in

Hoe de stop loss in te stellen op Capital.com

Capital.com gids: hoe de stop loss in te stellen, winst te nemen aan de telefoon. Hoe de stop loss in te stellen, winst te nemen is een essentiële operatie bij het handelen op elk platform. Stop loss instellen, winst nemen voor de transactie helpt u zich geen zorgen te maken over open handel en toch handelsefficiëntie te bereiken volgens de aanvankelijk gedefinieerde strategie.

Dit artikel zal u begeleiden bij het instellen van stop loss en het nemen van winst bij het gebruik van Capital.com plan op uw telefoon.

Waarom u een stop-loss order moet plaatsen bij het handelen in Capital.com

Een Stoploss-order (ook bekend als een stop-loss- of stop-loss-order) is een type order dat automatisch een open transactie sluit wanneer de prijs tegen uw verwachtingen ingaat op een specifiek niveau dat u eerder hebt ingesteld.

De stop-loss is een effectief instrument voor risicobeheer. Het is ontworpen om de verliezen van beleggers te beperken wanneer ze hun portefeuille niet 24/7 kunnen volgen.

Je hebt bijvoorbeeld 1 aandeel A. De huidige prijs is $69. Om ervoor te zorgen dat u niet verliest wanneer het aandeel daalt, plaatst u een stop-loss order op $ 67.

Na een tijdje daalde aandeel A naar $67. Wanneer u een aandelentransactie automatisch wordt gesloten, ontvangt u $ 67 in uw account.

Op het Capital.com platform wordt een stop-loss order voor een kooptransactie uitgevoerd wanneer de verkoopprijs de stop-loss bereikt die eerder was ingesteld om de verkooporder automatisch te sluiten.

Daarentegen wordt een stop-loss order op sell trades uitgevoerd wanneer de koopprijs de stop-loss prijs bereikt en een automatische closing van de sell order wordt uitgevoerd.

Hoe het nemen van winstorders werkt op Capital.com.

Simile naar een stop-loss order, een take-profit order helpt u automatisch uw handelsstrategie uit te voeren.

De take-profit order is een automatisch geactiveerde order die u helpt de transactie te sluiten wanneer de prijs in de juiste richting beweegt en een vooraf ingesteld winstniveau heeft bereikt.

U bezit bijvoorbeeld A-aandelen. De marktprijs is $69. U wilt deze transactie sluiten wanneer de prijs $ 75 bereikt. Neem deel aan uw take profit order voor $75.

Volgende herstelde de markt zich, een aandeel bereikte $ 75. Uw handel wordt automatisch gesloten. Verzamel $75 uit uw account.

Op het Capital.com-platform wordt een Take profit-order voor een Buy-transactie uitgevoerd wanneer de Ask-prijs het take-profitniveau bereikt dat eerder is ingesteld om automatisch de sluiting van de order uit te voeren.

A contrario, take profit orders op verkooptransacties worden uitgevoerd wanneer de biedprijs het take profit-niveau bereikt en de verkooporder automatisch wordt gesloten.

Capital.com gids: hoe de stop loss in te stellen, winst te nemen aan de telefoon.

Om een take profit order op uw telefoon te plaatsen, doet u het volgende:

Stap 1: Klik op het tabblad [Portemonnee] en selecteer [Bewerkingen]

Stap 2: Kies de transactie die u wilt plaatsen een stop loss, neem winst

Pass 3: Schakel de knoppen [Stop Loss] en [Take Profit] in

Stap 4: Vul de stop loss in, neem de winstniveaus volgens uw handelsstrategie en klik op [Bevestigen]

Conclusion: Capital.com guide

Het gebruik van een stop-loss order voorkomt dat u te veel risico’s neemt tijdens het handelen. Met name het gebruik van een combinatie van stop-loss en take-profit orders helpt u om niet emotioneel te worden beïnvloed bij het handelen. Daarom zou het handig zijn als u een handelsmogelijkheid hebt gevonden, een stop loss hebt ingesteld, winst hebt genomen en de markt kunt laten werken zonder u al te veel zorgen te maken of de markt in de gewenste richting gaat of niet.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 1

Hoe handelaren op eToro te kopiëren

invest 00025

Hoe bekijk ik mijn portfolio op eToro