in

Luna Classic 2023, 2025 en 2030 prijsvoorspelling

Zal Luna Classic $ 1 bereiken? Een combinatie van brandende gevallen en nieuwe use cases kan LUNC naar $ 1 brengen.

 • Terra Luna Classic Price Prediction 2023 LUNC zal waarschijnlijk toenemen in het jaar 2023 als gevolg van de geplande upgrades van Terra Rebel en zal naar verwachting $ 0,000453 bereiken.

 • Terra Luna Classic Price Forecast 2025 Tussen 2024 en 2025 zal een volledig DApps-ecosysteem na updates waarschijnlijk de LUNC-vraag stimuleren en de prijs 3 keer hoger duwen naar $ 0,000831
  Earth

 • Moon Classic Price Prediction 2030 Met Blockchains die waarschijnlijk tussen 2025 en 2030 van de grond komen, zal Earth Moon Class waarschijnlijk stijgen tot $ 0,00372 in 2030
 • LUNC Burn: 0,40% van de totale LUNC-levering toegevoegd aan Dead Wallet.

Hoe goed heeft Luna Classic LUNC gepresteerd sinds de lancering in mei?

De prijs van Luna Classic presteerde met een enorme marge beter dan de benchmark cryptocurrencies en de nieuwe $LUNA 2.0.

 • Luna Classic: +42,3%
 • Maan 2.0: (-82,8%)
 • Bitcoin: (-47,6%)
 • Ethereum: (-37,4%)

November was echter smerig na de FTT-zwendel. De meeste cryptocurrencies verloren aanzienlijke waarde in november. Ethereum verloor bijvoorbeeld 22,5% terwijl LUNC 27% verloor.

Terra Classic’s $ 1 droom: Gezien de enorme outperformance van de afgelopen 5 maanden, hopen velen binnen de Luna Classic-gemeenschap dat de cryptocurrency $ 1 bereikt. We zullen proberen cryptocurrency op verschillende manieren te analyseren om te beoordelen of dit haalbaar is.

Gebruik de inhoudsopgave om direct naar de Terra Luna Classic Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030 te springen

Zal Luna Classic $ 1 bereiken? Wiskunde

$LUNC zal $ 1 bereiken door een combinatie van organische groei als gevolg van de vraag naar zijn tokens en vanwege de LUNC Burn Tax die een paar weken geleden werd gelanceerd.

 1. Organische vraag naar LUNC-tokens: De community bespreekt verschillende manieren om blockchain voor verschillende Dapps mogelijk te maken. Onze voorspelling is dat er in de komende 3 maanden enige consensus moet worden bereikt.
 2. LUNC Burn Tax: on-chain transacties hebben een Burn Tax van 0,2%

Om $ 1 te bereiken, is LUNC Burn Tax niet genoeg. Het is onwaarschijnlijk dat de hoge liquiditeitsomgeving in 2021 snel zal terugkeren. De gemeenschap zal dus snel een consensus moeten ontwikkelen over het mogelijk maken van blockchain voor verschillende toepassingen. De volgende simulatie is alleen haalbaar als er use cases zijn op Terra Luna Classic.

We gingen uit van een conservatieve groei van 25% per jaar. Is hij te optimistisch?

 • Bitcoin is in 10 jaar tijd 1400 keer hoger gestegen
 • Ethereum is in 6 jaar tijd 166 keer hoger gestegen.
 • Om $1 te bereiken, moet Lunc Classic 6500 keer hoger klimmen.

De marktkapitalisatie van Terra Classic $1 zal $6890 miljard bedragen. Het zal 38 jaar duren om $ 1 te bereiken.

Haalt Luna Classic 10 cent?

Stel dat de LUNC-prijs met 25% per jaar stijgt. Deze groei is in de veronderstelling dat 50% van de munten in deze periode wordt verbrand, het aantal jaren om 10 cent te bereiken – 29 jaar

Haalt Luna Classic 1 cent?

Stel dat de LUNC-prijs met 25% per jaar stijgt. Deze groei is in de veronderstelling dat 50% van de munten in deze periode wordt verbrand, het aantal jaren om 1 cent – 19 jaar te bereiken

Zal Luna Classic $ 10 bereiken?

Gezien de tijd die het kost om zelfs $ 1 te bereiken. Elke voorspelling van $ 10 zou zeer speculatief zijn. We voorspellen echter dat Luna Classic waarschijnlijk geen $ 10 zal bereiken

Luna Classic Burn-updates

Vorige maand stemde de Luna Classic-gemeenschap ermee in om de verbrandingsbelasting te verlagen van 1,2% naar 0,2%. Dit betekent dat er nu minder LUNC-tokens door Binance aan de dode portemonnee worden toegevoegd voor elke transactie. De verlaging van de verbrandingsbelasting werd echter gedaan om meer kopers voor Luna Classic aan te moedigen.

Op het moment van schrijven heeft de LUNC-gemeenschap in totaal meer dan 26 miljard tokens verbrand.

GEWIJZIGDE LUNC-BRANDDATUM

Binance on Chain burn werd elke week gedaan, maar met de verlaging van de verbrandingsvergoeding kondigde Binance aan dat binance in plaats van wekelijks te verbranden nu maandelijks LUNC-tokens zal verbranden. In zijn officiële aankondiging schreef Binance dat de on-chain transactie-ID vanaf nu elke maand zal worden bijgewerkt.

Totaal LUNC toegevoegd aan dode portemonnee: 27.657.252.600

Totale LUNC toegevoegd aan dode portemonnee in oktober 2022: 44.295.550.100

Huidige dagelijkse verbrandingssnelheid: 465.355.521

Luna Classic Staken

Staking is een vorm van beleggen waarmee beleggers geld kunnen verdienen zonder de activa die ze bezitten daadwerkelijk te verkopen. In de wereld van cryptocurrencies kan een cryptocurrency-houder zijn cryptocurrencies voor een bepaalde periode blokkeren om crypto-operaties te ondersteunen.

De afgelopen dagen heeft de Luna Classic Staking een opmars gezien. Luna Classic Whales hebben verklaard deel te nemen aan LUNC.

Voorspelling Luna Classic november 2022

Luna Classic heeft sinds 1 november bijna 10% van zijn marktkapitalisatie verloren. De totale prijs van LUNC daalde van meer dan $ 0,00020 naar minder dan $ 0,00020. Omdat de inflatie echter beter is dan verwacht, wordt verwacht dat LUNC vanaf hier zal stijgen. Hier zijn enkele schattingen voor Luna Classic november 2022 Voorspelling:

Als LUNC
in november 50% wint, is de LUNC-prognose van november 2022 $ 0,00030. Ook als LUNC in november 2022 slechts 30% wint, zal LUNC tegen het einde van 2022 worden gewaardeerd op $ 0,00026.

Heeft Terra Classic een toekomst?

Terra Classic na mei 2022 hangt min of meer af van de LUNC-gemeenschap en de toekomst van LUNC wordt bepaald door consensus in de gemeenschap.

De Luna Classic-gemeenschap heeft LUNC burn geadopteerd om de prijs van LUNC hoger te duwen. De gemeenschap werkt aan het implementeren van de kettingbrand op de rest van de beurzen, zodat het totale aanbod kan worden verminderd. Vanaf nu heeft alleen Binance het LUNC-brandmechanisme geïmplementeerd.

De LUNC-gemeenschap werkt hard om het brandmechanisme in de rest van de uitwisselingen te implementeren. De toekomst van Terra Classic zal afhangen van de snelheid waarmee de circulerende aanvoer zal worden verminderd.

Zal Luna classic opnieuw $ 1 bereiken? Luna Classic Trigger van $ 1

We evalueren de toekomst van tokens en blockchain op basis van 7 hoofdcriteria: use cases, differentiatie, uitvoering, leiderschap, gemeenschap, macro-economie en andere factoren zoals Burn. Zo beoordeelden we Luna Classic

 1. Use cases: 4 van de 10
  • De oorspronkelijke LUNA was een van de belangrijkste spelers in de DeFi-ruimte met miljarden dollars aan totale waarde opgesloten. Het huidige LUNC-ecosysteem is schaars of onbestaande. Ed Kim en Zaradar hebben actieplannen geschetst om dit te bereiken, maar de status van de executie is onduidelijk.
 2. Onderscheidende factoren 3 van de 10
  • LUNC heeft een fantastische community, maar gezien de afwezigheid van use cases is er niet veel te onderscheiden van andere cryptocurrencies. Differentiëren is uiterst belangrijk omdat beleggers de neiging hebben om 1-2 cryptocurrencies in elke categorie te bezitten. Dit is een werk in uitvoering en kan volgens onze schattingen 12-18 maanden duren.
 3. Run 5 van de 10
   De

  • LUNC-gemeenschap en Terra Rebels hebben LUNC Burn vrij efficiënt en tegen alle verwachtingen in uitgevoerd, maar hetzelfde kan niet worden gezegd van andere plannen die onlangs zijn besproken. Een deel van het probleem volgens Tobias Andersen zijn de kosten daarvan.
 4. Organisatorisch leiderschap 7 uit 10
  • Terra-rebellen hebben documenten van hoge kwaliteit gepubliceerd die zich richten op LUNC buiten de inzet. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer legacy-kwesties met betrekking tot USTC, de technische creatie van een Dapp-compatibele omgeving en het voorkomen van toekomstige problemen van het type dat te zien is met de originele LUNA Coin. Het ontbreken van duidelijk en daadkrachtig leiderschap verhindert echter toekomstige acties op dit moment.
 5. Sterke community 9 van de 10
  • De Luna Classic-gemeenschap heeft de afgelopen 3 maanden bewezen extreem vindingrijk te zijn om dingen gedaan te krijgen. De outperformance ten opzichte van de Terra Luna cryptocurrency is genoeg bewijs van deze vindingrijkheid.
 6. Gunstige macro-economische omstandigheden 5 op 10
  • Verschillende parallelle crises kunnen een toename van LUNC in gevaar brengen: stijgende prijzen van ruwe olie, de waarschijnlijke stijging van de inflatie en de verergerende economische crisis in Europa en China. Er is niet veel dat handelaren of beleggers eraan kunnen doen.
 7. Aanhoudende verbranding 8 van de 10
  • Met 22 miljard tokens die al zijn verbrand, werkt dit in een zeer gezond tempo. Dit zal nog sneller toenemen als veel van de vorige in aanmerking worden genomen
  • .

 • LUNC Totaal score-41/70
 • Totaalscore Ethereum-48/70
 • Luna 2.0 Totaalscore – 23/70

Terra Luna Classic Voorspelling 2023, 2025, 2030 en 2040

LUNC-prijsprognoseschattingen zijn een functie van verschillende analistenadviezen. Deze schattingen zijn gebaseerd op bepaalde aannames

 • Het recente optreden van Luna Classic
 • Munten die kunnen worden verbrand via de on-chain Burn Tax
 • Verbetering van de macro-economische omstandigheden
 • Uitvoering van plannen opgesteld door Ed Kim en Zaradar [Je kunt het hier lezen]. Dit zal afhangen van de financiële bijdragen van de Gemeenschap.
 • Partnerships zullen verder bijdragen aan een prijsstijging in de komende 3-6 maanden

Luna Classic Prijsvoorspelling 2022

Met nog maar 9 weken in het jaar, is het onwaarschijnlijk dat LUNC veel zal toenemen. In feite is de macro-omgeving op dit moment geladen tegen cryptocurrencies. Als gevolg hiervan is Luna Classic Price Prediction 2022 $ 0,000293. Dit is 1,2 keer de huidige prijs. Als de LUNC-gemeenschap echter kan beginnen met het uitvoeren van de recente plannen, zou dit een grote opsteker zijn voor LUNC en zou de prijs snel weer kunnen oplopen tot $ 0,00059.

Earth Moon Classic Prijsvoorspelling 2023

Het macro-economische beeld zal naar verwachting in 2023 verbeteren en de gemeenschap zou haar winsten verder kunnen consolideren. Als gevolg hiervan is Luna Classic Prediction 2023 $ 0,000453. Dit is 1,8 keer hoger dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling 2025

Een aanzienlijke verbetering in zowel de muntdynamiek als de macro-economie zou de LUNC-prijsprognose van Luna Classic 2025 naar $ 0,000831 moeten duwen. Dit is ruim 3,3 keer de huidige prijs.

Earth Moon Classic Prijsvoorspelling 2030

We voorspellen dat 2025-30 de gouden eeuw wordt voor Blockchain. Als dit zou gebeuren, zal de Luna Classic 2030-prijsprognose naar verwachting $ 0,00372 zijn. Dit is 14,9 keer hoger dan de huidige prijs

Lunc Price Prediction 2040 (scenario-gebaseerde voorspelling)

Met 15% per jaar tot 2040 – $ 0.00309

Luna Classic is een goede investering, lees hier

Zal Luna classic $ 1 bereiken? Volume vs Prijs

Hieronder vindt u de volume versus prijsgrafiek van de afgelopen 30 dagen.

De vlaag van gemeenschapsactiviteit tussen juni en oktober hielp Luna Classic. Deze activiteiten omvatten het benoemen van ontwikkelaars, validators, validatiecommissies en het doorgeven van brandende voorstellen. Kijkend naar de gegevens van de afgelopen 4 maanden –

 • De 3 LUNC pompen
  • Van 26 juni tot 29 juni – 160% stijging dankzij de lancering van LUNC Burn
  • Van 24 augustus tot 1 september – 190% toename door activering van validatienotities en waarschijnlijke burn
  • 26 september – 60% toename als gevolg van Binance’s lidmaatschap van Burn
  • Oktober 2022: De LUNC-prijs bleef boven $ 0,00020 maar onder $ 0,00030.
  • November 2022: De LUNC-verbrandingssnelheid is gedaald en de prijs van LUNC wordt verhandeld onder $ 0,00020. Het handelsvolume van LUNC is gestaag afgenomen.

Kan Luna Classic $ 1 bereiken? Luna Classic Nieuws Vandaag

 • LUNC-staking bijgewerkt: bijna 845 miljard LUNC gericht.
 • Binance wordt on-chain gebrand in plaats van wekelijks.

Moet u Luna Classic LUNC nu kopen?

De LUNC-prijs is in 3 van de 6 maanden sinds de lancering gestegen.

 • Juni: +6,7%
 • Juli: -27,9%
 • Augustus: +126,9%
 • September: +35,5%
 • Oktober: -17,3%
 • november: -17,5%

LUNC ligt momenteel vast terwijl de gemeenschap de volgende stappen evalueert. De volgende stappen zullen een cruciale impact hebben op de toekomstige prijs van Luna Classic. LUNC zal waarschijnlijk toenemen als gevolg van een of meer van de volgende redenen

 • Elke vorm van nieuwe financiering beschikbaar voor Earth Rebels om de onlangs gepubliceerde roadmaps uit te voeren
 • Start belangrijke apps op Terra Classic of accepteer LUNC-betalingen
 • Verbeterende macro-economische omstandigheden (zoals lagere inflatiecijfers, het einde van de oorlog in Oekraïne, de verbetering van de wereldeconomie en de Amerikaanse economieën, enzovoort). Dit begint te verbeteren

Terra Classic $1: CrowdwisdomLIVE Koop Verkoop Indicator *

 • Huidige momentum: negatief
 • Concurrentievoordeel (liquiditeit): matig
 • Handelsaanbeveling op korte termijn: verkopen
 • Beleggingsaanbeveling voor de lange termijn: Vasthouden

* Doe je onderzoek

Zal Terra classic $ 1 bereiken? LUNC Zorgen

Er zijn tal van zorgen rond Terra Luna Classic

 1. Tot nu toe is het onduidelijk wat het uitzicht rondom Terra Luna Classic is. Blijven ze gefocust op DeFi? Zullen ze verschillen van andere grote spelers zoals ETH en XRP?
 2. Wat is de leiderschapsstructuur in Terra Luna Classic? In tegenstelling tot Bitcoin, dat een goed ontworpen architectuur heeft die echt een gedecentraliseerde aanpak mogelijk maakt, kan LUNC niet overleven zonder leiderschap. Het is onduidelijk hoe de gemeenschap strategisch denken zal bieden zonder leiderschap.
 3. De inspanningen van de gemeenschap zijn volledig gericht op de Luna Classic Burn-belasting in plaats van de richting van de LUNC zelf.

Wat is de Terra Luna Classic token?

 • Terra Luna Classic is de hernoemde naam van de vorige LUNA-token.
 • $LUNC werd gelanceerd in mei 2022 na de ineenstorting van de FSO (Stable Coin) van de Earth Foundation.
 • Als een manier om klanten te compenseren, heeft de Terra Foundation een vork gelanceerd genaamd Terra LUNA (2.0) blockchain en Token.
 • Het oude LUNA-token werd omgedoopt tot Luna Classic of LUNC en veel van de controle werd overgedragen aan de LUNC-gemeenschap.
 • Het nieuwe LUNA 2.0-token behield het oorspronkelijke $LUNA-symbool.

Kan Lunc $ 1 bereiken? Conclusie

Ja, Luna Classic
kan in 37 jaar $ 1 bereiken als de gemeenschap verschillende voorstellen implementeert om LUNC te beschermen en een omgeving te bouwen die Dapps aanmoedigt om terug te keren naar Terra Luna Classic. Daarnaast moet minimaal 50% van de munten verbrand worden. Op dit moment zou je kunnen zeggen dat LUNC bewonderenswaardige vooruitgang heeft geboekt, maar er is nog veel werk aan de winkel.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels tima miroshnichenko 7567222

Dogecoin prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

pexels oleksandr pidvalnyi 12944672

Safepal Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030