in

Kan BinaryX BNX weer $ 100 bereiken?

BinaryX heeft een 1:100 token split van zijn native BNX-token voltooid om het totale aanbod te vergroten. Na de splitsing steeg het maximale aanbod van BNX van € 21 miljoen naar € 2,1 miljard, met een huidig aanbod van BNX € 2,8 miljoen.

Deze voorspellingen hebben betrekking op het nieuwe BinaryX-token

BinaryX prijsvoorspelling: is BinaryX een goede investering?

BinaryX is een platform voor GameFi-ontwikkeling, vergelijkbaar met Cyberdragon, een play-to-earn-spel aangedreven door Binance Smart Chain. Met het doel om communities voor spelers te creëren, wil BinaryX een verscheidenheid aan belanghebbenden opnemen, zoals spelers, ontwikkelaars, 3D-modelleurs, kunstenaars, deskundige contractontwikkelaars en game-engines. Alle toekomstige metaverse-initiatieven zullen gebaseerd zijn op deze technologie.

Er zijn verschillende mogelijke use cases, waaronder:

  • Spelers kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe spelconcepten bespreken.
  • Gamemakers kunnen nieuwe initiatieven starten, bijvoorbeeld via IGO.
  • Real-time communicatie tussen de community en ontwikkelaars zal de betrokkenheid van de community stimuleren.

Waarin verschilt BinaryX van anderen?

Met meer cryptocurrencies die elke dag worden gemaakt en een aantal blockchain-platforms die aan het licht komen, werkt elk platform eraan om zich te concentreren op één functie om het te onderscheiden van de andere.

BinaryX heeft zichzelf gepositioneerd als een blockchain voor GameFi-ontwikkeling. Het platform is uniek omdat het probeert meer spelers aan te trekken door een spel aan te bieden met minimale toegangsdrempels, basisterminologie en veel spelsituaties waarmee de deelnemers onroerend goed kunnen verwerven. Het BinaryX-systeem heeft verschillende verbeteringen in het oplossen van problemen opgeleverd, waaronder in de GameFi-sector, die zich richt op gaming. Spelers kunnen tokens verwerven door deel te nemen aan het spel, en als ze erin slagen om de spelbaas neer te halen, ontvangen ze een aanzienlijke beloning.

Daarnaast is BinaryX ontwikkeld door professionals met ruime ervaring. Hoewel de makers van BinaryX anoniem blijven, wordt gemeld dat ze ervaring hebben met het beheren van derivaten ter waarde van $ 100 miljoen in hun portefeuille.

Wie zijn de concurrenten van BinaryX?

BinaryX-gebruikers kunnen genieten van een zeer speciale functie. Vanwege zijn onderscheidend vermogen heeft BinaryX momenteel geen directe rivalen in zijn industrie, die voornamelijk gericht is op gemeenschapsontwikkeling in de game-creatie-industrie.

Er zijn echter enkele ontwikkelingen gaande om te concurreren met BinaryX in zijn vakgebied. Enkele van deze ontwikkelingen zijn:

    My DeFi

  • Pet: Een virtueel huisdierspel genaamd My DeFi Pet combineert DeFi, verzamelobjecten en je persoonlijkheid. My DeFi Pet draait op een ondersteund netwerk met KardiaChain en Binance Smart Chain.

BinaryX heeft een governance-token genaamd BNX. Tokenbeheer is gebaseerd op stemmen van de community en evenementbetalingen worden bepaald door een aanzienlijk aantal BNX-tokens die spelers aan het spel uitgeven, die vervolgens aan alle spelers worden gedistribueerd.

Over het algemeen lijkt BinaryX een goede zaak om te investeren.

BNX Prijsvoorspelling: Kan BNX weer $ 100 bereiken?

Binaryx splitste onlangs zijn munten in een verhouding van 1 op 100.

Om weer $100 te bereiken, zal Binaryx 65 keer moeten stijgen. Bij $ 100 zou de marktkapitalisatie van BNX $ 29 miljard bedragen. Als BNX elk jaar met 25% zou stijgen, zou het 19 jaar duren om $ 100 te bereiken.

Kijkend naar de bovenstaande gegevens, is het mogelijk dat BinaryX alleen $ 100 zal bereiken als 50-75% van de tokens wordt verbrand. Zelfs als BNX goed presteert, zonder Burn, is het onwaarschijnlijk dat het $ 100 bereikt.

Binaryx prijsvoorspelling 2023-30 (geaggregeerd)

  • BinaryX Prijs 2023 voorspelling is US$2,88
  • BinaryX Prijs 2025 voorspelling is US$5.32
  • BinaryX Prijsvoorspelling 2030 is US$ 24,5

Langetermijnvoorspellingen zijn meestal onbetrouwbaar, gebruik ze met de nodige voorzichtigheid

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels david mcbee 730552

3 dingen die mensen verkeerd doen over Ethereum Name Service

pexels liza summer 6347705

Coinbase kondigt zijn level two netwerk aan