in

Icoon prijsvoorspelling 2025 – 2030

In dit artikel zullen we onze mening en die van de markt geven over de toekomst van ICX terwijl we de prijsvoorspellingen van Icon bespreken.

Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Icon en vragen beantwoorden over de vraag of ICX een goede investering is of niet, waarom ICX zal slagen of falen, of als de prijs van Icon zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat ICX is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Laten we nu beginnen.

U kunt ICX kopen, verhandelen en inzetten op veel beurzen, waaronder grote platforms zoals eToro, Cex.io, Coinbase en Binance.

ICON Intro

De visie van het ICON-project is om het nieuwe tijdperk van decentralisatie in te luiden door de betekenis van gemeenschappen opnieuw te definiëren en een nieuwe wereld te creëren door die gemeenschappen te verbinden of in hun woorden: “Met ICON betreden we nu een wereld van echte hyperconnectiviteit.”

Cryptocurrency Icon voerde in oktober 2017 een ICO uit waarin de helft van het totale aanbod van ICX aan het publiek werd verkocht.

Het totale gecreëerde aanbod is 800.460.000 ICX, waarvan er 400.230.000 aan het publiek zijn verkocht en circuleren. Met betrekking tot de vrijgave van de andere 50% van het totale aanbod, stelt de website van Icon: “De emissies van nieuwe ICX’s zullen worden bepaald door middel van de jaarlijkse C-Rep-raadpleging.”

Momenteel valt ICX buiten de top 50 munten op basis van marktkapitalisatie.

Prijsvoorspelling

ICX is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van bitcoin-prijsactie.

Als bitcoin aan een nieuwe bullrun begint, kan ICX er ook op hopen. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega bull runs en dat is wanneer altcoins het overnemen en een velddag hebben met bulls, vaak verdubbelen of verdrievoudigen hun prijs in een paar dagen.

ICX Prijsvoorspelling 2022

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren.

We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

Hieronder een maand-op-maand uitsplitsing van de laatste maanden van 2022 en 2023:

De meeste projecten zullen mislukken: sommige startups worden alleen gemaakt om geld in te zamelen en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn slechts ideeën die er op papier goed uitzien, maar eigenlijk nutteloos zijn voor de markt.

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum zei:

“Er zijn een aantal goede ideeën, er zijn veel zeer slechte ideeën, en
er zijn veel zeer, zeer slechte ideeën, en ook enkele oplichting”

Icoon (ICX) Prijsvoorspelling 2025 – 2030

Als gevolg hiervan zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De andere 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de cryptocurrency-sector. Zal ICX tot die 5% behoren?

Het is meer dan plausibel.

ICX heeft een robuust ecosysteem opgebouwd en het team pusht beide kanten tegelijk: de technologische kant en de commerciële kant.

Onder de vele partnerschappen zijn enkele van de belangrijkste:

Partnerschap met Woori Bank en Nonghyup Bank, twee van de grootste banken van Zuid-Korea; met het grootste blockchain-consortium voor de gezondheidszorg in Zuid-Korea; Partnerschap met het grootste verzekeringsconsortium in Zuid-Korea, ondersteund door het ministerie van Wetenschap; Samenwerking met Samsung; Samenwerking met Daily Financial Group etc.

Er is ook het voordeel dat je uit Zuid-Korea komt. Een van de belangrijkste voordelen van Icon is dat het het grootste blockchain-project is van een zeer technisch onderlegd Zuid-Korea. Het is een natie die klaar is om technologische verandering te omarmen. Je zou dit waarschijnlijk kunnen koppelen aan de ongelooflijke economische ontwikkeling van Korea in de tweede helft van de 20e eeuw, toen het werd getransformeerd van een verarmd land in de nasleep van de Koreaanse oorlog in een rijke natie met de 12e grootste economie ter wereld.

Zoals gemeld door Quartz, heeft meer dan 30% van de werknemers in Zuid-Korea op een bepaald moment cryptocurrency gehad. Het ICON blockchain-project werd geïnitieerd door de Koreaanse fintech-startup-incubator Dayli Financial Group, die ook eigenaar is van Coinone, een van de grootste crypto-uitwisselingen van het land><.
Hoewel er veel concurrerende projecten zijn die verschillende industrieën en publieke sectoren in andere landen met elkaar willen verbinden, heeft ICON zichzelf gevestigd als de enige echte kanshebber om de blockchain-ontwikkeling in Zuid-Korea te domineren.

ICX zal naar verwachting grote winsten zien met Koreaanse markten die stoom opbouwen en algemene cryptomarkten die momentum opbouwen. ICON heeft een gedecentraliseerde uitwisseling voor OTC-uitwisselingen, ze zijn gemaakt door een van de grootste financiële groepen in Zuid-Korea.

Dit alles samengevat en omgezet in een concreet getal door ons voorspellingsmodel gaf ons een ICX-prijs in 2025 om:

0,2388 dollar

Hoeveel is ICON waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet ICON in 2030 $ 0,5971 bereiken.

Hoeveel is ICON waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet ICON in 2040 $ 1,19 bereiken.

Zal ICON Bitcoin vervangen/ overtreffen / overtreffen?

Nee, ICON zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan ICON $ 10 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat ICON $ 10 kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Kan ICON $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor ICON om op korte of middellange termijn $ 100 te bereiken.

Is ICON de moeite waard om te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om ICON te kopen.

Is ICON een goede investering?

ICON is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is ICON waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $0,0974. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 0,5971 of zelfs hoger.

Waarom zal ICON slagen en in prijs stijgen?

ICON heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel ICON stijgen tot $ 0,5971 in 2030.

Waarom gaat ICON failliet en daalt de prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog gaat ICON?

Ons voorspellingsmodel ziet de ICON-prijs exploderen en in de verre toekomst $ 1,19 bereiken.

Kan ICON je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een ICON-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in crypto, dus een investering van $ 10k in ICON kan je miljonair maken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels alesia kozik 6771607

Aave Prijsvoorspelling 2023-2025

pexels burak the weekender 186461

Enjin Prijsvoorspelling 2025 – 2030