Menu
in

Lido Dao Prijsvoorspelling 2023-30

Lido DAO is een community die een liquid staking-service voor Ethereum heeft ontwikkeld, waarmee gebruikers stakingsbeloningen kunnen verdienen zonder middelen te hoeven vergrendelen of een stakingsinfrastructuur te onderhouden. Het Lido liquid staking protocol lost het probleem op van het bevriezen van stakingsbronnen tijdens de vroege stadia van Ethereum 2.0 door gebruikers in staat te stellen ether te storten in Lido slimme contracten en in ruil daarvoor een tokenized versie van staked ether (stETH) te ontvangen.

De stETH-token is vrij overdraagbaar en kan op elk moment worden uitgewisseld, in tegenstelling tot de ingezette ether. De Lido stakingsoplossing is flexibeler dan zelf-staking en vereist een lager stortingsbedrag. Het systeem rekent een commissie van 10% op inzetpremies die wordt verdeeld tussen node-operators, de DAO en een snijdend verzekeringsfonds, waardoor het winstgevender is dan de beurs en tegelijkertijd volledige transparantie en hoorbaarheid biedt.

Leen digitale activa tegen hun garanties.

Naast het verstrekken van liquiditeit aan verschillende DeFi-protocollen, biedt Lido DAO ook een DEX, vergelijkbaar met DYDX, waar gebruikers een verscheidenheid aan digitale activa kunnen verhandelen in een veilige gedecentraliseerde omgeving.

Lido Dao is het DeFi-platformnummer volgens DeFi Llama

Lido-penning

  • Lido Token kan worden gebruikt voor Ethereum Staking zonder beperkingen, zoals minimale stortingen en geen blokken.
  • Lido

  • DAO regelt een aantal liquide stakingsprotocollen met lido op Ethereum onder hen.

    De Lido DAO bepaalt de belangrijkste parameters van het Lido (bijvoorbeeld opdrachten) en voert de Lido updates uit.

  • Lido

  • DAO-leden besturen Lido met behulp van het governance-token LDO. Het gewicht van de LDO-stem is evenredig met de hoeveelheid LDO die een kiezer in het stemcontract inbrengt.

Over het algemeen is Lido Dao een goede zaak voor investeringen

Lido Dao Prijsverwachting 2023, 2025 en 2030

  • Lido Dao Prijsvoorspelling 2023 is $ 3,69
  • Lido Dao Prijsvoorspelling 2025 is $ 8,08
  • Lido Dao Prijsvoorspelling 2030 is $ 54,38

Leave a Reply