in

Hoe een Wallet-adres op Binance te krijgen

Verkrijg het Binance wallet-adres dat wordt gebruikt wanneer u munten op uw Binance-account moet storten. Het binance wallet-adres is hetzelfde als uw thuisadres. Wanneer u online goederen koopt, moet u het juiste afleveradres invoeren, dat ook het adres van uw huis is.

Als je munten naar je Binance-account wilt overzetten, moet je het exacte adres van je Binance-portemonnee weten. Het volgende artikel begeleidt u om het juiste Binance wallet-adres te krijgen om munten over te zetten naar een account.

Binance Wallet Types

Bedance exchange heeft veel verschillende soorten wallets. Voordat je leert hoe je een wallet-adres kunt krijgen, moet je een duidelijk begrip hebben van hoe wallets werken op Binance.

Wanneer u inlogt op uw account en op “Wallets” op de werkbalk klikt, ziet u een lijst met de wallet-typen van het account.

Op de pagina “Wallet Overview” ziet u het saldo van uw munten op Binance en krijgt u toegang tot andere wallets vanuit dit dashboard.

  • Lijst van Binance portefeuilles: Fiat en Spot, Margin Wallet (marge), Futures Wallet (future contracten), Fiat Account (P2P Portfolio), Earn …
  • “Saldo weergeven/Saldo verbergen”: U kunt het beschikbare saldo op uw account weergeven of verbergen.

Hoe krijg je een Binance wallet adres.

Als je munten van een andere exchange wilt storten, is dit het moment waarop je moet weten hoe je een Binance wallet adres kunt krijgen. Elke valuta heeft elk overschrijvingsnetwerk een ander adres. Daarom is dit een cruciale stap omdat je je munt kunt verliezen, niet gevonden als je het verkeerde adres krijgt. Investiki.com zal de inspanningen om een wallet-adres op de Binance-exchange te verkrijgen als volgt in detail begeleiden:

Passage 1: Selecteer in het wallet dashboard “Deposit”

Passage 2: Selecteer “Cryptographic Deposit”

Stap 3: Selecteer de munt die u in uw Binance wallet wilt storten.

Passage 4: selecteer het opslagnetwerk.

Het gekozen netwerk moet compatibel zijn met het netwerk van de overdrager.

  • Het adres dat op het hoofdscherm wordt weergegeven, is het Binance-portemonneeadres van de munt die u wilt storten
  • Kopieer uw wallet-adres (als u munten overdraagt via de computer)
  • Verkrijg de QR-code van uw wallet-adres (als u telefonisch een muntoverdracht uitvoert of het wallet-adres wilt opslaan met een QR-code voor het gemak bij het storten van munten de volgende keer)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00006

Het grafiektype wijzigen op eToro: stapsgewijze handleiding

investimenti 82

Grafiektypen op eToro: bijgewerkte lijst