in

Hoe eToro Wallet te openen – stap voor stap handleiding

Het eToro handelsplatform is over de hele wereld bekend. Deze uitwisseling kan gebruikers ondersteunen om meer dan 2.000 verschillende activa te verhandelen, waaronder meer dan 20 digitale valutaprojecten. Het eToro-platform biedt ook de mogelijkheid om in ETF’s te beleggen of grondstoffen te kopen.

De beurs staat bekend om zijn copy trading functionaliteit en zijn grote portefeuille. Daarnaast speelt het eToro-ecosysteem van veel applicaties die deze uitwisseling bedienen ook een cruciale rol in het succes ervan. De wallet is de gespecialiseerde crypto-oplossing.

Deze serie artikelen beschrijft de verschillende functies die beschikbaar zijn in de eToro-portemonnee. We zullen ook beschrijven hoe u uw portemonnee kunt openen of geld van het eToro-platform naar de eToro-cryptoportemonnee kunt overboeken.

Tot slot zullen we de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van hot wallets zien.

Hoe eToro Wallet openen?

Om toegang te krijgen tot de eToro-portemonnee moeten gebruikers een account op deze exchange hebben. Hier zijn de vier stappen die gebruikers moeten volgen om een eToro-portemonnee te openen:

1 – Open een account op eToro

2 – Verifieer uw account

3 – Uw eToro-account opwaarderen

4 – Open uw eToro-portemonnee

Heren zijn de gedetailleerde instructies over wat te doen:

1 – Open een account op eToro

Een account openen op eToro is de eerste stap die u nodig hebt om toegang te krijgen tot uw portemonnee. Gebruikers moeten de eToro-website bezoeken en vervolgens op de knop “Nu lid worden” klikken. Na dat moet u enkele persoonlijke basisgegevens invoeren, zoals gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres. Daarnaast moet de gebruiker de algemene gebruiksvoorwaarden van deze exchange lezen en accepteren.

2 – Verifieer uw account

Na het aanmaken van een account moeten nieuwe gebruikers een gedetailleerder profiel invullen.

Gebruikers moeten ook een aantal vragen beantwoorden om persoonlijke informatie toe te voegen. Daarnaast moet u ook vragen beantwoorden met betrekking tot het kennisniveau van de handel.

Na het voltooien van het proces van het toevoegen van uw persoonlijke profiel, kunt u het accountverificatieproces starten. Dit proces bestaat uit twee stappen.

De eerste is om het ingevoerde telefoonnummer te verifiëren. Het systeem stuurt een sms naar het apparaat met het geregistreerde telefoonnummer

Als tweede stap moet u uw account verifiëren door twee ID’s te uploaden:

1. Een geldig identiteitsbewijs

2. Document met vermelding van het adres van de woonplaats. Bijvoorbeeld elektriciteits-, water-, internetrekeningen (behalve mobiele telefoonrekeningen) voor een periode van minder dan drie maanden. De huurovereenkomst zal ook een aanvaardbaar document zijn.

Het gebruik van de eToro-portemonnee vereist een account dat is gevalideerd door het team van de makelaar. Om erachter te komen of uw account is geverifieerd, moet u inloggen op uw profiel. Het groene vinkje naast je nickname bevestigt dat het account permanent is geverifieerd

3 – Maak uw eerste storting op uw account

Als u cryptocurrencies via eToro wilt kopen en vervolgens naar de eToro-portemonnee wilt overbrengen, moet u de eerste storting op het handelsplatform doen. Deze stap is eenvoudig. Op de startpagina van de website moeten gebruikers op de blauwe knop “Storten” drukken die onderaan de pagina wordt weergegeven. Dan wordt het volgende venster geopend:

Daarna zal de gebruiker verschillende factoren moeten kiezen:

Rapport van storting: Op eToro moet de eerste storting groter zijn dan of gelijk zijn aan $200, of een ander equivalent voor geaccepteerde valuta’s

Het platform accepteert betalingen in euro’s (EUR), Amerikaanse dollars (USD), Australische dollars (AUD) of zelfs in Britse ponden (GBP). Maar voor andere valuta’s dan Amerikaanse dollars worden er valutaconversiekosten in rekening gebracht. Deze vergoeding hangt min of meer af van de valuta van de gebruiker als basisvaluta. En deze vergoedingen worden uitgedrukt in pips.

Stortingsmethoden: eToro accepteert verschillende betaalmethoden. Het is bijvoorbeeld bankoverschrijving, herladen met pinpas of creditcard, PayPal en Sofort. Andere betaalmethoden zoals Skrill of Neteller zijn beschikbaar, maar alleen vanaf de tweede storting.

4 – EToro wallet openen

De eToro-portemonnee stelt u in staat om digitale activa van het eToro-platform naar deze portemonnee over te zetten. Toegang tot de wallet via de mobiele download app. U moet dan uw eToro-accountgegevens invoeren en ervoor zorgen dat deze zijn geverifieerd.

Hoe zet je je cryptocurrency over naar je wallet?

Zoals we hebben gezien, maakt de eToro-portemonnee de overdracht mogelijk van cryptocurrencies die zijn gekocht op het gelijknamige platform. Alleen cryptocurrencies die met een hefboom van 1 worden verhandeld, kunnen naar de portemonnee worden overgezet. Met een grotere hefboom dan 1, dan handelt u in CFD’s. Gebruikers kunnen de onderliggende activa alleen overdragen naar de eToro-portemonnee.

De procedure voor het overzetten van activa naar de portemonnee is vrij eenvoudig:

1 – Download de eToro wallet app op uw telefoon of tablet. Then koppelen aan uw eToro-account.

2 – Ga naar het eToro-platform en ga naar het tabblad “Wallet” om een of meer cryptocurrencies over te zetten

3 – Klik op de cryptocurrency die u naar uw wallet wilt overzetten en klik vervolgens op “Transfer to Wallet”.

Na deze stap kunt u een voorbeeld van een overzicht van de uitgevoerde transactie bekijken, zoals het aantal overgedragen cryptocurrencies en de bijbehorende kosten. Deze kosten omvatten platformkosten en blockchain-kosten. Het overschrijvingsadres wordt ook aangegeven. Hoe weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Goed om te weten: Wanneer u cryptocurrencies koopt met een creditcard op dit platform, moet u 180 dagen na aankoop wachten voordat u digitale activa naar uw portemonnee kunt overbrengen. De reden voor het lange wachten is om ervoor te zorgen dat de kaart niet illegaal wordt gebruikt. Daarom raden we u aan een bankoverschrijving te gebruiken om geld over te maken naar uw eToro-rekening. De procedure zal sneller verlopen.

Houd er rekening mee dat u geen geld van uw eToro-portemonnee naar het eToro-platform kunt verzenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00015

MT4-grafiek: hoe het op alle apparaten te openen

invest 00020

Forex-grafieken op MT4: wat ze zijn en hoe ze te lezen