in

Luna Classic prijsvoorspellingen 2022, 2023, 2025 en 2030

Luna Classic zal $1 bereiken en wat zijn de prijsvoorspellingen voor 2022, 2025 en 2030?

LUNC bleef lager handelen, zelfs toen de rest van de cryptocurrency-markt hoger ging. Schange volume is het laagste sinds 29 augustus. LUNC heeft nieuwe triggers nodig om op het huidige niveau te blijven of hogerop te komen.

Terra Luna Classic Price Prediction 2022 is 0.000338

Terra Luna Classic Price Prediction 2025 is 0.000811

Terra Luna Classic Price Prediction 2030 is 0.00608

UPLOAD Update: LUNC 243 miljoen and count

On-chain verbranding werd woensdag gelanceerd, waarbij de prijs dicht bij wat het was voor de brand bleef. LUNC presteert nu voor het eerst in weken ondermaats bij BTC. Dit signaleert meestal een lagere beweging.

Laatste 5 dagen Prestaties Performance van de afgelopen 1 maand
Terra Luna Classic -3.7% +191.9%
mon 2.0 -4.1% +57.9%
Bitcoin -0.5% -10.0%
Ethereum -0.5% -18.9%

Maandelijkse LUNC voordelen

 • Juni: +6.7%
 • Juli: -27.9%
 • August: +126.9%
 • September: +70.2%

Natuurlijk zijn er velen die hopen dat Luna Classic $1 per dag zal halen.

Dat niveau is zowel een winstgevend als symbolisch doel. Zo laten we eens kijken of een doel van $ 1 daadwerkelijk mogelijk was.

Luna Classic kan $1 bereiken? Let’s eerst wiskunde doen

Market kapitalisatie op $1 $6171 miljard
Let aannemen dat Luna met 20% per jaar toeneemt, jaren om $ 1 te bereiken? 46 jaar
We gaan ervan uit: als Luna met 20% per jaar meer toeneemt, is er een verbranding van 50% van de munten 23 jaar

Luna Classic 1 cent bereiken?

Let aannemen dat Luna met 30% per jaar toeneemt, jaren om 1 cent te bereiken? 14 jaar
We gaan ervan uit: Maan neemt toe met 30% per jaar plus er is een burn van 50% van de munten 7 jaar

Luna Classic $ 1, 10 cent en 1 cent: veelgestelde vragen

LUNC performance: waarom is LUNC sinds juni in opkomst?

 • De LUNC-prijs is in 3 van de 4 maanden sinds de lancering gestegen.

  lunc’s uitstekende prestaties tot nu toe zijn te danken aan een gezamenlijke inspanning van de gemeenschap om de munt nieuw leven in te blazen.

 • Gemeenschap ging veel verder dan de inzet (zoals Shiba bijvoorbeeld). Het ging verder met het benoemen en ondersteunen van validators, het coördineren met partners, enzovoort. Er kan enige verdienste zijn in het argument dat de munt vanzelf zou herstellen, maar de vreselijke prestaties van Luna 2.0 in dezelfde periode suggereren dat LUNC op zichzelf ook diep van binnen zou zijn weggekwijnd en in feite zelfs zou zijn gestorven. [$LUNC van 31 mei: 139%, $LUNA van 31 mei: -71,5%]

LUNC crash after On-Chain burning is geïmplementeerd?

Er zijn verschillende redenen waarom LUNC kan crashen nadat On-chain branden is geïmplementeerd

 • Prijs is de afgelopen 3 maanden bijna 3 keer gestegen
 • .

 • LUNC Burn zelf kan kortetermijnhandelaren ervan weerhouden LUNC te verhandelen naarmate de kosten van elke transactie stijgen. Dit zou de handelsvolumes aanzienlijk kunnen verminderen, wat op zijn beurt een negatieve invloed heeft op LUNC
 • Geen belangrijk actieplan is zichtbaar voor LUNC na de lancering van Burn. Zonder twijfel zijn er mogelijkheden en kansen, behalve dat er geen van hen op tafel ligt en tot nu toe is gestemd.

Zonder dit verwacht 65% dat LUNC niet zal crashen nadat on-chain branden is geïmplementeerd. Er is een groeiende verwachting nu Burn is gelanceerd, zal er een snelle heroriëntatie door de Gemeenschap zijn op waar LUNC in de toekomst naartoe te brengen. Zoals tweede, ondanks de daling van de handelsvolumes, is LUNC in deze periode boven de $0,00025 gebleven.

Luna classic zal $1 bereiken? Wat garandeert dat $Luna $1 krijgt

LUNC pompte meer dan 176% na het nieuws dat alle validatorknooppunten vanaf 26 augustus actief zouden zijn. Had nog meer gepompt maar verloor meer dan de helft van zijn waarde sinds de piek van de recente PUMP. De On-Chain Burn-belasting wordt op 21 september ingevoerd. Met burn op zijn plaats zou LUNC de goedkeuring kunnen zien van meer progressieve voorstellen die de valuta verder helpen groeien.

We beoordelen de toekomst van tokens en blockchain op basis van 5 hoofdcriteria: differentiatie, uitvoering, community, macro-economie en andere factoren zoals Burn

 1. Differatiefactoren. Een cryptocurrency zal waarschijnlijk slagen als het anders is en solide use cases heeft waardoor de vraag naar cryptocurrency in de loop van de tijd zou toenemen. Ethereum is bijvoorbeeld een enorme blockchain met een breed nut: het helpen van andere tokens, slimme contracten, NFT en DeFi. Hoewel Luna’s oorspronkelijke focus lag op de financiële dienstverlening, zal dit de komende weken en maanden moeten worden geherformuleerd of aangepast. Het oplossen van de problemen van bedrijven en consumenten zal de vraag en prijs van de Token stimuleren. Dit is een werk in uitvoering op dit moment voor Luna Classic LUNC
  • Organizational leadership: Om differentiatie op te bouwen, is sterk leiderschap essentieel. We zien het met zowel Ethereum als Shiba Inu. Met het vertrek van de aarde bij Luna Classic is leiderschap verspreid over de hele gemeenschap. Dit zal waarschijnlijk veranderen in de komende weken zodra de on-chain verbranding vandaag begint.
 2. Execut<span lang=”en”>: zodra de onderscheidende factoren zijn geïdentificeerd en geratificeerd, zou het overtuigen van ontwikkelaars om ermee aan de slag te gaan de volgende stap zijn. Zonder ontwikkelaars die Luna in een bepaalde richting nemen die anders is dan andere Altcoins, pompt de prijs van lunc vanaf hier mogelijk geen 100x. Reportional vooruitgang is geboekt op dit gebied, maar uitvoering gaat niet alleen over het betrekken van mensen, maar stelt consumenten en bedrijven in staat om blockchain met gemak en comfort te gebruiken.
 3. Strong Community: De Luna Classic community heeft de afgelopen 3 maanden bewezen extreem vindingrijk te zijn in het voor elkaar krijgen van dingen. De outperformance ten opzichte van de Terra Luna cryptocurrency is voldoende bewijs van deze vindingrijkheid.
 4. Vordische omstandigheden De prijzen van Cryptocurrency worden gedreven door de hoeveelheid financiële liquiditeit in de markt die op zijn beurt afhankelijk is van tal van factoren: economie, rentetarieven, inflatie, enz. Financiële liquiditeit creëert een grote vraag naar de munt omdat beleggers proberen de munt in hun portefeuille te bezitten. Globale economieën zullen tijd nodig hebben om te herstellen.
 5. Langdurig gebruik. Zoals gesimuleerd in de bovenstaande tabel, zou het verbranden van 50% van de munten in 10 jaar de tijd om $ 1 te bereiken kunnen verkorten. Reportionele vooruitgang is geboekt in dit opzicht.
CrowdwisdomLIVE Rating on 10
Differentiation 5
Execut 5
Gemeenschap 9
Macroeconomia (Universal Rating) 5
Overig (Burn) 9
LUNC totaalscore 33
Ethereum 35
Mon 2.0 23

Tooi heeft de gemeenschap het goed gedaan op twee criteria, maar niet zo goed op het element “differentiatie”. Macro-economie staat niet onder de controle van de Gemeenschap of de Luna Foundation. On differentiatie zijn er enkele verzoeken geweest van apps die op aarde Classic Blockchain willen lanceren.

Luna classic reach $1? Luna Classic Prediction Chart (Volume vs Price)

De vlaag van gemeenschapsactiviteiten tussen juni en september hielp Luna Classic. Deze taken omvatten het aanstellen van ontwikkelaars, validators, validatiekosten en het doorgeven van brandende voorstellen. Keken naar de gegevens van de afgelopen 4 maanden –

 • Amploon heeft de LUNC-prijs triggers nodig die cryptocurrency kunnen blijven pompen, bijvoorbeeld: brandende voorstellen, ontwikkelingswerk, partnerschappen, enz.
 • Lunc pompte bijvoorbeeld in juni nadat de gemeenschap agressief georganiseerd was en de brandwond had geduwd. LUNC werd in augustus-september opnieuw gepompt na de aankondiging dat alle validatieknooppunten waren geactiveerd. De prijs is ook gestegen op de waarschijnlijke activering van de Burn on-chain tax vanaf vandaag.
 • In de afgelopen 10 dagen is $LUNC met meer dan de helft met pensioen gegaan, maar is boven de $0,00025 gebleven. Ser volumes daalden met 70%. LUNC Price heeft ondanks dalende volumes boven de $0,00025 gestaan, is het nog maar de vraag of dit de komende dagen het geval zal blijven nu Burn Tax is gelanceerd.

Terra classic reach $1? Kijkt op Terra Classic

Er zijn tal van zorgen rond Terra Luna Classic

 1. Het arrestatiebevel tegen de oprichter van Terra Do Kwon is een risicofactor. Het is echter onduidelijk of het risico groter of kleiner is, aangezien Luna classic vooral door de gemeenschap wordt gerund. Op dit moment denken we dat dit een klein risico is.
 2. Tot nu is het niet duidelijk wat de visie rond Terra Luna Classic is. Zullen ze gefocust blijven op DeFi? zullen ze verschillen van andere grote spelers zoals ETH en XRP?
 3. Wat is de leiderschapsstructuur in Terra Luna Classic? In tegenstelling tot Bitcoin, dat een goed ontworpen architectuur heeft die echt een gedecentraliseerde aanpak mogelijk maakt, kan LUNC niet overleven zonder leiderschap. Het is niet duidelijk hoe de gemeenschap strategisch denken zal bieden zonder leiderschap.
 4. De inspanningen van de gemeenschap hebben zich volledig gericht op de Luna Classic Burn-belasting in plaats van de richting van LUNC zelf

Luna Classic Prediction 2022, 2025 en 2030

LUNC prijsvoorspellingsschattingen zijn een functie van de meningen van verschillende analisten. Deze schattingen zijn gebaseerd op enkele aannames

 • De recente uitvoering van Luna Classic
 • Moneta waarschijnlijk verbrand
 • De leiding van Luna Classic wordt meer georganiseerd en gefocust. Luna Classic blijft competitief in een rommelige markt
 • Verbetering van de macro-economische omstandigheden

Luna Classic Price Forecast 2022

Met het arrestatiebevel van Do Kwon is er meer onzekerheid over de prijs in de toekomst. Ervan uitgaande dat de gemeenschap het zonder Do Kwon kan stellen, verwachten we dat 2022 zich zo zal ontvouwen.

 • Hoeveel diamanten handen daadwerkelijk zullen bijdragen aan de Burn moet gezien worden. Een gebrek aan bijdragen zou de prijs zelfs kunnen blokkeren.
 • Deel hiermee zal LUNC Burn een groot aantal betalingspartnerschappen aantrekken die verder zullen bijdragen aan een prijsstijging in de komende 3 maanden.
 • Macro-economie zal waarschijnlijk de LUNC-prijs hoger duwen, zelfs als het groeitempo lager is dan andere Alt Coins
 • Tot slot verwachten we dat de LUNA-community in oktober-november na gaat denken over meer use cases. Dit zou meer kunnen toevoegen aan de Luna Price.

Als resultaat is Luna Classic Price Prediction 2022 0,000327. Dit is 1,2 keer de huidige prijs. Dat is niet te wijten aan een ernstige crisis als gevolg van het arrestatiebevel van Do Kwon.

Luna Classic Prijsverwachting 2023

De macro-economie zal waarschijnlijk verbeteren in 2023, de gemeenschap zou haar inkomsten verder kunnen consolideren. Als resultaat is Luna Classic Prediction 2023 $0,000581. Dit is 2,2 keer hoger dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Price Forecast 2024 is 0,000813 wat 3,0 keer hoger is dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Prijsprognose 2025

Een substantiële verbetering in zowel muntdynamiek als macro-economie zou Terra Luna Classic Price Prediction 2025 naar 0,00110 moeten duwen. Dit is meer dan 4,1 keer de huidige prijs.

LUNC Prijsvoorspelling 2026 is 0,00131 wat 4,9 keer hoger is dan de huidige prijs.

LUNC Prijsvoorspelling 2027 is 0,00169 wat 6,3 keer hoger is dan de huidige prijs.

LUNC Prijsvoorspelling 2028 is 0,00297 wat 11,0 keer hoger is dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Price Forecast 2029 is 0,004365 wat 16,2 keer hoger is dan de huidige prijs.

Luna Classic Price Forecast 2030

We voorspellen dat 2025-30 het gouden tijdperk wordt voor Blockchains. Als dit gebeurt, wordt Luna Classic Price Prediction 2030 naar verwachting 0,00589. Dit is 21,9 keer hoger dan de huidige prijs

Lunc prijsvoorspelling (scenario-gebaseerde voorspelling)

Lunc prijsprognose
Bij 50% per jaar tot 2025 US$ 0.00091
At 25% per jaar tot 2030 US$ 0.00160
Bij 15% per jaar tot 2040 US$ 0.00333

Luna Classic 10 cent bereiken?

We gaan ervan uit: Maan stijgt 25% per jaar, jaren om 10 cent te bereiken? 27 jaar
We gaan ervan uit: Moon neemt toe met 25% per jaar plus er is een burn van 50% van de munten 14 jaar

LUNC zal blijven stijgen?

De LUNC-prijs zal de komende dagen waarschijnlijk niet stijgen vanwege ongunstige omstandigheden in de cryptocurrency-markt als geheel. Het is echter onvermijdelijk dat door belastingen op de keten de LUNC-prijs zal stijgen. Hoe dan ook, om LUNC in de toekomst een hoge ROI te laten leveren, is het noodzakelijk om te zien of de gemeenschap in staat is om het momentum te behouden en LUNC in staat is om nieuwe use cases voor consumenten en bedrijven te creëren.

Luna classic $1 kan bereiken? Conclusion

Ja, Luna Classic kan in 23 jaar $ 1 bereiken als ten minste 50% van de munten wordt verbrand, de governance-architectuur duidelijk en gericht is, de onderscheidende factoren van LUNC duidelijk zijn en ontwikkelaars en validators werken eraan om deze plannen effectief te implementeren. Op dit moment zou je kunnen zeggen dat LUNC bewonderenswaardige vooruitgang heeft geboekt, maar er is nog veel werk aan de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 25

XRP-prijsverwachting tot 2030

invest crypto 42

Herstelt Luna Classic zich?