in

Hoe hoog kan BNB klimmen?

BNB gaat omhoog: enkele feiten

 • BNB is het native token van Binance Exchange. BNB staat voor Build and Build.
 • Initieel werd BNB gelanceerd op de Ethereum-blockchain als een ERC-20-token, maar schakelde geleidelijk over naar Binance’s blockchain, Binance Chain.
 • BNB werd gelanceerd in het jaar 2017 met een initiële levering van 200 miljoen BNB-tokens.
 • Van de 200 miljoen BNB-tokens werd 10% aangeboden aan angel investors, 40% aan het oprichtende team en de resterende 50% aan de verschillende deelnemers via het ICO-proces.
 • Binance volgt een van de unieke methoden om een aantal BNB-tokens uit te schakelen. Het allemaal kwartaal gebruikt Binance een vijfde van zijn winst om Binance-munten terug te kopen en permanent te vernietigen.

BNB gaat omhoog: Het BNB-token gebruiken

Sindsinds de lancering heeft BNB zijn gebruik uitgebreid en wordt het nu gebruikt om verschillende taken op verschillende platforms uit te voeren. Initieel werd het gebruikt om transactie- en handelskosten te betalen op de Binance-beurs. Hier zijn enkele toepassingen van het BNB-token:

 • BNB-tokens kunnen worden gebruikt voor betalingen die creditcardbetalingen op meerdere BNB-ondersteuningssites of -sites omvatten. Sites zoals crypto.com, Monetha, etc.

  Ze accepteren BNB-tokens als betaalmiddel.

 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden voor de aankoop van virtuele geschenken. Uplive is zo’n platform dat virtuele geschenken voor BNB-tokens verkoopt aan zijn gebruikersbestand.
 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden om reisreserveringen te maken. Sites zoals TravelbyBit, Trip.io, etc. Accepteer BNB tokens om een reservering te maken op hun website.
 • Binance munten kunnen ook gebruikt worden om investeringen te doen.

  B-tokens gebruikend, kunt u investeren in sommige ICO’s die worden vermeld via het lanceerplatform van Binance.

 • Sommige van de online diensten die platforms aanbieden zoals BitTorrent, Canva, Storm, etc. Accepteer het BNB-token als betaalmethode.
 • BNB tokens kunnen ook gebruikt worden voor financiële diensten. Binance munt wordt ondersteund door de Monaco VISA debit card.

BNB zal stijgen: binance ecosysteem

Het Binance-ecosysteem breidt zich uit en met de uitbreiding is ook het nut van het BNB-token toegenomen. Hier zijn enkele van de diensten aangeboden door BNB:

 • Een van de grootste hulpprogramma’s die door het BNB-token zijn opgezet, is om een snelle, veilige en naadloze handelservaring te bieden. Block exchange dient dit doel.
 • Bance’s blockchain stelt ondernemers in staat en helpt bij het ontwikkelen van diverse projecten en gemeenschappen. Sommige ontwikkelingen op dit gebied zijn Lifeform, Magicsquare, Tatsu, Meritcircle, etc.
 • Binance biedt diepgaand onderzoek naar digitale assets door professionele, datagestuurde inzichten en analyses te bieden. Bijvoorbeeld. De cryptografische informatiewebsite van Binance, de academie van Binance die Blockchain-cursussen aanbiedt, enz.
 • Met Binance Charity kunnen BNB-tokens worden gebruikt om liefdadigheid aan te bieden.
 • Binance Chain wordt gebruikt om Crypto wallets te ontwikkelen. Een van deze ontwikkelingen is Trust Wallet gebouwd op de Binance keten.

BNB zal stijgen: hoe hoog kan BNB gaan?

BNB’s hoogste prijs aller tijden was $ 690,93 die in maart 2020 werd bereikt. Maar, BNB heeft de potentie om zeer hoog te stijgen door het beperkte aanbod. Hier is hoe hoog BNB in de toekomst kan gaan:

Als BNB met 5% per maand zou stijgen, voorspelde prognose 2022 US$ 1.21
Als BNB met 20% per maand zou stijgen, voorspelt 2022 US$ 2.07
Als BNB met 30% per maand zou stijgen, voorspelt prognose 2022 US$ 2.87
Als BNB met 50% per maand zou stijgen, voorspelt prognose 2022 US$ 5.06

BNB gaat omhoog: Conclusie

Het Binance-token of BNB-token heeft het potentieel om hogerop te komen. Een van de grootste voordelen van BNB is dat het wordt ondersteund door de Binance exchange. De huidige marktomstandigheden zijn echter niet bevorderlijk voor de opkomst van het BNB-token. Ons de marktomstandigheden verbeteren, kan BNB naar hogere limieten stijgen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 61

BNB-prijsvoorspellingen 2030

invest crypto 33

SLP Smooth Love Prijsverwachting 2022-2025