in

Kosten op Binance Exchange: wat ze zijn en hoe ze werken

Binance is een uitstekende uitwisseling voor crypto-investeerders. Deze uitwisseling is gevestigd in Malta. De transactiekosten worden als vrij goed beschouwd. Het is volkomen redelijk om te zeggen dat Binance de makelaar is met de laagste commissies. Tegelijkertijd kan het platform een groot aantal transacties verwerken zonder een aanzienlijke vertraging in de transactietijd te ervaren.

Binance biedt geen valutatransacties aan. Maar deze uitwisseling biedt meer dan 500 cryptocurrencies waaruit klanten kunnen kiezen.

Gesteunde en geverifieerde landen

Binance Exchange is een wereldwijd cryptocurrency-handelsbedrijf dat actief is in meer dan 180 landen. Deze uitwisseling heeft alleen beperkingen voor landen op de “Deprecated List” van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Zeeburgers en inwoners kunnen gebruik maken van de Binance US exchange. Andere landen met regiospecifieke versies van Binance zijn Binance Singapore, Binance Uganda en Binance Jersey.

Versificatieprocedures en -vereisten verschillen per klanttype. Klanten die zich voor het eerst registreren, moeten een identiteitsverificatieproces ondergaan. Binance vereist dat klanten de volgende documenten verstrekken:

– Identificatiedocumenten van de overheid (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)

– Woonadres (elektriciteitsrekening)

Versificatie is ook relatief eenvoudig en snel. Binance reageert vrij snel op documenten die door klanten ter goedkeuring worden ingediend. Binance vereist dat klanten een selfie maken en een identificatiedocument en een stuk papier met de tekst “Binance” en de datum in de hand houden.

Klanten kunnen slechts tot 2 BTC per dag opnemen zonder profielverificatie. Once geverifieerd, kunt u tot 100 BTC per dag opnemen. Wanneer een klant het profiel niet verifieert, kan het beveiligingssysteem van de exchange een verplichte verificatie activeren op het moment van opname. Daarom is Binance niet geschikt voor gebruikers die de online veiligheid willen verhogen met privacy.

Binance Review: Binance Exchange Fees

Deposit and Withdrawal Commissions

Klanten storten volledig gratis geld op hun rekeningen bij Binance.

Klanten worden echter transactie- en opnamekosten in rekening gebracht. Maar Binance wordt nog steeds beoordeeld als de beurs met de beste prijzen in de branche.

Binance neemt 0,1% korting op elke transactie die plaatsvindt op zijn platform. Dechanging kan nog goedkoper zijn als de gebruiker een gemiddeld handelsvolume heeft dat voldoende is voor 30 dagen en transacties in Binance Coin (BNB).

Vergoedingen variëren tussen cryptocurrencies. Hier is een voorbeeld van kosten voor enkele van de meest populaire cryptocurrencies:

Moneta Minimumbetaling Onorario
Bitcoin (BTC) 0.002 BTC 0.0005 BTC
Ethereum (ETH) 0.02 ETH 0.01 ETH
Litecoin (LTC) 0.02 LTC 0.01 LTC
Valuta (XMR) 0.1 XMR 0.04 XMR
Ondulation (XRP) 22 XRP 0.5 XRP

Kraken en Bittrex betalen 0,001 BTC, terwijl Bitfinex en HitBTC 0,0008 BTC en 0,00085 BTC betalen.

Laatste maar niet de minste zijn de stortings- en opnamekosten. Binance ziet af van klantkosten om meer dan 180 door binance ondersteunde cryptocurrencies te storten. Wanneer het gaat om opnames, zal Binance verschillende kosten in rekening brengen tussen cryptocurrencies. Hier zijn enkele voorbeelden van vergoedingen voor enkele van de meest populaire munten:

Moneta Minimum relief Draft Commission
Bitcoin (BTC) 0.001 BTC 0.0004 BTC
Bitcoin (BTC) – BEP2 0,0000044 BTC 0,0000022 BTC
Ethereum (ETH) 0.02 ETH 0,003 ETH
Ethereum (ETH) – BEP2 0,00018 ETH 0,000092 ETH
Litecoin (LTC) 0.002 LTC 0.001 LTC
Litecoin (LTC) – BEP2 0,00074 LTC 0,00037 LTC
Valuta (XMR) 0,0002 XMR 0,0001 XMR
Ondulation (XRP) 0.5 XRP 0.25 XRP
Ondulation (XRP) – BEP2 0.17 XRP 0.083 XRP

Zoals je kunt zien, stelt Binance gebruikers in staat om reguliere versies of BEP2 uit hun bronnen op te nemen. BEP2 opnames zijn gebaseerd op Binance Chain en maken geen gebruik van de eigenlijke crypto-resources, maar is een vaste versie van BEP2. Kraken en Bittrex rekenen bijvoorbeeld beide opnamekosten van 0,0005 BTC. Terwijl Bitfinex en HitBTC respectievelijk 0.0004 BTC en 0.001 BTC laden.

Fiat-to-crypto

Hoewel Binance geen fiat-naar-crypto-handelsparen heeft, is het voor klanten gemakkelijker om fiat-naar-crypto te kopen met behulp van integraties en providers van derden. Binance Fiat Gateway stelt u in staat om cryptocurrencies te kopen en verkopen met meer dan 40 fiat-valuta’s. Kosten variëren afhankelijk van de betaalmethode en veranderingen in wisselkoersen zoals bepaald door Simplex, Koinal, TrustToken, BANXA, iDEAL, SEPA, Paxos en andere betalingsverwerkers.

De Fiat gateway fee varieert van 1% tot 7%, afhankelijk van de gekozen betaalmethode en processor. Creditcardtransacties kosten vaak meer dan andere betalingsopties.

Buyon rekent Binance enkele van de laagste kosten in de branche. Het kan gezegd worden dat dit een groot voordeel is voor deze uitwisseling. Sechanging producten worden steeds meer gediversifieerd en ontwikkeld met redelijke prijzen. Maakt Binance een van de handigste, meest innovatieve en toegankelijke handelsopties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 16

Binance DEX: wat het is en hoe het werkt

investimenti 77

eToro-rekeningoverzicht: hoe u het stap voor stap kunt krijgen