in

Kin prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van KIN uiten terwijl we de Kin-prijsprognoses voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Kin.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Kin en vragen beantwoorden over de vraag of KIN een goede investering is of niet, waarom KIN zal slagen of falen, of waarom de prijs van Kin zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat KIN is en zijn geschiedenis tot nu toe.

KIN Intro

De verkoop van tokens explodeerde in 2017 en ICO’s worden een steeds populairdere manier van fondsenwerving.

Kik is echter het eerste gevestigde mainstream bedrijf dat dit financieringsmodel gebruikt in plaats van traditioneel durfkapitaal. Kik’s ICO haalde bijna $ 100 miljoen op, inclusief bijdragen van een particuliere voorverkoop.

Kik heeft Kin opgenomen, zijn eigen cryptocurrency die zal dienen als basis voor een gedecentraliseerd ecosysteem van digitale diensten. Kik werd geïnspireerd door het recente succes van Bitcoin en besloot dat het het juiste moment was om hun cryptocurrency aan te kondigen als onderdeel van blockchain-integratie met sociale media.

Kik’s nieuwe cryptocurrency stelt u in staat om een geïnternationaliseerde valuta te gebruiken voor veel transacties, wat een revolutionaire stap van hun kant is.

Kik oprichter en CEO Ted Livingston zei: “Kik gelooft dat Kin een grote groep deelnemers kan samenbrengen om een open ecosysteem van digitale diensten te creëren dat prioriteit geeft aan consumentenervaring en keuze.”

Kik wil Kin-tokens gebruiken als een stimulans voor zijn gebruikers en ontwikkelaars, en het Kik-team zal deze munten gebruiken om het netwerk vooruit te helpen.

En deze munten hebben daadwerkelijk een geldelijke waarde en beloningen worden aangeboden op de app. Ontwikkelaars kunnen geld verdienen voor het maken van inhoud en ook op basis van statistieken die gebruikersbetrokkenheid belonen, zoals de tijd die ze binnen hun app of service doorbrengen, om zich te concentreren op het maken van dingen die mensen echt leuk vinden en gebruiken. Gebruikers kunnen anderen betalen om een livestream te bieden, en bedrijven kunnen gebruikers belonen met Kin in ruil voor het plaatsen van berichten op hen “of interactie met een ervaring.” Munten zullen ook worden aangeboden om kleine taken uit te voeren, zoals het bekijken van advertenties of interactie met chatbots die zijn gemaakt door merken en uitgevers.

De meeste prijzen van Kin zijn bedoeld voor contentontwikkelaars als een financiële stimulans en dit is om ervoor te zorgen dat ze worden gecompenseerd zonder afhankelijk te zijn van advertenties (in tegenstelling tot YouTube, enz.). Het Kin-algoritme weerspiegelt de bijdrage van elke serviceprovider en de Kin Rewards Engine geeft ontwikkelaars dagelijks een beloning op basis van een meting van de Kin-economie binnen elke digitale service. Hoe meer mensen Kin gebruiken, hoe waardevoller tokens zullen worden, wat betekent dat de dagelijkse beloningen ook voor gebruikers zullen toenemen.

Breid het ecosysteem uit naar andere apps

Livingston zegt dat het de Kinit-app heeft gelanceerd om merken in staat te stellen te betalen voor de aandacht van gebruikers, waardoor het de eerste iPhone-app wereldwijd is die goedkeuring van Apple krijgt om cryptocurrencies te verdienen en uit te geven. In combinatie met Kik-gebruikers heeft deze ontwikkeling ervoor gezorgd dat Kin meer actieve gebruikers heeft gekregen dan alle andere Ethereum dApps samen.

Gefrustreerd door stellar’s vermeende kortetermijnonvermogen om “enterprise scale” te bereiken, veranderde het project in mei opnieuw van koers en ontwikkelaars kondigden aan dat ze Stellar zouden forken om een onafhankelijke Kin-blockchain te lanceren, terwijl ze bidirectionele ondersteuning met Ethereum zouden behouden om te profiteren van de alomtegenwoordigheid en liquiditeit van de laatste.

De meeste projecten zullen mislukken: sommige startups worden alleen gemaakt om geld in te zamelen en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn slechts ideeën die er op papier goed uitzien, maar eigenlijk nutteloos zijn voor de markt.

Kin Prijsvoorspelling

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Kin Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat we enige stabilisatie en kleine trendomkeringen zien.

KIN Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet KIN in 2025 $ 0,0000 bereiken.

Kin Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Kin waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Kin $ 0 bereiken in 2030.

Hoeveel is Kin waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Kin $ 0 bereiken in 2040.

Zal Kin Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Kin zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Hoe hoog zal Kin gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Kin dalen en dalen tot bijna 0 in de verre toekomst.

Is Kin het kopen waard?

We zien geen mooie toekomst voor Kin. Het is de moeite waard om alleen te kopen als een kortetermijnspeculatie met een goede exitstrategie. Verwantschap is geen goede langetermijngreep.

Is Kin een goede investering?

Kin is wat ons betreft geen goede investering. Omdat? Welnu, het wordt geconfronteerd met felle concurrentie van andere vergelijkbare crypto-projecten, het valt niet op door zijn technologie en innovatie, het heeft geen echte gemeenschap (speculanten en de hype-achtervolgende menigte niet meegerekend) en het team achter het project is niet bewezen.

Kan Kin je miljonair maken?

Nee, Kin kan je geen miljonair maken, want we zien hem in de toekomst geen 10x prijsverhoging doen.

Hoeveel zal Kin waard zijn?

Voor de korte termijn toekomst zou het $ 0,0000 kunnen bereiken. Op de lange termijn (8-10 jaar) zal het hoogstwaarschijnlijk dalen tot 0 of zo.

Waarom zal Kin slagen en in prijs stijgen?

Kin heeft weinig kans van slagen. Hij heeft geen eerste voordeel, hij brengt geen unieke waardepropositie, hij heeft een zwak team en een kleine gemeenschap achter zich. Dit alles samengevat voorkomt dat Kin op de lange termijn slaagt en de prijs verhoogt.

Wat is de korte termijn voorspelling voor Kin?

Kin zal
de komende 90 dagen $ 0,0000 bereiken, wat een verandering van 41,8% is ten opzichte van de huidige prijs die rond de $ 0,0000 zweeft.

Kin Price Prediction Today – Wat zal morgen de prijs van Kin zijn?

Kin schommelt morgen rond de 0,0000 dollar.

KIN Toekomst op lange termijn

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum zei:

“Er zijn een aantal goede ideeën, er zijn veel zeer slechte ideeën, en
er zijn veel zeer, zeer slechte ideeën, en ook enkele oplichting”

Als gevolg hiervan zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De andere 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de cryptocurrency-sector. Zal KIN tot die 5% behoren?

Goede kans dat dit gebeurt.

Het Kik-bedrijf is zeer evenwichtig in zijn benadering van de 3 belangrijkste dimensies van elk crypto-project: technologische ontwikkeling, het creëren van zakelijke partnerschappen en het promoten van de gemeenschap.

KIN heeft een groot voordeel ten opzichte van alle andere cryptocurrency-projecten: het moederbedrijf KIK heeft al een enorme groep actieve gebruikers, wat een enorm voordeel is voor de munt in termen van gebruik. Er zijn verschillende blockchain-startups voor sociale media, maar geen van hen heeft op dit moment een groot gebruikersbestand of zelfs een werkend product.

Als KIN en Kik een ecosysteem kunnen bouwen dat een zeldzame eigenschap voor een cryptoproject combineert, een geweldige gebruikerservaring aan de ene kant en een aanzienlijk gebruik van cryptocurrencies aan de andere kant, zal dit een enorme stap voorwaarts zijn voor de hele crypto-industrie.

Hoewel sommige van de motivaties bij het maken van dit token zeker financieel waren, probeer te werken met het gamification-aspect dat gepaard gaat met sociale media. KIN zou zeker ergens op kunnen zijn, maar het zal agressiever moeten zijn in het verspreiden naar andere apps naast Kik om enorm succesvol te zijn.

Waarom zal KIN slagen?

Dus wat kan de prijs van KIN doen stijgen en stijgen? Welnu, Kin is ontworpen voor echte eindgebruikers van consumenten-apps, waardoor het een van de crypto-projecten is die het minst afhankelijk is van het succes of falen van bitcoin. Kik en zijn app-ecosysteem hebben al een solide gebruikersbasis en KIN past perfect bij hun jonge digital natives.
Of het nu gaat om games, polls, video’s of andere taken die we nog niet hebben uitgevonden, mensen die worden gecompenseerd voor hun tijd is wat Kin tot een succes zal maken.

Waarom zal KIN falen?

Misschien wel het grootste gevaar voor de toekomst van KIN is de regelgevende status. Ze hadden problemen met de SEC, die zei dat de meeste tokens uitgegeven in ICO’s als beleggingseffecten konden worden beschouwd. De SEC beschuldigt Kik niet van fraude, vertelde Kik-CEO Ted Livingston aan de Wall Street Journal. Integendeel, haar handhavingsafdeling is van mening dat Kik de verkoop niet bij de SEC heeft geregistreerd en daarom beleggers niet voldoende informatie heeft verstrekt. KIK heeft besloten om hierover een juridische strijd aan te gaan met SEC en de uitkomst zal een grote impact hebben, niet alleen op KIN, maar ook op vele andere projecten.

Kan KIN 10 cent of $ 1 bereiken?

Bijna onmogelijk. Gezien het verbazingwekkende totale aanbod van 10 biljoen tokens, zou KIN een wereldwijde reservevaluta moeten worden om deze prijs per token te bereiken. Veel lagere cijfers zoals 1 of 10 cent zijn een steile klim, $ 1 per token is borderline waanzin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6771607

Prijsvoorspelling 0x 2022 – 2025 – 2030

pexels alphatradezone 5831339

Cosmos Prijsverwachting 2022-2025-2030