in

Hoe winst en verlies op Capital.com te bekijken vanaf een mobiele telefoon

Hoe winst en verlies op Capital.com telefonisch te bekijken in de handelsgeschiedenis en winsten en verliezen van open orders. De weergave van winst en verlies of handelsgeschiedenis helpt u uw handelsstrategie te optimaliseren en te leren van fouten in het handelsproces.

Het volgende artikel helpt u meer te weten te komen over de winst en het verlies van actieve transacties en de volledige transactiegeschiedenis.

Wat zijn de winsten en verliezen op Capital.com?

Handelsgeschiedenis is een lijst met transacties die u hebt gedaan en gesloten, waardoor u uw winst of verlies verdient.

Op Capital.com is de winst en het verlies op Capital.com het bedrag van de winst of het verlies bij het maken van een transactie.

Dit bedrag aan winst en verlies kan al dan niet worden gerealiseerd.

  • Uw rekening toont de winst en het verlies in de transactiegeschiedenis, de winst en het verlies van de transacties die u hebt voltooid.
  • Onrealiseerde winsten en verliezen verschijnen in uw portemonnee. Deze bedragen aan winst en verlies zijn voor open transacties en kunnen worden gewijzigd volgens de marktrealiteit.

De weergave van winsten en verliezen in uw handelsgeschiedenis helpt u te profiteren van of te leren van fouten in handelsstrategieën die u in het verleden hebt gebruikt.

In de tussentijd helpt het bijhouden van winsten en verliezen met open transacties u om stop-loss- en take-profitpunten op dit moment nauwkeuriger te identificeren.

Het kan worden gezegd dat weten hoe u de winst en het verlies van een open transactie kunt zien of de winst en het verlies in de handelsgeschiedenis op Capital.com kunt zien, erg belangrijk zijn om u te helpen uw handelsefficiëntie te verbeteren.

Hoe winst en verlies op Capital.com te bekijken via mobiele telefoon

Om winsten en verliezen voor de handel op Capital.com mobiele telefoon te bekijken, logt u in op uw account Capital.com op uw telefoon. Als je geen account hebt, open dan een account door de onderstaande link te volgen:

Bekijk winst en verlies met telefonisch geopende transacties

Stap 1: Klik op het tabblad “Portfolio”

Passage 2: Select [Operations]. Hier ziet u de weergegeven winst en verlies van elke transactie. Dit aantal zal fluctueren op basis van de prijs van het activum in realtime.

Bekijk winst en verlies met gesloten transacties per telefoon

Stap 1: Klik op het tabblad [Account]

Passage 2: Select view [Report]

Stap 3: Selecteer [Transactiegeschiedenis]

Stap 4: Selecteer de periode waarin u de geschiedenis wilt bekijken.

Stap 5: U ziet de details van de winst en het verlies van voltooide transacties. Als u deze transactiegeschiedenis wilt opslaan, klikt u op het enveloppictogram in de rechterbovenhoek Capital.com de transactiegeschiedenis naar uw e-mail stuurt.

Sopra is als het bekijken van transactiegeschiedenis, winsten (winsten) en verliezen op de mobiele telefoons van het Capital.com platform. Volgend bijhouden van deze informatie, vindt u manieren om uw handelsstrategie te optimaliseren. Daarnaast kunt u ook leren van handelsfouten bij het zoeken naar de resultaten van uw investering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 35

Uw opnameverzoek annuleren op Capital.com

invest crypto 3

Hoe Capital.com portfolio op mobiel te lezen