Menu
in

Hypotheken, verhoogt het gemiddelde uitgekeerde bedrag volgens MutuiOnline

Uit de halfjaarlijkse enquêtes van MutuiOnline bleek een stijging van de gemiddelde gevraagde en uitbetaalde bedragen aan consumenten in dit eerste deel van het jaar: het gemiddelde gevraagde bedrag in de eerste helft van 2010 was gelijk aan 146.185 euro, vergeleken met 143.253 in de tweede helft van het voorgaande jaar, terwijl de gemiddelde waarde die door de instellingen werd uitbetaald 133.575 euro bedraagt.

Uitbetalingen voor de aankoop van de eerste woning vertegenwoordigen 51,4% van de totale uitbetalingen, 38,3% van de mortgages worden toegekend voor vervanging of subrogatie en 4,5% voor de aankoop van een tweede huis.

Volgens de studie van de makelaar gespecialiseerd in online vergelijkingen, is 48,4% van de uitbetalingen geconcentreerd in de regio’s van Noord-Italië, 29,7% in het centrum en 21,9% in het zuiden en de eilanden.

De hypotheken die het meest door consumenten worden aangevraagd, worden bevestigd als die tegen variabele tarieven, waarbij ook de uitbetalingen op 46,2% worden geanalyseerd. 30,7% van mortgages uitbetaald aan varibaile with Cap, terwijl de fixed-rate mortgages vertegenwoordigen ongeveer 18% van het totaal. 4,7% het percentage

Door de beste gemiddelde markttarieven en de beste aanbiedingen op het net te vergelijken volgens de analyse uitgevoerd door MutuiOnline, is het mogelijk om het gemak van de online beschikbare producten op te merken: in de mortgages Bij variabele rente ligt de gemiddelde marktrente rond de 2,56%, terwijl je online 1,75% kunt krijgen.

Voor <a href=”http://web.archive.org/web/20110111065258/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/mutui/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met hypotheken”>vaste rente hypotheken, is het verschil echter minimaal, maar het gemak van online aanbiedingen blijft: 4,97% voor producten die beschikbaar zijn op het web tegen de gemiddelde markt 4,99%.

Leave a Reply