in

Is Stacks (STX) een goede investering? Prijsvoorspelling 2023-2030

Stacks (STX) is een blockchain-platform dat is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps) naar het Bitcoin-netwerk te brengen. Hoewel de Bitcoin-blockchain aanvankelijk alleen bedoeld was als waardeopslag, met weinig praktische toepassingen, maakten andere blockchains, zoals Ethereum, gebruik van blockchain-technologie om dApps te bouwen en concrete gebruiksscenario’s te realiseren
.

Voordelen van bouwen op Bitcoin:

 1. Beveiliging: de marktdominantie van Bitcoin op lange termijn en weerstand tegen aanvallen.
 2. Stabiliteit: In de afgelopen tien jaar is er geen downtime geregistreerd.
 • Goedkoopheid: hoge liquiditeit en een marktkapitalisatie van meer dan 500 miljard dollar.
 • De Stacks-blockchain maakt gebruik van een uniek consensusmechanisme genaamd Proof of Transfer (PoX), dat gebruik maakt van de veiligheid en stabiliteit van het Bitcoin-netwerk om de Stacks-blockchain te garanderen.

  Met PoX kunnen gebruikers STX-tokens minen door Bitcoin als onderpand te vergrendelen, waardoor centralisatie wordt voorkomen en een bredere deelname aan het Stacks-ecosysteem wordt aangemoedigd
  .

  Hoe werkt PoX:

  1. Het gebruikt Bitcoin als regulatielaag.
  2. Miners zetten Bitcoin vast in slimme contracten om Stacks-transacties te valideren en in ruil daarvoor STX te ontvangen.
 • Stackers (STX-houders) vergrendelen hun STX-tokens tijdelijk om BTC-beloningen van mijnwerkers te ontvangen.
 • Met de programmeertaal Clarity kunnen leesbare slimme contracten op de Bitcoin-blockchain worden gemaakt.

  Stacks prijsvoorspellingen 2023-2030

  Prognoses 2023-2030:

  • 2023: $0,795
  • 2024: $1,39
  • 2025: $1,73
  • 2026: $2,16
  • 2027: $2,66
  • 2028: $3,16
  • 2029: $4,42
  • 2030: $5,99

  Integratie met CopperHQ

  CopperHQ integreert nu met Stacks, waardoor de activa van sBTC en Stacks veilig kunnen worden bewaard via de institutionele bewaardiensten van Copper.

  Release van de sBTC-ontwikkelaar

  De ontwikkelaarsversie van sBTC is nu live en biedt makers de mogelijkheid om innovatieve applicaties te maken met behulp van een voorlopige versie van sBTC.

  Introductie van sBTC

  Stacks introduceert sBTC, een innovatieve gedecentraliseerde Layer 2-schaalbaarheidsoplossing die volledig wordt gegarandeerd door Bitcoin. sBTC heeft tot doel Bitcoin flexibeler te maken, zodat ontwikkelaars producten kunnen maken die profiteren van de kracht van de Bitcoin-blockchain.

  Prijsanalyse om $100 te bereiken

  Om $100 te bereiken, zal Stacks ongeveer 300 keer moeten stijgen, met een marktkapitalisatie van $136 miljard. Met een groei van 25% per jaar zal het 26 jaar duren om 100 dollar te bereiken. Een Burn-programma dat 50% van de munten dekt, zou de kansen echter kunnen verbeteren.

  Investeren in stapels: analyse

  Stacks lijkt een geval van matige investeringen te zijn. Het biedt veiligheid, stabiliteit en betaalbaarheid, waarbij Bitcoin als basis wordt gebruikt en ontwikkelaars verschillende dApps kunnen maken
  .

  Conclusies

  Stacks heeft praktische toepassingen zoals executive token voor slimme contracten, betaling van transactiekosten en mining via PoX. Met een focus op veiligheid en transparantie ziet Stacks er veelbelovend uit voor investeerders die geïnteresseerd zijn in de Bitcoin-blockchain
  .

  Waar koop je Stacks (STX) Crypto?

  De top 5 markten voor STX Crypto zijn:

  1. Upbit
  2. Binance
  3. Topcredit Int
  4. SuperEx
  5. OKX

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  near protocol investimentimagazineit

  Is Near Protocol een goede investering? Prijsvoorspelling 2023-2030

  etf investimentimagazineit

  Verschillen tussen Spot Bitcoin ETF en Bitcoin Futures ETF