in

Kan Ethereum $ 10.000 bereiken?

Ethereum (ETH 9.61%), of beter gezegd, het Ether-token van het Ethereum-ecosysteem, is de op een na grootste cryptocurrency op de markt. Etherprijzen stegen tot $ 4.892 in november 2021, maar vandaag zijn ze teruggekeerd naar ongeveer $ 1.500 per munt.

Zorgen over inflatie en het gebrek aan robuuste cryptocurrency-regelgeving hebben gewogen op de cryptocurrency-markt als geheel en op high-share marktliefheblingen zoals Ether in het bijzonder.

De cryptocurrency-markt heeft de afgelopen weken echter enkele tekenen van stabilisatie en herstel laten zien. De prijs van Ether is 67% gestegen ten opzichte van zijn 3-maands dieptepunten en veel beleggers vragen zich af hoe hoog dit digitale activum vanaf hier kan gaan.

Zal het bijvoorbeeld ooit $ 10.000 per munt waard zijn?

Marktcycli en volatiliteit

Eerst van alles geloven sommige mensen dat cryptocurrencies een voorbijgaande rage zijn zonder intrinsieke waarde. Ik ben hier niet om van gedachten te veranderen over de fundamenten van de cryptocurrency-markt, dus als je in deze groep valt, zul je waarschijnlijk blijer zijn om in plaats daarvan de beste aandelenideeën op de markt te lezen. Alles is in orde – cryptocurrencies zijn niet de Cup of Lapsang souchong van alle beleggers.

Maar onder degenen die echte waarde zien in ultraveilige digitale grootboeken met extra functies zoals slimme contracten en gedecentraliseerd beheer, zou Ethereum moeten herstellen van deze recessie. De cryptocurrency-markt is tot nu toe zeer cyclisch geweest en 2022 lijkt veel op de correctie van 2018. In die tijd had Ether nog nooit boven de $ 1.450 per munt gehandeld en beleggers vroegen zich af of de cryptocurrency zou terugkeren naar het niveau van $ 1.000.

Dan zijn de 52-weekse dieptepunten tegenwoordig vergelijkbaar met de all-time highs van het vorige herstel, en het tempo gaat door. Maar deze keer is het anders omdat het fenomeen cryptocurrency snel groeit. Wat vier jaar geleden misschien een vergeetbare rage was, voedt nu gedecentraliseerde financiële apps, innovatieve leen- en verzekeringsdiensten, online gaming en internationale geldoverdrachten. Regelgevers over de hele wereld nemen cryptocurrencies tegenwoordig veel serieuzer en collega-bitcoin-industriegigant dient nu als de officiële valuta in twee landen.

Kan Ethereum weer op de been komen?

De cryptocurrency-markt als geheel zal naar verwachting binnen een jaar of twee een volledig herstel bereiken, gevolgd door aanhoudende groei op lange termijn. Nogmaals, ik baseer mijn analyse op het idee dat ontwikkelaars op cryptocurrency gebaseerde producten, apps en diensten zullen blijven produceren die consumenten en bedrijven nuttig vinden in de echte wereld.

Als een veteraan in de industrie, met unieke functies en een ongeëvenaard leger van app-ontwikkelaars, staat Ethereum klaar om die stijging van voren te leiden. Vergeet niet dat dit crypto-netwerk op het punt staat de belangrijkste technologische upgrade in zijn geschiedenis te implementeren, waarbij de snelheids- en efficiëntievoordelen worden gewist waar sommige Ethereum-rivalen vandaag de dag prat op gaan. Deze oude hond is blij om nieuwe trucs te leren.

Om een prijs van $ 10.000 per Ether-munt te bereiken, moet de cryptocurrency de piekprijzen van november verdubbelen. Het koersdoel ligt bijna zeven keer zo hoog als nu. Dat klinkt als veel, maar de volatiele cryptocurrency-markt kan snel bewegingen van die epische omvang bieden. Zo stegen de etherprijzen van maart 2020 tot maart 2022 meer dan 20-voudig.

Het is een kwestie van tijd

Er zijn natuurlijk geen garanties dat het volgende herstel zo zal zijn. Laten we zeggen dat het me niet zou verbazen als Ether zijn marktwaarde met 7 of meer vermenigvuldigt te midden van een algemeen herstel in de cryptocurrency-markt, met een eigen platformupdate die meer olie op het vuur levert. Alle componenten van deze potentiële toekomst zijn op hun plaats en de bullish beweging van de markt is slechts een kwestie van tijd, zolang u het ermee eens bent dat cryptocurrencies en blockchain-netwerken een nuttige toekomst hebben.

Onder deze omstandigheden lijkt Ethereum vrijwel zeker de prijs van $ 10.000 te bereiken en vervolgens op de lange termijn te blijven stijgen. In het proces zal de marktkapitalisatie de limiet van een biljoen dollar overschrijden wanneer de etherprijzen $ 8.221 per munt bereiken. Naar mijn mening komen deze benchmarkstatistieken eraan, en waarschijnlijk binnen het volgende jaar of twee.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00011

Binance Spot: Toegang krijgen

invest crypto 3

Binance Chain en Binance Smart Chain: hoe ze te onderscheiden