in

Kan Biconomy $ 1000 bereiken?

Biconomy biedt zijn gebruikers een schaalbare, niet-custodial infrastructuur om Web3-applicaties te gebruiken via een gestroomlijnd transactieproces. Via Biconomy kunnen gebruikers verbinding maken via gasvrije transacties.

Biconomy heeft het concept van metatransacties in zijn netwerk geïntegreerd, wat betekent dat gebruikers een transactie kunnen uitvoeren, zelfs als ze niet genoeg saldo op hun account hebben (d.w.z.

een nulsaldorekening). In een dergelijk scenario betaalt een derde partij de kosten van gebruikersgedrag.

BICO is het native token en staat vermeld op Binance. Laten we kort de use cases bespreken:

 • Omdat het een governance-token is, kan BICO worden gebruikt als onderdeel van het governanceprotocol.
 • BICO-houders kunnen optreden als node-operators die in $BICO moeten worden gecompenseerd.
 • BICO kan worden ingezet en gebruikt om liquiditeit te bieden om potentiële beloningen te verdienen.
 • Deelnemers kunnen hun $BICO inzetten en in ruil daarvoor beloningen ontvangen.
 • Biconomy-tokenhouders kunnen stemmen over verschillende kwesties die van invloed zijn op het Biconomy-netwerk.

Welke kenmerken onderscheiden Biconomie?

 • Biconomy-gebruikers kunnen een transactie uitvoeren, zelfs als ze nul saldo in hun accounts hebben.
 • De architectuur helpt gebruikers verbinding te maken via gasvrije transacties, dat wil zeggen dat ze niet hoeven te betalen voor gas.
 • Biconomy maakt overdrachten veel sneller door blockchain-complexiteit zoals netwerkswitching te voorkomen.

Web 3.0 is een ander groot nieuws in de markt na Metaverse. Daarom heeft Biconomy als Web3-applicatie een grote toekomst om te groeien. Ook staat het vermeld op Binance, wat zeker meer reputatie toevoegt. De reden is dat Binance een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld is en dat niet alle cryptocurrencies het zich kunnen veroorloven om op dat platform te worden vermeld.

Bovendien is de gasefficiënte infrastructuur van Biconomy veel beter dan de blockchain van Ethereum (vanwege de hoge gastarieven) en daarom een groter voordeel voor het hele netwerk.

Biconomy Prijsvoorspelling 2023: Concurrentie analyse

Biconomy is een energie-efficiënte infrastructuur die een oplossing biedt voor de hoge gastarieven van Ethereum. Een van de belangrijkste concurrenten is Cardano, dat opnieuw zeer energiezuinig is omdat het niet afhankelijk is van cryptocurrency-mining.

Biconomie Cardan
Wat doet hij? Het is een cross-chain relayer-infrastructuur die helpt blockchain-complexiteiten voor gebruikers te voorkomen. Het is een op decentralisatie gebaseerde PoS-blockchain die tot doel heeft energie-efficiënte alternatieven voor de Ethereum-blockchain te bieden
Transactiekosten Het stelt gebruikers in staat om transacties uit te voeren, zelfs zonder een gasbelasting. ADA 0,16 per transactie
Playstore Beoordeling 3,8 3
Appstore Evaluatie 4,2 3,1

Gezien alle factoren lijkt het erop dat Biconomy een zwak argument is voor investeringen.

Kan Biconomy $ 1000 bereiken?

Om 1000 dollar te bereiken, moet Biconomy 2400 keer omhoog gaan. Bij $ 1000 zou de marktkapitalisatie van Biconomy $ 459 miljard bedragen, wat meer is dan de marktkapitalisatie van Bitcoin vandaag. Als biconomie elk jaar met 50% zou toenemen, zou het 20 jaar duren om $ 1000 te bereiken. Bovendien lijkt biconomie geen significante differentiatie te bieden.

Rekening houdend met alle bovenstaande factoren, is het veilig om te concluderen dat Biconomy geen $ 1000 zal bereiken.

Kan Biconomy $ 10 bereiken?

Het BICO-token is momenteel geprijsd op $ 0,40; Het moet dus 25 keer groeien om een prijsniveau van $ 10 te bereiken.

Bovendien was de prijs van BICO het hoogst tijdens de lancering en begon later te dalen. Het tweede hoogste punt ooit was $ 5,75 dat het in december 2021 bereikte. De prijs van BICO steeg in december 2021 1,8 keer in minder dan een maand.

Gezien de 1,8-voudige groei van BICO in een maand (om het te vereenvoudigen), kunnen we zeggen dat de prijs van Biconomy in ongeveer 14 maanden (iets meer dan een jaar) $ 10 kan bereiken.

Het is echter
niet praktisch voor BICO om $ 10 te bereiken in deze kortere tijd (zoals berekend), in plaats daarvan zal het langer duren vanwege het verschil in economische omstandigheden dan in eerdere tijden (dat wil zeggen, het moment waarop het de hoogste waarde bereikte).

Zal Biconomy $ 100 bereiken?

Het Biconomy-token moet 250 keer groeien om $ 100 te bereiken, gezien de huidige marktprijs van $ 0,40.

Omdat het in eerdere tijden 1,8x groei in een maand liet zien om de hoogste waarde van $ 5,75 te bereiken, hebben BICO-tokens minimaal 138 maanden (iets minder dan 12 jaar) nodig om een prijsniveau van $ 100 te bereiken.

Nogmaals, het kan langer duren, afhankelijk van de marktomstandigheden van macro- en micro-economische factoren in die periode.

Biconomy Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

 • Bico Biconomy Prijsvoorspelling 2023 is $ 0,636
 • Bico Biconomy Prijsvoorspelling 2025 is $ 0.970
 • Bico Biconomy Prijsvoorspelling 2030 is $ 4,4

Biconomic picketing

Biconomy
staking betekent dat gebruikers meer BICO-tokens kunnen verdienen om het Biconomy-platform te beveiligen. Bovendien moeten gebruikers 21 dagen van de herstelperiode wachten om hun ingezette tokens te kunnen opnemen.

Wanneer BICO-houders hun munten in de stakingsmodule storten, krijgen ze de tokenized positie, d.w.z. stkBICO. Deze tokenized positie kan worden overgedragen als een ERC-20-token na een afkoelingsperiode van 21 dagen.

Om BICO-tokens te wedden, moeten gebruikers hun portemonnee verbinden met de Biconomy-interface en vervolgens rechtstreeks deelnemen aan het inzetproces om beloningen te verdienen.

Waar kan ik BICO-tokens kopen?

BICO-tokens kunnen worden gekocht op tal van gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingen, waaronder Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken, Gemini, Gate.io, Bybit, OKX, Crypto.com, WazirX SushiSwap en Balancer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

paypal

PayPal account: alles wat u moet weten

pexels artem podrez 8989470

Hoe IBAN-zichtrekening te vinden: complete gids