in

Jasmy: wat het is en hoe het werkt

Jasmy is een token afkomstig uit het Jasmy-ecosysteem. Het is een ERC-20-token. Het werd voor het eerst geïntroduceerd op de Japanse crypto-uitwisseling, BITPoint Japan. Jasmy is in 2021 opgericht door Kazumasa Sato, een voormalige Sony-medewerker.

Jasmy’s belangrijkste doel is om zich te concentreren op gegevensbeveiliging en gegevenseigenaren een platform te bieden voor gegevenseigenaren om hun gegevens op te slaan, te openen en uit te wisselen. Jasmy gebruikt het Internet of Things (IoT) om al deze taken uit te voeren.

Jasmy Use Cases |

Jasmy is een blockchain-platform dat zich richt op het leveren van beveiligings- en gegevensuitwisselingsdiensten in het IoT-tijdperk. Jasmy ontwikkelt als organisatie gedecentraliseerde IoT-platforms met behulp van een gedecentraliseerd opslagnetwerk.

Het Jasmy-platform wordt gebruikt om de infrastructuur te creëren en te onderhouden die nodig is voor gegevenseigenaren om gegevens op te slaan, te openen en uit te wisselen.

Wat zijn de toepassingen en use cases van Jasmy?

Jasmy’s blockchain-platform wordt gebruikt om individuele gegevens op te halen en te beschermen. Het Jasmy-platform biedt de infrastructuurgegevens die eigenaren nodig hebben om hun gegevens veilig en beveiligd op te slaan, te openen, uit te wisselen en anderszins te gebruiken.

Metaverse applicaties gebouwd op het Jasmy netwerk kunnen gegevens met elkaar uitwisselen met behulp van Jasmy technologie.

  • Jasmy Coin, de ERC-20-munt speelt een belangrijke rol bij het aandrijven van het platform. Het is het inheemse token van het Jasmy-ecosysteem en wordt daarom gebruikt als governance- en speltokens op Jasmy-spellen.
  • Jasmy-munt wordt gebruikt om spelbronnen te kopen in Jasmy-spellen.
  • Jasmy wordt ook gebruikt voor staking en beloningen op het Jasmy-platform.
  • Omdat Jasmy

  • zorgt voor gegevensbeveiliging, wordt Jasmy Coin gebruikt om toegang te krijgen tot de gegevens die beschikbaar zijn in de gegevenskluisjes van Jasmy.
  • De

  • Jasmy-munt wordt ook gebruikt om te stemmen op het Jasmy-platform.

Waarin verschilt Jasmy van anderen?

Jasmy is ontworpen voor IoT, het Internet of Things. Wat is nu het Internet of Things? IoT of Internet of Things is de verbinding tussen apparaten via internet die het delen en ontvangen van gegevens tussen deze apparaten mogelijk maakt. De apparaten kunnen computers, auto’s, telefoons, enz. Zijn.

Als blockchain houdt Jasmy zich bezig met beveiliging en metaverted data-uitwisseling. Nu de wereld van de metaverse zich uitbreidt, is een belangrijk probleem binnen de metaverse- en blockchain-wereld het ontbreken van een effectief en gedecentraliseerd gegevensopslagsysteem.

Jasmy komt in dit veld om de hoek kijken en onderscheidt zich daarmee van de rest van blockchains. Met metaverse applicaties die op het netwerk zijn gebouwd, kunnen directe bruggen worden gemaakt voor de uitwisseling van gegevens tussen hen. Jasmy biedt een veilige, gebruikersgerichte omgeving waar gegevens kunnen worden opgeslagen, opgeslagen of uitgewisseld.

Om dit te bereiken volgt Jasmy vier stappen, de stappen zijn:

Opslag van metagegevens
Een ID
aanmaken
Meeslepende spelwerelden
IoT-apparaten en -apparatuur

Wie zijn jasmy’s concurrenten?

Jasmy heeft weinig concurrenten, maar niet direct in zijn vakgebied. Jasmy’s concurrenten zijn:

MXC: MXC wordt gebruikt om gegevens te publiceren, verkopen en uitwisselen op een NFT-marktplaats. Gebruik een crowdsourced IoT-netwerk.

VeChain: Vechain wordt meestal gebruikt in supply chain management. Het wordt ook gebruikt om gegevens te publiceren, verkopen en uitwisselen op een NFT-marktplaats.

Helium: Helium wordt gebruikt om gegevens met een laag volume via internet tegen lage kosten te verwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels tima miroshnichenko 7567222

SLP-prijsverwachting 2022-2030

pexels sijo varghese 13402959

Sia Coin (SC) 2022 2025 2030 prijsvoorspelling