in

Luna 2.0 prijsverwachting 2023, 2025, 2030, 2040, 2050

Oprichter van Luna Do Kwon komt met nieuwe plannen voor wedergeboorte en preventie van de gemeenschap. Om de plannen uit te voeren, stemde de gemeenschap van 60% van Terra voor het goedkeuren van voorstel 1623 en het lanceren van 2.0, dat wil zeggen de nieuwe blockchain.

hoe van plan nieuwe oude token Moon worden genoemd als Terra Classic $LUNC en nieuwe keten zal bekend staan als $Luna. Deze feitelijke wijzigingen worden aangebracht op27 mei 2022 na het succesvol passeren van audits door SCV security. New Stablecoin op het punt om te lanceren, maar dit zonder algoritmische structuur, als proberen te ondersteunen door verschillende aspecten voorgesteld door experts in het veld.

De Luna-token wordt de lucht in gelanceerd op de klassieke Luna-ondersteuning, staker met verschillende prioriteit en in deze vooraf bevestigde ondersteuning om airdrop te krijgen.

In de pre-attack distributie luna holder om 30% te ontvangen, krijgt de community pool 30% en eenUST-houder 10% en de post-attack-houder ontvangt 15% voor Luna en 10% voor UST. Hoe dan ook, dit token zal worden vergrendeld om een nieuwe dump te voorkomen en de langzame release zal gunstig zijn voor het ecosysteem.

Terra Luna werkt nauw samen met Binance, Bybit en andere crypto exchanges in het revival programma.

FTX, Huobi Global en vele andere beurzen zullen het Luna-token verbranden en de commissies terugkopen die door het Luna-handelspaar zijn verzameld. daarom gaan de uitwisselingen ook in airdrop naar de gebruiker naar wie Moon vasthoudt nadat Moon 2.0 chain begint te werken.

Mon 2.0 Forecast

We zullen de tabel hier bijwerken zodra we Luna Trading starten, met een pre-release voorspelling dat we Luna 2.0 zouden kunnen zien beginnen met handelen met $ 0,01 USD en $ 10 USD zou kunnen bereiken.

Moon 2.0 Overzicht

Projectnaam mon 2.0
Ticker Symbol Luna ·
Totaal aanbod Na
Official site Terra.money
Gebaseerd op Blockchain Network
Lanceringsjaar 2022
Historisch maximum Na
Transchange form Binance, Kucoin, FTX, Bybit, Gate
Sheet Metamaschera

Mon 2.0 Prijsanalyse

Als je de crypto-ruimte volgt, hoor je misschien over de maancrash en hoe het hele ecosysteem instortte en vele beleggersverliezen in miljoenen. Het is gestart met UST, een stabiele valuta die wordt ondersteund door Terra Luna en andere netwerkactiva, zoals depeg en op het moment van schrijven momenteel handelend onder $ 0,1 USD. alikewise Moon daalde van $110 USD naar minder dan $0,0001 USD en het Anchor protocol daalde van $5,89 naar $0,08 USD binnen een week na het tijdsbestek.

Conclusion

De oprichter van Luna werd om veel dingen bekritiseerd en er waren veel verborgen waarheden omdat de echte reden waarom Luna instortte nog steeds onbekend was. Een van de populaire influencers viel ook de oprichter en Zuid-Korea aan die ook op de zaak handelden. Nu weten we dat veel beleggers de hoop op het Luna-ecosysteem al hebben verloren, maar de mensen die hun investering nog steeds aanhouden, zijn positief over deze update. Bekijk de uitslag van de stemming waarin 60% het project nog steeds steunt en hoopt dat Luna 2.0 weer normale dingen gaat doen. we weten dat deze dump van Luna enorme aandacht zoekt, omdat de crypto-gemeenschap zich zelfs in stablecoins onzeker begint te voelen en in de panieksituatie de markt een enorme volumedaling lijdt.

We weten dat Luna 2.0 ondersteund door verschillende beurzen en experts uit de industrie de cryptocurrency-markt zeker zal redden. Als de wereldmarkt begint te herstellen, zou de hele markt zich kunnen herstellen en als Luna erin slaagt om het verwachte rendement te maken, dan zouden we minder daling in de angstindex kunnen zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels anna nekrashevich 6801869

Lovely Inu prijsverwachting 2023, 2024, 2025, 2030, 2040, 2050

invest crypto 35

Xcad Network prijsprognose 2023, 2025, 2030, 2040, 2050