in

Is Token Green Satoshi (GST) een goede investering?

Green Satoshi Token is een van de tokens van het huis van Stepn. Het andere token in het STEPN-ecosysteem is Green Metaverse Token of GMT. GST is de Solana-versie van STEPN’s play-to-earn blockchain-spel. Het doel van de introductie van de beweging om tokens te verdienen, is om de bevolking aan te sporen een gezonde levensstijl te leiden.

Hier zijn enkele feiten over Green Satoshi Token (GST):

 • Green Satoshi Token (GST) is een Solana-token dat STEPN aandrijft, een way-of-life Web3-applicatie die klanten aanspoort om “te verhuizen om te verdienen.
 • Het doel van de introductie van de beweging om tokens te verdienen, is om de bevolking aan te sporen een gezonde levensstijl te leiden.
 • Ecosysteemontwikkelaar STEPN wil ook dat mensen zich vertrouwd maken met het idee van Web 3.0.
 • STEPN heeft twee crypto’s bedacht, GST en GMT, en beide crypto’s hebben hun eigen doel. GST wordt gebruikt om de nieuwe NFT sneakers te minten. GST kan ook met winst worden verkocht. GMT daarentegen wordt gebruikt als maatwerkvergoeding.
 • Er zijn beperkte Green Satoshi tokens op de markt. Het totale aanbod van GST is 339.975.417, terwijl het huidige circulerende aanbod van GST 329.975.416 is volgens gegevens van Coinmarketcap.

Prestaties van GST in 2022

 • Laatste 30 dagen: -10,8 %
 • 3 maanden: -62,2%
 • YTD: -99,7%

Hoe werkt Green Satoshi Token?

Green Satoshi Token is een van de twee tokens van het STEPN-ecosysteem. STEPN is een move-to-earn spel gebaseerd op Solana ontwikkeld door Find Satoshi Lab. Om beloningen te verdienen, moet een gebruiker de STEPN-app downloaden en NFT-sneakers huren of huren via de STEPN-app.

Zodra je NFT-sneakers huurt, kun je in-game valuta verdienen door buiten te joggen, wandelen of hardlopen, die kunnen worden verzilverd voor winst of in het spel kunnen worden gebruikt.

Er zijn drie STEPN-spelmodi: 1. Solo-modus, 2. Marathon-modus en 3. Achtergrondmodus.

Een gebruiker kan beloningen verdienen in de vorm van een groen Satoshi-token in een van de drie modi. In de solomodus kan een gebruiker tokens verdienen door te bewegen. Gebruikers kunnen ook tokens verdienen door deel te nemen aan marathons. Om deel te nemen aan marathons, moet u zich echter 24 uur voordat het evenement begint voor elke race registreren.

De achtergrondmodus komt om de hoek kijken wanneer de gebruiker een sneaker bezit of huurt. De modus wordt ook geactiveerd wanneer de STEPN-app is uitgeschakeld. Wanneer de STEPN-app is uitgeschakeld, haalt de achtergrondmodus het aantal stappen uit de gezondheidsgegevens van het mobiele apparaat.

Is GST een goede investering?

Move-to-earn-platforms winnen enorm aan populariteit naarmate de ontwikkeling van Web3-technologieën groeit. Veel move-to-earn-platforms zijn gemaakt met hun eigen native tokens. GST een move-to-earn token heeft een goede marge om hoger te stijgen. Er moet aan worden herinnerd dat de hoogste prijs aller tijden van GST $ 9,03 was. Dit toont dus aan dat GST een goed potentieel heeft voor een hogere stijging.

Hoe hoog de GST kan gaan, hangt echter volledig af van het verbeteren van de marktomstandigheden en vooral het vergroten van het gebruikersbestand van STEPN, een play-to-earn-app. Het nut van GST is direct gerelateerd aan het gebruikersbestand van de STEPN-app. Als het aantal STEPN-gebruikers toeneemt, zal het gebruik van GST ook toenemen en op zijn beurt zal de prijs van GST stijgen.

Daarom kan GST worden beschouwd als een goede langetermijninvestering. De waarde ervan is direct afhankelijk van de marktomstandigheden en het gebruikersbestand van de STEPN-app.

Gezien het potentieel van GST en kijkend naar de tijdspanne van 5 jaar, kunnen we voorspellen dat deze munt in de toekomst de grens van $ 18,03 kan bereiken.

Green Satoshi token prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

Green Satoshi 2023 prijsvoorspelling is $ 0,21, 1,8 keer hoger

Green Satoshi Prijsvoorspelling 2025 is $ 0,33, 2,8x hoger

Green Satoshi Prijsvoorspelling 2030 is $ 0,67, 5,7x hoger

Green Satoshi Token Nieuws Vandaag

 • Vanaf 7 november is het totale aantal GST-houders 378.003. De top 10 houders zijn echter goed voor meer dan 90% van het totale aanbod.
 • De GST-prijs na 5 dagen bullish run is ingestort en handelt nu negatief op de 24-uursgrafiek

Hoe green Satoshi token (GST) kopen?

Het kopen van GST zoals elke andere cryptocurrency vereist vergelijkbare stappen om te volgen. Het enige verschil zijn de beurzen waar GST wordt vermeld voor de handel.

Hier zijn de stappen om GST te kopen:

 1. Selecteer de beurs of makelaar die GST biedt om te handelen
 2. Maak uw account aan bij Exchange.
 3. Nadat je je account hebt gemaakt, verifieer je je account met een willekeurige ID-kaart.
 4. Koppel het account dat wordt gebruikt om de portemonnee te financieren.
 5. Zodra het account is gekoppeld, financiert u de portemonnee
 6. Koop GST-munten met behulp van de toegevoegde fondsen.

Waar kunt u GST kopen?

Green Satoshi Token is genoteerd op meerdere beurzen om te handelen. Hier zijn enkele uitwisselingen om GST te kopen: Huobi Global, Bybit, Raydium, MEXC, PancakeSwap (V2), Serum DEX, Orca, CoinEx, Hoo, AEX, DigiFinex, BingX, Jubi en Hotbit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 45

Beste Cryptocurrency Podcasts

pexels tima miroshnichenko 7567554

Is Stellar Lumens XLM een goede investering?