in

Is BitGet Exchange veilig?

Met zijn slogan “betere handel, beter leven” heeft Bitget zich gevestigd als een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen. Met zijn drastische toename van het aantal gebruikers wordt deze crypto-uitwisseling elke dag populairder. Het grootste voordeel van Bitget is de enorme verscheidenheid aan diensten die het biedt.

Deze diensten omvatten Copy trading, Future trading, Unified contract en nog veel meer.

In deze review zullen we alle basisprincipes van Bitget bekijken, zodat je een beter idee kunt krijgen van hoe deze crypto-uitwisseling precies werkt.

Samenvatting (TL;DR)

Het belangrijkste verkoopargument van de Bitget-uitwisseling is de geweldige CopyTrading-functie met een krachtige en gedetailleerde ranglijst van de beste handelaren wiens bewegingen u kunt kopiëren.

Andere interessante functies zijn een ingebouwde rasterbot die kan worden geconfigureerd om automatisch bepaalde cryptoparen te wisselen.

 • Bitget heeft zijn hoofdkantoor in Singapore, terwijl de app in 2018 werd gelanceerd.
 • Handelen op Bitget kan via de mobiele app of de webapp.
 • Het heeft een reputatie opgebouwd als een veilig, betrouwbaar en geldig platform.
 • In vergelijking met de meest populaire crypto-uitwisselingen heeft Bitget veruit de laagste transactiekosten.
 • Crypto-handelsplatforms zijn gemakkelijk te gebruiken, waardoor het stortings- en opnameproces heel eenvoudig is.
 • Bitget biedt een aantal unieke diensten, zoals hoeveel swap en copy trading.
 • U hebt verschillende handelaren om uit te kiezen en zodra u uw keuze hebt gemaakt, kunt u hun transacties met slechts één klik kopiëren.
 • Bitget garandeert de veiligheid van uw fondsen.
 • Er is geen eerdere ervaring of duidelijke kennis van de handel vereist voor Bitget (behalve derivatenhandel).
 • Er is 24-uurs meertalige klantenondersteuning om eventuele complicaties op te lossen.

Wat is Bitget?

Bitget is in wezen een crypto-uitwisseling die in 2018 is gelanceerd en in Singapore is geregistreerd.

Hoewel het zijn gebruikers zowel derivatenhandel als spothandel biedt, ligt de nadruk vooral op derivatenhandel. Een derivaat fungeert als een instrument op basis van de waarde van de prijs van een ander actief (zoals een aandeel of obligatie). In de wereld van cryptocurrencies worden de prijswaarden van sommige cryptocurrencies afgeleid. Bitget heeft licenties verkregen uit de Verenigde Staten, Australië, Canada en Singapore, wat betekent dat gebruikers in deze landen legaal mogen handelen.

Wat is Bitget Copy Trading?

Copy-trading is een van de meest populaire functies die worden gebruikt op de Bitget-beurs. Het concept achter copy trading is vrij eenvoudig, laat de geselecteerde professionele handelaar een strategie ontwikkelen die u rechtstreeks kunt kopiëren en precies dezelfde aanbiedingen kunt doen die zij in realtime doen. Het voordeel hiervan is dat u niet constant de activiteit van de cryptocurrency-markt hoeft te controleren en deals hoeft te sluiten, de gekozen handelaar doet het voor u.

Wat moet u doen voordat u begint met Copy Trading?

Het verkennen en beoordelen van de copy-trading pagina is de eerste stap die nieuwe handelaren moeten nemen voordat ze beginnen met het kopiëren van de transactie. Dit type handel kan alleen nuttig zijn als u een professionele handelaar kiest om het werk te doen, wiens activiteiten zijn gebaseerd op kennis en niet op geluk. U kunt een beter beeld krijgen van een bepaalde handelaar door hun profiel te onderzoeken en hun handelsgeschiedenis te bekijken.

Hoe bitget copy trading te starten?

Hier zijn enkele stappen die u moet volgen om bitget copy trading te starten:

 • Open de officiële homepage van Bitget.
 • Klik in de bovenste navigatiebalk op kopieerhandel.
 • Selecteer het classificatie-item in de lijst.
 • Kies een professionele handelaar op basis van uw voorkeuren. Vergeet niet om eerst de pagina en handelsgeschiedenis van de handelaar te bekijken.
 • Nadat u een handelaar hebt gekozen, bevestigt u de kopieerhandel en gaat u verder met de instellingen.
 • Selecteer het contract,

 • volg de modus en ga verder met een uniforme installatie of de instelling ervan (afhankelijk van het contract). Daarna kunt u de andere instellingen naar wens aanpassen.
 • Bevestig de handelsinformatie van de kopie door op Volgende te klikken.

Voordelen van Copy Trading

Laten we eens kijken naar de twee voordelen van copy trading en u een kleine beoordeling van beide laten zien.

Voordelen voor volgers

 • Bitget heeft de reputatie een veilig en betrouwbaar platform te zijn en houdt zorgvuldig toezicht op alle handelaren en hun transacties.
 • Bitget biedt ook volledige gegevenstransparantie en er zijn honderden ervaren professionele handelaren die door gebruikers kunnen worden gekozen.
 • Als u meerdere verschillende handelaren tegelijkertijd volgt, wordt het gemakkelijker om risico’s te minimaliseren en de winst te maximaliseren.
 • Volgers kunnen de kapitaalallocatie aanpassen door hun winst op te nemen en verliezen te beëindigen wanneer ze maar willen.

Voordelen voor handelaren

 • Handelaren die deel uitmaken van het Bitget-platform krijgen een aandeel van 10% in de winst van hun volgers op elke succesvolle transactie.
 • Ze hebben ook de mogelijkheid om hun winst te maximaliseren en hun reputatie in de crypto-gemeenschap op te bouwen.

Wat is het How Much Swap Contract?

Het Quanto Swap Contract is een unieke functie die exclusief door Bitget wordt aangeboden. Met deze functie kunnen gebruikers tal van verschillende crypto-activa gebruiken die ze als onderpand houden en vervolgens margehandel uitvoeren met verschillende handelsparen. Het belangrijkste voordeel van Quanto is dat het wisselkosten kan inhouden op coin-to-coin, terwijl u de winst kunt behalen die wordt verdiend door de stijging van de prijs van de margemunt.

Laten we zeggen dat je ETH en BTC bezit. Door ze als onderpand te gebruiken, mag u handelen op EOS / USD, BTC / USD en ETH / USD. Winsten en verliezen worden vervolgens berekend en u wordt beloond in zowel BTC als ETH.

Hoe quanto swap contract te gebruiken

 • Registreer je om te beginnen op Bitget of log in op je account.
 • Als er geen geld op uw account staat Hoeveel swapcontract, kunt u de knop “Overdracht” gebruiken om het gewenste bedrag over te maken.
 • Ga vervolgens naar het gedeelte “Unified Contract” en ga naar de handelspagina van het Quanto Swap Contract.
 • Kies het handelspaar, de margehandelsmodus, het ordertype en de hefboomwerking die u wilt.
 • Voer de bestelhoeveelheid en prijs in en volg de keuze van de richting van uw bestelling.
 • Houd de PnL in de gaten op het tabblad “Locatie“.
 • Uiteindelijk moet u om een positie te sluiten een limietprijs invoeren. U kunt ook een Flash close-optie gebruiken om de positie te sluiten zonder de prijs te verlagen.

Ondersteunde crypto’s (17)

De lijst met ondersteunde cryptocurrencies op Bitget omvat: Adventure Gold Coin, Bitcoin Cash, Cardano Coin, ChainLink Coin, EOS Token, Ethereum Classic, Ethereum, Filecoin, KNCL Token, Litecoin, Polkadot Coin, Ripple, SushiSwap Token, Tether, Tezos, TRON Coin, Uniswap Token, yearn.finance Token en Yield Guild Games Token.

Bitget Trading Kosten

Bij het gebruik van Bitget is het erg belangrijk om spot kopen en verkopen te splitsen van contracthandel. Bij gebruik van spot buying en selling is de exacte prijs: 0,20%. Dit is voor zowel de nemer als de fabrikant. Dit tarief kan worden verlaagd tot 0,14% als u BFT (Bitget DeFi Token), het lokale token van de beurs, gebruikt om handelsprijzen te betalen.

Bitget opnamekosten

De opnamekosten in Bitget zijn gebaseerd op percentages en worden in rekening gebracht met 0,05%. Dit is ongeveer 0,0006 BTC per BTC opname. In vergelijking met de wereldwijde industrie is de vergoeding van Bitget een beetje hoger, omdat het huidige gemiddelde ongeveer 0,00057 BTC per BTC-opname is, volgens de nieuwste rapporten en studies.

Stortingsmethoden

Naast het feit dat u cryptocurrencies op Bitget kunt storten, stelt het platform zijn gebruikers in staat om fiat-valuta’s te storten. Dit kan echter alleen via bankoverschrijving (niet met een bankpas of creditcard). Gezien het feit dat fiat-valutadeposito’s zijn toegestaan op het platform, kwalificeert Bitget als een “entry-level exchange”. Dit betekent dat het wordt beschouwd als een uitwisseling die beginnende cryptocurrency-investeerders verwelkomt om de verkwikkende wereld van cryptocurrencies te betreden en hun handelsreis te beginnen. Bitget brengt geen aanbetalingskosten in rekening.

Derivatenhandel

Kortom, derivaten fungeren als contracten die hun waarde ontlenen aan een basisactivum. Activa kunnen aandelen, valuta’s, wisselkoersen, grondstoffen en nog veel meer zijn. Derivatenhandel bestaat uit het kopen en verkopen van deze financiële contracten op de aandelenmarkt en winst wordt gemaakt door toekomstige prijsbewegingen te voorspellen.

Handelen met hefboomwerking

Een van de functies die Bitget biedt, is handel met hefboomwerking. Het platform biedt echter alleen perpetuals (futures die geen vervaldatums hebben). Het hoogste hefboomniveau is 100x (honderd keer het relevante bedrag). Nieuwe handelaren in cryptocurrency moeten echter zeer voorzichtig zijn bij het benaderen van leveraged trading. Hoewel dit type handel kan leiden tot enorme rendementen, kan het ook enorme verliezen veroorzaken, vooral in onervaren handelaren.

Kenmerken van bitget eeuwigdurende contracten

Eeuwigdurende contracten zijn een van de kernproducten van Bitget. Om deze reden heeft het platform veel nagedacht over contractontwikkeling. Beleggers hebben de mogelijkheid om een langetermijnverbintenis te kopen of een contract op korte termijn te verkopen (dit levert hen een winst op in virtuele digitale valuta). Eeuwigdurende contracten werken op bijna dezelfde manier als op marge gebaseerde spotmarkten. Het belangrijkste kenmerk van bitget eeuwigdurende contracten is het financieringskostenmechanisme dat ervoor zorgt dat de onderliggende prijsindex wordt bewaakt.

Hoe te beginnen met handelen op Bitget?

 • Ga naar de officiële Bitget-website of -app en registreer u door op de knop “Aanmelden” te klikken.
 • Voer uw e-mailadres en een sterk wachtwoord in.
 • Accepteer vervolgens de algemene voorwaarden van het Bitget-platform en eindig door op “Nu registreren” te klikken.
 • Controleer uw e-mail op een verificatiecode en verifieer uw account.
 • Nadat u uw account met de code hebt geverifieerd, kunt u inloggen op het Bitget-platform en onmiddellijk beginnen met handelen.

Hoe geld over te maken naar Bitget?

U kunt ervoor kiezen om geld te storten of op te nemen.

Geld storten

 • Als u geïnteresseerd bent in het storten van geld, klikt u op “Activiteiten” in de rechterhoek van de website.
 • Kies de valuta die u wilt storten op de bronnenpagina en bevestig door aan de rechterkant op “Storten” te klikken.
 • Klik op het pluspictogram en kopieer het adres. Plak dat adres op het platform dat overeenkomt met het opnameadres. Daarnaast is er een QR-code, zodat je ook op deze manier valuta kunt storten.

Geld opnemen

 • Ga naar het gedeelte “Fondsen” op Bitget en druk op de knop “Opnemen“.
 • Geef informatie over uw wallet-adres en het bedrag dat u wilt opnemen.
 • Druk op “Verzenden“.
 • Als u een interne overschrijving nodig hebt, moet u uw telefoonnummer of e-mailadres invoeren en vervolgens het bedrag.
 • Druk op “Verzenden“. De interne overdracht moet binnen enkele seconden aankomen zonder extra kosten.

Mobiele applicaties

Hoewel de meeste ervaren cryptocurrency-handelaren de voorkeur geven aan desktops vanwege het grotere scherm, zijn er ook mensen die de mobiele handelsoptie gebruiken. Gelukkig voor deze handelaren is het Bitget-handelsplatform ook beschikbaar op mobiele apps. De mobiele app lijkt erg op de web-app en biedt zijn gebruikers bijna alle functies van het platform. De mobiele app is beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers.

Is Bitget legitiem?

Het korte antwoord op deze vraag zou zijn: Ja. Bitget is legitiem. De domeinnaam is bijna twee decennia geleden gemaakt en de website integreert een volledig geldige HTTPS-verbinding, wat betekent dat alle informatie en verkeer tussen gebruikers en de site is gecodeerd. Het aanzienlijke verkeer maakt Bitget een van de meest populaire crypto-uitwisselingen, wat extra redenen voor geruststelling toevoegt. Google Safe Browsing vermeldt Bitget niet als verdacht en duizenden tevreden handelaren en ervaren volgers hebben niets dan positieve feedback voor dit platform.

Bitget heeft ook een native token.

veelgestelde vragen

Hoe begin je met Bitget Copy Trading

U kunt beginnen met het verhandelen van kopieën op Bitget door u te registreren op de website en op copy trade te klikken. Daarna kunt u een professionele handelaar kiezen die u wilt en doorgaan met het bevestigen van de kopieerhandel. Selecteer ten slotte het contract en volg de sjabloon die bij u past en bevestig de kopie van de commerciële informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6780838 1

Kucoin P2P Marketplace: gids over hoe te kopen

pexels burak the weekender 186464

Axie Infinity Voorspelling voor eind 2022