptocurrency weg te geven.

Taps hebben over het algemeen een redelijke opnamedrempel die u moet bereiken voordat u de gratis cryptocurrency in uw favoriete portemonnee kunt plaatsen, maar dit betekent dat u consistent moet zijn in het bezoeken van de site om uw gratis cryptocurrency te verdienen.

Waarom bieden cryptocurrency-bedrijven kraanprogramma’s aan? Over het algemeen verdienen ze eigenlijk geld door middel van advertenties en linkklinken. Je krijgt nooit iets voor niets.

Verdien BAT met Brave Browser

Als u wilt dat u geld kunt verdienen met het bekijken van advertenties tijdens het surfen op internet, dan kunnen Brave Browser en Brave Rewards u interesseren.

Brave Browser is een extreem snelle internetbrowser die compatibel is met alle Chrome-extensies.

Het enige verschil is dat in plaats van te klagen via advertenties tijdens het surfen op internet, je daadwerkelijk geld kunt verdienen door ze op Brave Browser te bekijken via Brave Rewards door jezelf de Basic Attention Token (BAT) cryptocurrency te verdienen. Brave Rewards wordt geleverd met Brave Ads, waarmee je BAT gratis verdient.

Dappere advertenties worden afzonderlijk van uw webinhoud gepresenteerd en houden uw persoonlijke gegevens volledig privé en anoniem.

Brave Ads wordt weergegeven als systeemmeldingen of gesponsorde afbeeldingen op de pagina ‘nieuw tabblad’. U kunt bepalen hoe vaak deze meldingen worden weergegeven en of u gesponsorde afbeeldingen wilt verbergen. Maar elke keer dat u ervoor kiest om de advertentie te zien, verdient u 70% van de advertentie-inkomsten die Brave van adverteerders ontvangt in de vorm van BAT, die kan worden uitgewisseld of geretourneerd naar sites die u leuk vindt, met binnenkort meer opties. De advertenties die op Brave worden weergegeven, zijn op opt-in-basis, dus als u echt geen advertenties wilt zien, zult u dat niet doen.

Cryptocurrency-staking

Staking wordt een steeds vaker voorkomende manier om gratis cryptocurrency te verdienen, waarbij het voorbehoud is dat je eerst een bepaald bedrag in die cryptocurrency moet investeren. Staking is het proces van het vasthouden van fondsen in een cryptocurrency-portemonnee om de activiteiten van een blockchain-netwerk te ondersteunen. In wezen bestaat het uit het blokkeren van cryptocurrencies om beloningen te ontvangen. Dit kan alleen worden gedaan met munten die gebruik maken van proof-of-stake consensusmechanismen, zoals Stellar.

Dus om
gratis cryptocurrencies te krijgen door middel van staking, zoals het krijgen van gratis Stellar Lumens (XLM), moet je eerst wat XLM kopen. Zodra u XLM in uw favoriete portemonnee hebt, kunt u deze inzetten en meer XLM verdienen om dit te doen. Prijzen worden met verschillende tussenpozen betaald, afhankelijk van de codering.

Stakingsprocessen in alle cryptocurrencies variëren, maar over het algemeen moet je je weddenschap aan iemand delegeren, tenzij je een groot genoeg deel hebt om in te zetten. Tezos vereist bijvoorbeeld 10.000 tokens om deel te nemen aan het uitzetten, dus de meeste houders delegeren hun munten aan een pool om beloningen te verdienen. Dit kan direct via sommige wallets zoals een Ledger Nano X. U draagt het eigendom van uw tokens niet over, maar u geeft uw toestemmingstembevoegdheid aan de pool.

Hard Fork

|

Hard forks zijn een andere manier om gratis cryptocurrency te krijgen, maar net als bij het inzetten, vereisen ze al dat je cryptocurrency bezit. Een fork treedt op wanneer gebruikers van een netwerk het oneens zijn over hoe het netwerk moet worden bijgewerkt, en vervolgens “vorken” de twee partijen het netwerk in twee paden. Vorken worden vaak beschouwd als een netwerkupgrade. Hard forks betekenen dat de twee netwerken niet compatibel zijn met elkaar.

Ethereum
onderging een hard fork toen het zich splitste in Ethereum (ETH) en Ethereum Classic (ETC), wat betekent dat ETH-blokken en transacties niet kunnen plaatsvinden op het ETC-netwerk en ETC-blokken en transacties niet kunnen plaatsvinden op het ETH-netwerk.

Wanneer een hard fork optreedt, ontvangt u vaak het equivalente bedrag van het nieuw gemaakte token gratis. Toen het Bitcoin-netwerk op 1 augustus 2017 werd gevorkt, nam het nieuw gecreëerde Bitcoin Cash-netwerk de waarde aan van ongeveer 10% van wat Bitcoin op dat moment waard was. Bitcoin werd gewaardeerd op ongeveer $ 5000 USD, dus als je nu 1 BTC zou houden, zou je net 1 BCH ter waarde van $ 500 hebben ontvangen.

Coinbase leert hoe je cryptocurrencies kunt verdienen

Coinbase biedt u gratis cryptocurrencies zoals EOS in ruil voor het besteden van wat tijd aan het leren over cryptocurrency en hoe het werkt. Meld u gewoon aan voor Coinbase, krijg goedkeuring via het Know Your Customer-proces en ga naar de pagina Verdienen, kies de cryptocurrency waarin u geïnteresseerd bent en ontvang gratis wat om het te kennen.

In de meeste gevallen hoef je alleen maar een videocollege te bekijken om de gratis cryptocurrency te ontvangen.

Bitcoin Cashback Diensten

Er zijn verschillende manieren om gratis Bitcoins te verdienen als een contante beloning voor winkelen, zowel online als persoonlijk.

Stormshop is een mobiele app en browser plug-in die beloningen beheert die bekend staan als Bolt voor online winkelen met meer dan 400 verkopers en is beschikbaar in meer dan 187 landen. U kunt tot 40% crypto cashback verdienen betaald in Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DAI of STORM. U kunt uw Bolt-loyaliteitspunt inwisselen voor cryptocurrency die rechtstreeks aan uw portemonnee wordt betaald.

Lolli is een Bitcoin cashback-plug-in voor uw browser die u waarschuwt wanneer u winkelt in een van zijn partnerwinkels, zoals Expedia en GAP. U kunt tot 30% cashback verdienen en het wordt geleverd aan uw Lolli-portemonnee, waar u het naar een Bitcoin-adres kunt sturen om het in te wisselen voor USD en naar uw bankrekening kunt sturen.

Pei is een cashback-systeem dat beloningen in Bitcoin of fiat-valuta biedt, maar in tegenstelling tot Lolli of Stormshop werkt het met uw bestaande creditcard en werkt het in de winkel of online. Eenmaal verbonden ontvangt u een terugbetaling in uw keuze van Bitcoin of fiat, er zijn geen lidmaatschapskosten en af en toe ontvangt u speciale aanbiedingen voor verdere cashback.

U kunt ook crypto cashback verdienen via crypto-debetkaarten zoals Wirex en de Crypto.com-kaart, met cashbackpercentages variërend van 0,5-5% cashback, afhankelijk van bepaalde voorwaarden waaraan wordt voldaan, zoals Wirex-stakingstokens of Crypto.com MCO-tokens.

Werk voor cryptocurrency

Hoewel je Bitcoin niet noodzakelijkerwijs gratis krijgt, zijn er manieren om Bitcoin te verdienen als betaling voor het voltooien van freelance werk op gebieden zoals engineering, ontwerp, schrijven, zingen, vertalen, bewerken en marketing om er maar een paar te noemen. Er zijn veel platforms en websites die Bitcoin aanbieden voor uw diensten, zoals Cryptogrind en Coinality.

GitCoin is een populair platform om bij te dragen aan projecten op het Ethereum-platform. Met GitCoin kunt u uw ontwikkelaarsprofiel van GitHub koppelen en uw vaardigheden en verhuurservices vermelden.

Lening

Lenen is een redelijk betrouwbare en veilige manier om gratis cryptocurrency te krijgen, waarbij u opnieuw eerst cryptocurrency moet aanhouden om uit te lenen. Er zijn veel peer-to-peer leenplatforms voor Bitcoin, Ethereum, DAI en Tether om er maar een paar te noemen. In ruil voor het lenen van uw cryptocurrency kunt u een variabel percentage rendement verdienen dat afhankelijk is van de marktomstandigheden en de munt die u uitleent.

Opgemerkt moet worden dat de leenruimte zeer ongereguleerd is, dus doe uw due diligence voordat u een partner kiest om mee te lenen. Als u op zoek bent naar leningen, zoek dan naar bedrijven met 3rd party beveiligingsaudits, lange trackrecords en garanties op uw geld.

Oplichting om op te letten

Er zijn veel potentiële oplichtingspraktijken om op te letten.

Met staking kunt u een zwendel vinden waarbij een delegatiepool u zal vragen om uw tokens van uw portemonnee rechtstreeks naar hen te verzenden, dit zou nooit nodig moeten zijn. In plaats daarvan moet er een slim contract bij betrokken zijn en moet het mogelijk zijn om te staken vanuit de beveiliging van iemands portemonnee. Doe je huiswerk voordat je inzet.

Gratis weggeefacties waarbij ze je vragen om een aantal cryptocurrencies te sturen om je te registreren, zijn ook een oplichterij om op te letten. Er is geen geschenk, ze gaan gewoon alles bewaren wat naar hen wordt gestuurd. De enige reden waarom kranen cryptocurrencies gratis weggeven, is omdat je eigenlijk geld verdient door te adverteren en op links te klikken, er zijn geen echt gratis weggeefacties.

Evenzo zijn weggeefacties voor beloningen
waarbij ze willen dat bepaalde persoonlijke informatie uw beloning ontvangt, een phishing-manier voor persoonlijke informatie, zodat een hacker kan proberen zich voor te doen als u, niet adressen, e-mails of telefoonnummers te geven aan iedereen die beweert crypto-beloningen of gratis weggeefacties weg te geven.

Uiteindelijk moet u waakzaam zijn en uw due diligence doen bij het omgaan met cryptocurrencies, ongeacht of u ervoor betaalt of probeert wat gratis te krijgen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels karolina grabowska 5980876

Crypto Spot Trading: wat het is en hoe het werkt

pexels leeloo thefirst 8919573

Is het kopen van Bitcoin echt zo moeilijk?